Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ξένες καλά έχω γνωρίσει Αγγλίδες και Κινέζες.Οι Αγγλίδες είναι είτε πολύ όμορφες είτε σαβούρες.Ακόμα θυμάμαι μια ξανθούλα γαλανομάτα που μας έπαιρνε συνέντευξη  για θέματα του Uni. Έμοιαζε πολύ στην από κάτω.

colgate1.jpg

Αντίθετα οι κινέζες ήταν όλες πάνω κάτω μέτριες προς καλές χωρίς όμως να είναι ερωτεύσιμες.

Από ότι ακούω στις χώρες της Βαλτικής γίνεται το καλό πάρτι.

• Like 1
Δημοσ.

Η αγγλιδα αμα βγει ομορφη απλα δεν πιανετε αλλα ο μεσος ορος ειναι πολυ κατω απο τις ελληνιδες αμα δουνε ελληνιδα τα ορκ εκει γυαλιζει το ματι τους.Γενικα αμα δουνε οτιδηποτε μεσογειακο αντρα γυναικα

• Like 1
Δημοσ.

Ας είναι καλά το μακιγιάζ γιατί χωρίς αυτό είναι έτσι

sia-kosioni.jpg

Καλά κι εδώ μακιγιαρισμένη είναι. Ειμαι περίεργος πως είναι χωρίς...

Γενικά Ελληνίδες, Τουρκάλες, Μεσοανατολίτισες υπερβάλλουν στο μέικ απ, σε αντίθεση με (άλλες) Ευρωπαίες.

• Like 1
Δημοσ.

Ας είναι καλά το μακιγιάζ γιατί χωρίς αυτό είναι έτσι

sia-kosioni.jpg

Καλά, όποιος τής φτιάχνει το μακιγιάζ, πρέπει να παίρνει τρελά λεφτά...

...ούτε που θα το υποψιαζόμουν ότι έχει μούσι!

• Like 4
Δημοσ.

Δούκισσα...

Όχι, είναι ακριβώς αυτό που δεν μου αρέσει, η εμμονή της μεσογειακής Ελληνίδας να γίνει ξανθιά με το ζόρι.

dokissa.jpg

Καλά κι εδώ μακιγιαρισμένη είναι. Ειμαι περίεργος πως είναι χωρίς...

Γενικά Ελληνίδες, Τουρκάλες, Μεσοανατολίτισες υπερβάλλουν στο μέικ απ, σε αντίθεση με (άλλες) Ευρωπαίες.

Και εσύ υπερβάλλεις. Σε όλο το thread μόνο στην Σία μπήκε το θέμα του μακιγιάζ.

8rLg6DB.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, είναι ακριβώς αυτό που δεν μου αρέσει, η εμμονή της μεσογειακής Ελληνίδας να γίνει ξανθιά με το ζόρι.

Καλά πέρα από την εμμονή είναι ωραίο μ....

..oντέλο 

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλά η Σια σου φαίνεται για φυσική ξανθιά; :Ρ

Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως, στην Σκανδιναβία οι γυναίκες συνήθως βάφουν τα μαλλιά τους μαύρα.

Σε κάθε χώρα οι άνθρωποι θέλουν αυτό που «σπανίζει». Όταν κάτι το έχουν σε αφθονία, δεν το εκτιμούν.

Σουηδία -> μαύρο

Ελλάδα -> ξανθό

• Like 3
Δημοσ.

Το γονιδιο ειναι.Οπως οι γερμανοι εχουν τις πιο ασχημες γυναικες(τσεκαρε Μερκελ) ετσι και η Ρωσια εχει τις πιο ψηλες ομορφες γυναικες σε μεγαλο ποσοστο ανω του 50% οπως σωστα ειπες.Και η Ελλαδα ομως οπως και γενικα ολες οι Βαλκανικες χωρες εχουν πολυ ομορφες κοπελες.Η Θεσσαλονικη δε εχει τις πιο ομορφες γυναικες αναλογικα σε ολη την Ελλαδα.Μια μετρια κοντη δεν της δινεις πολυ σημασια αλλα μια 2μετρη μετρια ρωσιδα της δινεις.

Μάλλον δεν έχεις ζήσει στο εξωτερικό και το κριτήριο σου είναι η Μέρκελ. Οι Γερμανίδες είναι απ'τις πιο ωραίες γυναίκες που χω δει.

• Like 1
Δημοσ.

Το ωραιο ειναι υποκειμενικο, δε θα βγει ακρη στο φορουμ.Παντου υπαρχουν ωραιες/ωραιοι και μπαζα αλλα θα συμφωνησω με τους παραπανω που ειπαν για τις χωρες που παιζει πολυ αναμειξη εθνικοτητων.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις ζήσει στο εξωτερικό και το κριτήριο σου είναι η Μέρκελ. Οι Γερμανίδες είναι απ'τις πιο ωραίες γυναίκες που χω δει.

Γερμανία δεν έχω πάει αλλά έχω δει αρκετές γερμανιδες τουριστριες. Ε δεν είναι ωραίες πως να το κάνουμε. Αν στη Γερμανία είναι αλλιώς τα πράγματα δεν το γνωρίζω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...