evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 που 'στε ρε εσεις που λετε για ελλεινηδες παρτε εδω ντοπιο πραμα να σας φυγει ο πατος http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/h-eylugisth-ellhnida-me-thn-opoia-exoyn-pathei-psuxwsh-oi-indoi.3603545.html
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 που 'στε ρε εσεις που λετε για ελλεινηδες παρτε εδω ντοπιο πραμα να σας φυγει ο πατος http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/h-eylugisth-ellhnida-me-thn-opoia-exoyn-pathei-psuxwsh-oi-indoi.3603545.html Elisabet Avramidou Granlund "Elli Avram" (born 29 July 1990) is a Swedish Greek actress κατευθείαν από βικι
scifo77 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ξεκολατε με τα σαυροειδη τις ελεεινιδες και τραβατε Ουκρανια,Ρωσια να μαθετε τον ορισμο της γυναικας
*nenya* Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αν και δεν θα καταλήξουμε πουθενά, ας πω κι εγώ για προέλευση όμορφων γυναικών: 1) Ιαπωνία 2) Κορέα 3) Ιράν 4) Ιρλανδία 5) Ουγγαρία 6) Δανία 7) Τσεχία 8) Ελλάδα 3
MT60RS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ξεκολατε με τα σαυροειδη τις ελεεινιδες και τραβατε Ουκρανια,Ρωσια να μαθετε τον ορισμο της γυναικας να σου πω ρε φιλε, μην ταλαιπωρεις τα γατακια δεν γουσταρουν μπανιο
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πρεπει να χει πεσει πολυ ακυρο λεμε.Ε ναι αμα πας εκει που δεν σε παιρνει θα το φας θελει και αυτογνωσια στην ελλαδα για καποιο περιεργο τροπο ολοι νομιζουν οτι μπορουν να πηδηξουν την υπερμουναρα.
V for Vagelis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το γονιδιο ειναι.Οπως οι γερμανοι εχουν τις πιο ασχημες γυναικες(τσεκαρε Μερκελ) ετσι και η Ρωσια εχει τις πιο ψηλες ομορφες γυναικες σε μεγαλο ποσοστο ανω του 50% οπως σωστα ειπες.Και η Ελλαδα ομως οπως και γενικα ολες οι Βαλκανικες χωρες εχουν πολυ ομορφες κοπελες.Η Θεσσαλονικη δε εχει τις πιο ομορφες γυναικες αναλογικα σε ολη την Ελλαδα. Στην Αμερικη η πλειοψηφια ειναι παχυσαρκοι.Γιατι δεν εχουμε εκεινο το γονιδιο?Στην αγγλια υπαρχουν οι περισσοτερες ξανθιες κοπελες οπως και ανδρες. Σε ποιο επιστημονικό περιοδικό δημοσίευσες είπαμε; Λοιπόν είμαι σχεδον 4 χρόνια Ελβετία και εχω γυρίσει ολη την Ευρώπη. Ενα εχω να πω. Οι ελβετιδες είναι μακραν οι καλύτερες. Οχι γιατί υπάρχουν πραγματικές ελβετιδες αλλά γιατί είναι όλες τους ενα κράμα της μέσης ευρωπαιας. Ομορφες σαν ιταλιδες, ψηλες σαν γερμανιδες, φινετσατες σαν τις γαλλιδες. Ακομα βρισκεις οτι αλλη εθνικοτητα θελεις (εδω που βρισκομαι 40-50% ειναι ξενοι). Επισης ολες προσεχουν απιστευτα τον εαυτο τους. Ακομα και η πιο ασχημη φτάνει σχεδον στο 100% του potential της. Κι εγώ τις πιο όμορφες γυναίκες τις βλέπω σε μέρη όπου έχουμε ανάμιξη διαφορετικών φυλών/εθνικοτήτων. Οχι ότι υπάρχουν και πουθενά καθαρόαιμες φυλές (πέρα από καμιά ζούγκλα...), μιλάμε πλέον για πολύ γενικές και αόριστες κατηγορίες πληθυσμιακών ομάδων όταν αναφερόμαστε σε φυλές. Δεν είναι αποκλειστικότητα της Ελβετίας αυτή η "πολυφυλετική" ομορφιά βέβαια, ισχύει πχ για πολλές μεγαλουπόλεις της Ευρώπης. 2
LongTom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αν και δεν θα καταλήξουμε πουθενά, ας πω κι εγώ για προέλευση όμορφων γυναικών: 1) Ιαπωνία 2) Κορέα 3) Ιράν 4) Ιρλανδία 5) Ουγγαρία 6) Δανία 7) Τσεχία 8) Ελλάδα E όχι και οι στραβοκάνες γιαπωνέζες και οι κατσιβέλες από το Ιράν καλύτερες από τις Δανές! Ενίσταμαι κ.Πρόεδρε,υπάρχει δόλος λόγω των μίκυ μάο-γιαπωνοκουλτούρας!
WorLogik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κι εγώ τις πιο όμορφες γυναίκες τις βλέπω σε μέρη όπου έχουμε ανάμιξη διαφορετικών φυλών/εθνικοτήτων. Οχι ότι υπάρχουν και πουθενά καθαρόαιμες φυλές (πέρα από καμιά ζούγκλα...), μιλάμε πλέον για πολύ γενικές και αόριστες κατηγορίες πληθυσμιακών ομάδων όταν αναφερόμαστε σε φυλές. Συμφωνω απολυτα. Το ποιο σωστο σχολιο πανω σε αυτο το θεμα. Χερομαι που ειδα εναν να σχολιαζει ειλικρινα και σοβαρα. Να προσθεσω. Πριν 2-3 χρονια διαβασα οτι απο το 1970 ελληνες (ευκαταστατοι κυριος) υιοθετουν 500 παιδια μεσο ορο ετησιος απο ξενες χωρες. Το 92% απο αυτα τα παιδια ειναι απο βουλγαρια και το υπολοιπο 8% απο αλλες σλαβοφωνες χωρες τις ευροπης αλλα ακομα και απο τον καυκασο. Για αυτο μην ψαχνετε εθνικοτητες, δεν υπαρχουν. Ολες οι χωρες ειναι μια σαλατα. Μεση ανατολη, καυκασος και ιδιαιτερα ευροπη. Καλα για αμερικη δεν μιλαμε καν. 1
Apoll Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 που 'στε ρε εσεις που λετε για ελλεινηδες παρτε εδω ντοπιο πραμα να σας φυγει ο πατος http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/h-eylugisth-ellhnida-me-thn-opoia-exoyn-pathei-psuxwsh-oi-indoi.3603545.html Έυα τί σκας; Αφού τους βλέπεις. Οι νηστικοί καρβέλια ονειρεύονται. 1
techm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γενικά οι Λατίνες.Θες εξωτικά χαρακτηριστικά(πρόσωπο,αναλογίες,πιασίματα),θες προσωπικότητα(πάθος για ζωή,χαμόγελο),έχουν τα πάντα! 1
skiabox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 που 'στε ρε εσεις που λετε για ελλεινηδες παρτε εδω ντοπιο πραμα να σας φυγει ο πατος http://www.oneman.gr/gynaikes/hot_right_now/h-eylugisth-ellhnida-me-thn-opoia-exoyn-pathei-psuxwsh-oi-indoi.3603545.html Πάντως evabb όσο όμορφες και να είναι οι Ελληνίδες αν δε μιλάνε είναι σα να μην υπάρχουν όπως καταλαβαίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις