Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοτιοκορεατισες και Γιαπωνέζες. Κωλος Α4. Ελληνίδες κωλος Α0.

Αμφότερες οι ασιάτισσες είναι με κώλο post-it στην καλύτερη.

Ελ ανάλογα με το που κρατάει η σκούφια τους.Άλλος ο κώλος της νησιώτισσας/κρητικιάς,άλλος της ποντιοκαυκασάρας.

Επεξ/σία από LongTom
  • Like 1
Δημοσ.

τι ειναι ρε παιδια ο κωλος Α4; ειναι σαν το χαρτι του φωτοτυπικου; οσο μικροτερο το νουμερο τοσο μεγαλυτερος ο κωλος;

• Like 2
Δημοσ.

τι ειναι ρε παιδια ο κωλος Α4; ειναι σαν το χαρτι του φωτοτυπικου; οσο μικροτερο το νουμερο τοσο μεγαλυτερος ο κωλος;

Μέσα έπεσες :D

• Like 1
Δημοσ.

Οι πιο ωραιες γυναικες που εχω δει ειναι οι βρετανιδες τουριστριες.θεες απλα.

Ποιες; :mellow:

Μιλάμε πάντα για την ίδια κοινωνική ομάδα; 

Διότι εγώ όσες βρετανίδες είδα στην Κρήτη(Ακρωτήρι) ήτο δια να τις κλαιν οι ρέγγες(με πολύ ευνοϊκούς όρους κρινόμενες)...

Να με πεις για τις σλάβες που κατεβαίνουν σε Μακεδονία κάθε καλοκαίρι να πω ναι,είναι μανούλια.Αλλά όχι και οι βρετανίδες τουρίστριες...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηγα διακοπες στην Ρωσια και επαθα πλακα.περπατανε κυριολεκτικα μοντελα στο δρομο.δεν μπορω να καταλαβω πως εκει γεννιουνται τοσο ομρφα παιδια και σε εμας οχι.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και εδω ωραιες αλλα αμα το παμε με αριθμους εκει τα 7/10 ειναι σαν μοντελα και εδω μονο τα 2/10.νομιζω πως στην Ρωσια υπαρχουν οι πιο ομορφες στον κοσμο.μπορει να κανω λαθος γιατι εχω παει γερμανια,φινλανδια και ρωσια.

Απλα Σλάβες.

Τουλαχιστον ειναι ευχαριστο να βλεπω οτι ξυπνησαν οι Ελληνες και καταλαβαν οτι δεν αξιζει να ασχολουνται με τις....ελληνιδες.

Πρόοδος.

Περιμενω να ανοιχτει topic για το που υπαρχουν γυναικες με καλους χαρακτηρες.

Οπως φανταστηκατε, και παλι η Ελλαδα τερματιζει τελευταια.

• Moderators
Δημοσ.

Η αγγλια εχει την πρωτιά για καποιες πολυ ομορφες διασημες (ναι Liz Hurley κοιταω εσένα), αλλα νομιζω πως για real life καταστάσεις ειναι meh.

• Like 2
Δημοσ.

Η αγγλια εχει την πρωτιά για καποιες πολυ ομορφες διασημες (ναι Liz Hurley κοιταω εσένα), αλλα νομιζω πως για real life καταστάσεις ειναι meh.

Πως λεμε 'μπαζοαγγλιδες'...

Δημοσ.

Εγω οσες εχω δει ειναι πανεμορφες.Ξανθες πρασινοματες αδυνατες με ωραια χαρακτηριστικα προσωπου.

οσο για το σχολιο του απο πανω ναι να ασχοληθουν οι ελληνες με τις ξενες.οι ξενες δεν ξερω αν θα ασχοληθουν με τους ελληνες.αλλη ορεξη δεν ειχαν.

Δημοσ.

Απλα Σλάβες.

Τουλαχιστον ειναι ευχαριστο να βλεπω οτι ξυπνησαν οι Ελληνες και καταλαβαν οτι δεν αξιζει να ασχολουνται με τις....ελληνιδες.

Πρόοδος.

Περιμενω να ανοιχτει topic για το που υπαρχουν γυναικες με καλους χαρακτηρες.

Οπως φανταστηκατε, και παλι η Ελλαδα τερματιζει τελευταια.

Γιατι τοσο μενος με τις ελληνιδες ρε παλικαρια?Εγω θα συνεχισω να ασχολουμαι με τις ελληνιδες παντως και ας με χωρισουν ολες.Οι ποιο ομορφες γυναικες που χω δει παντως ειναι οι γιουγκοσλαβες.Ακολουθει αργεντινη βραζιλια αν σε ενδιαφερουν τα οπισθια αλλα για συνολικη ομορφια σερβες.

Παρτε και μια κροατισα θεα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...