Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι οι Νοτιοκορεάτισσες πρέπει να είναι ένα κλικ πιο πάνω απο Ιαπωνέζες. Συμφωνώ ότι απο υπόλοιπη Ασία είναι πολύ πιο μπροστά αυτοί οι δυο λαοί.

Δεν έχω περάσει από εκεί και δεν γνωρίζω μπορεί.

@king οι Ιαπωνες / Ιαπωνέζες είναι πιο κοντός λαός από τους Ελληνες αλλά ψηλότερος από τους (τάπες) Κινέζους. Το μέσο ύψος στην Ιαπωνία (αντρικό) είναι 1.72. 

Γενικά πριν πάω νόμιζα ότι ήταν η χώρα τον κοντών, αλλά είδα ότι δεν είναι τόσο κοντοί. Αυτό που έχει μεγάλη διαφορά είναι η σωματική διάπλαση (δηλαδή Ιάπωνας σαν και εμένα δεν έπαιζε με την καμία ακόμα και το ύψος μου). Δεν έχουν πλάτες κτλ είναι σαν στέκες στην κατασκευή. 

Αυτό στις γυναίκες όμως είναι προσόν (και δεν είναι άβυζες όπως οι κινέζες). 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα και στην Ελλαδα ακομα, η νεα γενια εχει πολυ περισσοτερες ομορφες γυναικες. Και πολυ ψηλοτερο κοσμο γενικως.

Ακομα και standard χαρακτηριστικα που θεωρουσαμε ανεκαθεν "ελληνικα" οπως η σχετικα μεγαλη περιφερεια βλεπω οτι πλεον εχουν αρχισει και υποχωρουν.

Δεν ξερω αν ειναι τα γονιδια, ποσο εξαλλου μπορουν να αλλαξουν αυτα μεσα σε 20 χρονια (αν κρινω απο την εποχη που πηγαινα εγω σχολειο)?

Εκτος αν απλως οι περισσοτερες μετριες και κατω μενουν μεσα και δεν τις βλεπουμε, οποτε το δειγμα που βλεπω τωρα σε σχεση με παλιοτερα ειναι μεροληπτικο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα και στην Ελλαδα ακομα, η νεα γενια εχει πολυ περισσοτερες ομορφες γυναικες. Και πολυ ψηλοτερο κοσμο γενικως.

Ακομα και standard χαρακτηριστικα που θεωρουσαμε ανεκαθεν "ελληνικα" οπως η σχετικα μεγαλη περιφερεια βλεπω οτι πλεον εχουν αρχισει και υποχωρουν.

Δεν ξερω αν ειναι τα γονιδια, ποσο εξαλλου μπορουν να αλλαξουν αυτα μεσα σε 20 χρονια (αν κρινω απο την εποχη που πηγαινα εγω σχολειο)?

Εκτος αν απλως οι περισσοτερες μετριες και κατω μενουν μεσα και δεν τις βλεπουμε, οποτε το δειγμα που βλεπω τωρα σε σχεση με παλιοτερα ειναι μεροληπτικο

Στις παλαιότερες γενιές (ειδικά προ - ιντερνετ και παγκοσμιοποίησης) οι γυναίκες στην Ελλάδα είχαν μαύρα μεσάνυχτα (αφού ήμασταν γενικά πολύ πίσω γνωσιολογικά γενικότερα σαν λαός κοιμόμασταν όρθιοι). 

ΤΟ 80 - 90 έλεγες "Ιταλική φινέτσα" και σήμαινε κάτι, γιατί δεν υπήρχε πρόσβαση σε αυτά τα ρούχα, καλλυντικά στυλ, νοοτροπία, γυμναστική. Πρόπερσι που πήγα στην Ρώμη δεν είδα καμία διαφορά από Θεσσαλονίκη στο θέμα. 

Οι Ελληνίδες στα 40 παλιά εμοιάζαν όπως οι 50ρες σήμερα. Οι 50ρες ήταν απλά γιαγιάδες. 

• Like 2
Δημοσ.

Oι Ρωσίδες και γενικά όλες του ανατολικού μπλοκ έχουν καλά γονίδια στο σώμα οπότε και λίγο να τα χαλάει η φάτσα με κορμί λαμπάδα το σώνουν. Οι Ελληνίδες από την άλλη χάνουν στο σώμα και κυρίως στο ύψος των ποδιών, κοινώς είναι χαμηλωκώλες :P Πάντως αντικειμενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες όπως ωραίες είναι οι Ιταλίδες και οι Ασιάτισες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηγα διακοπες στην Ρωσια και επαθα πλακα.περπατανε κυριολεκτικα μοντελα στο δρομο.δεν μπορω να καταλαβω πως εκει γεννιουνται τοσο ομρφα παιδια και σε εμας οχι.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και εδω ωραιες αλλα αμα το παμε με αριθμους εκει τα 7/10 ειναι σαν μοντελα και εδω μονο τα 2/10.νομιζω πως στην Ρωσια υπαρχουν οι πιο ομορφες στον κοσμο.μπορει να κανω λαθος γιατι εχω παει γερμανια,φινλανδια και ρωσια.

Κοίτα να δεις, όλες οι Βόρειες "συντηρούνται" από το κρύο....Τράβα Σουηδία, και θα αναρωτιέσαι αν η άλλη είναι 60-65 ή 40.

(έχω κάμποσες συνάδελφους στα γραφεία εκεί).

Αλλά κατ εμέ, τί να το κάνεις; Από εμπειρία (και ένα διαζύγιο με Αγγλίδα), Ελληνίδα γυναίκα με καλή πεθερά είναι παν

Τα υπόλοιπα είναι για να γράφουν μερικές αράδες οι κάγκουρες και οι λιγούριδες.

• Like 2
Δημοσ.

Koλομβια. Αν και εχω ιδιαιτερη αδυναμια στις Αγγλιδες. Natalie Dormer. Απλα Natalie Dormer.  :wub:  :wub:  :wub:

Αυτό το ...ναζιάρικο, στραβωμένο στοματάκι, είναι αποτέλεσμα γκριμάτσας την οποία η ίδια θεωρεί χαριτωμένη, ή την έχει κλωτσήσει άλογο στη μούρη;

Εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα μού δίνει την εικόνα πλαστικής που έμεινε στη μέση...

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν είμαι σχεδον 4 χρόνια Ελβετία και εχω γυρίσει ολη την Ευρώπη. Ενα εχω να πω. Οι ελβετιδες είναι μακραν οι καλύτερες. Οχι γιατί υπάρχουν πραγματικές ελβετιδες αλλά γιατί είναι όλες τους ενα κράμα της μέσης ευρωπαιας. Ομορφες σαν ιταλιδες, ψηλες σαν γερμανιδες, φινετσατες σαν τις γαλλιδες. Ακομα βρισκεις οτι αλλη εθνικοτητα θελεις (εδω που βρισκομαι 40-50% ειναι ξενοι). Επισης ολες προσεχουν απιστευτα τον εαυτο τους. Ακομα και η πιο ασχημη φτάνει σχεδον στο 100% του potential της.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το ...ναζιάρικο, στραβωμένο στοματάκι, είναι αποτέλεσμα γκριμάτσας την οποία η ίδια θεωρεί χαριτωμένη, ή την έχει κλωτσήσει άλογο στη μούρη;

Εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα μού δίνει την εικόνα πλαστικής που έμεινε στη μέση...

Σσσσσσσσσσσ δεν μιλάμε έτσι για το Ναταλακι :P

Δημοσ.

Μανούλια υπάρχουν παντού,γνωστό.

Πάντως σαν τις καλοκαιρινές μανουλοπαρελάσεις της Σαλλλλλονίκης δεν βρίσκεις εύκολα,μπορεί να μοιάζει σαν καραμπαμπίστικο κλισέ αλλά ισχύει.

Και εδώ υπάρχουν κσανθά μανουλομάνουλα,αλλά κυκλοφορούν τώρα το καλοκαιράκι σαν λέτσοι οι περισσότερες.

Βλέπεις κάτι μανούλια να φοράν χαμηλομάσκαλες σωβρακοφανέλες σαν τον Παπαγιανόπουλο σε ταινία του Φίνου...

Έλεος.

Επίσης τα Ελ μανούλια έχουν μια μεγάλη γκάμα,από κσανθιές μέχρι κατσιβελέ.

Εδώ είναι όλες καρμπόν.Εάν δεις μια τις έχεις δει όλες.

Τέλος δεν βλέπω γιατί σας αρέσουν οι γιαπωνέζες,κοντές και στραβοκάνες είναι. Οι Ν.Κορεάτισσες(που είναι συγγενικό φύλο) είναι πολύ καλύτερες,από όσες έχω δει τουλάχιστον. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι Ν.Κορεάτισσες(που είναι συγγενικό φύλο) είναι πολύ καλύτερες,από όσες έχω δει τουλάχιστον. 

Indeed. Σε πολλές παίζει και πλαστική βέβαια.

missaBaeSuzy.jpg?resize=500%2C630

EXID-Hani_1424969791_af_org.jpg

jqwlTHtXJxpnY.jpg

mrmr-12.jpg

after_school_nana_harpers_bazaar_july_20

Δημοσ.

Για όσους μπορούν να διακρίνουν μεταξύ ωραίας και εντυπωσιακής ή sexy,

πιστεύω ότι ωραίες γυναίκες θα βρουν παντού.

Ένα κράτος με πολλές ωραίες γυναίκες είναι η Ολλανδία.

(καμία σχέση με όλα τα γειτονικά κράτη, με πιθανή εξαίρεση τη Δανία)

Και το περίεργο είναι ότι εκεί θα συναντήσεις μερικές από τις ποιο όμορφες Ινδές ή Πακιστανές και Ασιάτισσες γενικότερα,

Νοτιαμερικανές αλλά και Έγχρωμες.

Για τους νεαρούς λάτρεις του ωραίου φύλου να σημειώσω ότι είναι ελάχιστοι οι ωραίοι άντρες στην Ολλανδία

και έτσι σχετικά εύκολη η προσέγγιση της Ολλανδέζας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...