Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι Λονδινο κι εχω αλληθωρισει απο την ομορφια των γυναικων εδω.Τι Ρωσσιδες και Σερβες; Ψηλες ξανθιες γαλανοματες με λεπτα χαρακτηριστικα.Στην oxford street αν κανετε μια βολτα θα ερωτευεστε καθε 10 λεπτα.

Για να μην πω για τους αντρες. Τι μαναρια θεε μου!!

Δημοσ.

Ειμαι Λονδινο κι εχω αλληθωρισει απο την ομορφια των γυναικων εδω.Τι Ρωσσιδες και Σερβες; Ψηλες ξανθιες γαλανοματες με λεπτα χαρακτηριστικα.Στην oxford street αν κανετε μια βολτα θα ερωτευεστε καθε 10 λεπτα.

Μα τι λες κι εσύ τώρα, εγώ ήξερα ότι όλες οι Αγγλίδες είναι φακλάνες... μην μας χαλάς την σούπα!

Δημοσ.

Ειμαι Λονδινο κι εχω αλληθωρισει απο την ομορφια των γυναικων εδω.Τι Ρωσσιδες και Σερβες; Ψηλες ξανθιες γαλανοματες με λεπτα χαρακτηριστικα.

Εννοεις λεπτες σα σκελετοι? Μπαα, θελουμε πιασιματα.

Δημοσ.

Το πιθανοτερο.....και ΕΙΔΙΚΑ στην Oxford street.....να μην βλεπεις χαρακτηριστικα δειγματα Βρεταννιδας γυναικας.

Μπορει να ακουγεται αφορητα στερεεοτυπικο......αλλα αληθεια.....τις Αγγλιδες.....δες τις λες και εντυπωσιακες γυναικες!!!

Δημοσ.

Το πιθανοτερο.....και ΕΙΔΙΚΑ στην Oxford street.....να μην βλεπεις χαρακτηριστικα δειγματα Βρεταννιδας γυναικας.

Μπορει να ακουγεται αφορητα στερεεοτυπικο......αλλα αληθεια.....τις Αγγλιδες.....δες τις λες και εντυπωσιακες γυναικες!!!

Σαν να λέμε μια βόλτα στην Τσιμισκή δεν είναι ενδεικτική για την ομορφιά της μέσης Ελληνίδας... ποιά η διαφορά δηλαδή;

Δημοσ.

Αν όλες οι γυναίκες της oxford street είναι σαν κι αυτή

a-woman-in-oxford-uk.jpg

(το λινκ πιο πάνω)

κι αν όλες οι Αγγλίδες είναι σαν αυτές που κυκλοφορούνε oxford street σαν να λέμε Κωλονάκι δηλαδή ναι γιατί όχι; αλλά πολύ αμφιβάλλω :P

βέβαια δε ξέρω και πώς ορίζει την ομορφιά ο καθένας προσωπικά ας πούμε το ψηλή ξανθιά γαλανομάτα δε μου λέει τίποτα

Δημοσ.

Σαν να λέμε μια βόλτα στην Τσιμισκή δεν είναι ενδεικτική για την ομορφιά της μέσης Ελληνίδας... ποιά η διαφορά δηλαδή;

Πολλοι μεταναστες...ειδικα απο ανατολικες ευπορες οικογενειες...και οχι μονο!!!

Δημοσ.

Δε θυμάμαι αν το είχα γράψει σε αυτό το μήνα ότι η Cameron Diaz είναι η πιο άσχημη όμορφη, αλλά επιβεβαιώνομαι για άλλη μία φορά:

http://www.thetoc.gr/people-style/article/h-apogoiteutiki-emfanisi-tis-kameron-ntiaz-ston-dromo-xwris-makigiaz

Για να πω την αλήθεια, από τότε που την πρωτοείδα, η φάτσα της ...βατραχάκι μού θύμιζε! Ότι κάνει θαύματα το μακιγιάζ, κάνει, δεν το συζητάμε. Εδώ που τα λέμε όμως, οι περισσότεροι θεωρούν όμορφη την Angelina Jolie, που όποτε τη βλέπω, το πρώτο που μού έρχεται στο νου είναι ...«μισοτελειωμένη πλαστική»...

• Like 7
Δημοσ.

Ειδα απειρους ομορφους ανθρωπους.Στην Ελλαδα μπορει να ειναι ωραιοι το 20%. Εδω ειναι το 50%.

Ειδικα μετα την δουλεια που πανε ολοι κοστουμαρισμενοι για μπυρες ειναι χαρμα οφθαλμων.(καλα οτι μπεκροπινουν απο τις 5 ειναι αλλο θεμα)

Δημοσ.

Ειδα απειρους ομορφους ανθρωπους.Στην Ελλαδα μπορει να ειναι ωραιοι το 20%. Εδω ειναι το 50%.

Ειδικα μετα την δουλεια που πανε ολοι κοστουμαρισμενοι για μπυρες ειναι χαρμα οφθαλμων.(καλα οτι μπεκροπινουν απο τις 5 ειναι αλλο θεμα)

Δε νομιζω οτι συγκρινονται οι ελληνες(και οι μεσογειακοι γενικοτερα) με τους  αγγλους...

Καταρχην εκει πανω κανει συνεχεια κρυο και βροχη, αρα οι γυνακες ειναι ντυμενες σα κρεμμυδια, πως μπορεις να τις εκτιμησεις(σωματικα)?

Δημοσ.

Ούτε οι Άγγλοι ούτε οι Αγγλίδες φημίζονται για την ομορφιά τους. Εντάξει απο την άλλη, γούστα είναι αυτά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν οι 'σχιστοματες' ειναι οι πιο ομορφες,

αλλα σιγουρα ειναι απο τις γυναικες με την μεγαλυτερη θηλυκοτητα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...