Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι εσείς που γράφετε για ελλεηνίδες, είστε καλύτεροι ή με τι κάνετε σχέσεις;

Τσουβαλιάσματα...

Δεν κάνω σχέσεις με ελλεηνίδες πλεον τύπε. Κάνα βράδυ μόνο και πολύ είναι ;)

• Like 2
  • Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κάνω σχέσεις με ελλεηνίδες πλεον τύπε. Κάνα βράδυ μόνο και πολύ είναι ;)

Με γραφή που θυμίζει γνωστό site με κατάληξη .com

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κάνω σχέσεις με ελλεηνίδες πλεον τύπε. Κάνα βράδυ μόνο και πολύ είναι  ;)

Με γραφή που θυμίζει γνωστό site με κατάληξη .com

Μα γιατί το λες αυτό; :D
  • Like 2
Δημοσ.

Είχα δει μια Ελληνίδα πάντως τις προάλλες και έπαθα κοκομπλόκο. Απίστευτη ομορφιά. Και είμαι αυστηρός κριτής. 10ρι καρφωτό.

Δημοσ.

Είχα δει μια Ελληνίδα πάντως τις προάλλες και έπαθα κοκομπλόκο. Απίστευτη ομορφιά. Και είμαι αυστηρός κριτής. 10ρι καρφωτό.

Σαν προσωπο λες ή σαν σωμα?

'Η και τα δυο?

Tip: Zητησε της την επομενη φορα να τη δεις αβαφτη.

Δημοσ.

Ελλεηνίδες σε τοπ 5 γυναικών παγκοσμίως; Απλά δεν παίζει.

Φανταζομαι ο καθενας αναφερεται σε χωρες που εχει παει και εθνικοτητες γυναικων που εχει δει απο κοντα. Στην Μπουργκινα Φασο μπορει να εχει καλυτερες γκομενες απο τις Ελληνιδες αλλα πιστευω κανεις δεν εχει παει για να το επιβεβαιωσει.

Θεωρω οτι η Σαλονικια φοιτητρια, σενιαρισμενη και στολισμενη για Σαββατο βραδυ δεν εχει (σχεδον) τιποτα να ζηλεψει απο τον διεθνη ανταγωνισμο, σε θεμα εμφανισης τουλαχιστον. Σερβοι φιλοι που ερχονται μου αναφερουν παντα για το ποσο ομορφες κοπελες εχουμε, ναι οι σερβοι...Ειναι θεμα στιλ πιστευω και ταμπεραμεντου, οπου τις Ελληνιδες θα τις κατετασα δευτερες πισω μονο απο τις ιταλιδες.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι παει με τη χωρα. Σαφως πιστευω κι εγω οτι η μεσογειακη ομορφια ειναι η καλυτερη(επειδη μαλλον την εχω συνηθισει).

Δημοσ.

@lary7

Δεν κρίνω αποκλειστικά την εμφάνιση των ελληνίδων. Μιλάω κυρίως για τη νοοτροπία τους και το χαρακτήρα τους και αυτά τα δύο έχουν αντίκτυπο και στην εμφάνισή τους.

Σε χωρες του ανατολικού μπλοκ  (μιας και έχω ταξιδέψει) καταρχάς η νοοτροπία των γυναικών δεν έχει καμία σχέση με τις δικές μας εδώ. Είναι ανώτερες σε εμφάνιση σε όλους τους τομείς από τις δικές μας κατά πολύ... Τα μελαχρινά που είδα τρια βράδια στο Βελιγράδι δεν τα έχω δει εδώ τόσα χρόνια που ζω στην Ελλάδα.

Σε υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης μόνο Γερμανία έχω πάει και Αγγλία για κάμποσες μέρες δεν ξετρελάθηκα γενικά με αυτά που είδα αλλά πάνω κάτω ίδιος με Ελλάδα ήταν ο πήχης...

Ο κολλητός μου ζει μόνιμα πλέον στη Ρουμανία (έλειπε από το 2004 όπου σπούδαζε). Αν σου δειξω τι γκομενάρες μας έφερνε κάθε καλοκαίρι θα πάθεις πλάκα. Εκεί οι 8/10 ήταν κατά πολύ άνω του Μ.Ο και επίσης ανοιχτόμυαλες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και πως θα το πάρουν... Εδώ το κάθε χαμηλόκωλο μπάζο του 1.60, το βαφτίζουμε θεά και πουλάει και υφάκι, χαμμένο στη μισαλλοδοξία του για  να τρέχουν κάτι αγαπούληδες πίσω της που τους θίξαμε τις ελληνίδες ...

Τεσπα, το να βάζεις την ελληνίδα στο τοπ 5 παγκοσμίως ειναι υπερβολή...απλά μάλλον δεν έχεις βγει έξω απ τα σύνορα για να δεις τι παίζει... (δεν μιλάω για σένα, γενικά μιλάω)

Για μένα πρώτες στη λίστα έρχονται γυναίκες από σλαβικες χώρες, μετά ασιάτισες (Τουρκία, Λίβανος) και Λατίνες. Τώρα τι Θεσαλλονικιές, Πατρινιές και Λαρισαίες λέτε...

ΥΓ: Το κορυφαίο μου το πε ένας γνωστός σε μια παρέα... Ότι οι κύπριες είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως... Οι ΚΥΠΡΙΕΣ έτσι, που οι 7/10 είναι σα χομπιτ...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ εντυπωσιακές είναι οι Ιρανές! Κάτι αμερικανο-ασιάτισσες επίσης.

Γενικώς, κυρίες και κύριοι, η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν έχουν πατρίδα, πηγάζουν απο τα μέσα της και ή τα 'χει η άλλη ή δεν τα 'χει.

Εξαρτάται και τι αρέσει του καθενός βέβαια. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι ο καθενας αναφερεται σε χωρες που εχει παει και εθνικοτητες γυναικων που εχει δει απο κοντα. Στην Μπουργκινα Φασο μπορει να εχει καλυτερες γκομενες απο τις Ελληνιδες αλλα πιστευω κανεις δεν εχει παει για να το επιβεβαιωσει.

Θεωρω οτι η Σαλονικια φοιτητρια, σενιαρισμενη και στολισμενη για Σαββατο βραδυ δεν εχει (σχεδον) τιποτα να ζηλεψει απο τον διεθνη ανταγωνισμο, σε θεμα εμφανισης τουλαχιστον. Σερβοι φιλοι που ερχονται μου αναφερουν παντα για το ποσο ομορφες κοπελες εχουμε, ναι οι σερβοι...Ειναι θεμα στιλ πιστευω και ταμπεραμεντου, οπου τις Ελληνιδες θα τις κατετασα δευτερες πισω μονο απο τις ιταλιδες.

Συνήθως αυτό που δεν έχεις ζηλεύεις! :)

Δημοσ.

Σαν προσωπο λες ή σαν σωμα?

'Η και τα δυο?

Tip: Zητησε της την επομενη φορα να τη δεις αβαφτη.

Και στα δυο. Είχε πολυ light make up. Πραγματική ομορφιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...