Valerie_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δηλαδή ταξιδεύοντας παίρνεις αντιπροσωπευτικό δείγμα για το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι σε κάθε χώρα; μένοντας ας πούμε 2 βδομάδες σε κάθε μέρος βγάζεις συμπέρασμα; 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 zio10 : Έχεις ταξιδέψει καθόλου; Ναι και γενικά έχω γνωρίσει διάφορες. Για το λιγομίλητες πλάκα έκανα, εσύ προφανώς εννοούσες λιγομίλητες πριν ή κατά τη διάρκεια της γνωριμίας.
Lazlow Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 οι αλβανιδες ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην ελλαδα 2
mentoras99 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Σαν χαρακτήρες ποιές πιστεύετε είναι οι καλύτερες; Τις Ελληνίδες εννοείται ότι τις βάζω στον πάτο της κατάταξης μιας και είναι οι πιο λιγομίλητες από όλες. Ελληνιδες: απαιτησεις, ξινιλα, σεβασμος στο ανδρικο φυλο ελαχιστος, αγκαζε με το σοι, ομορφια στο μεσο ορο, χαρακτηρες συνηθως απαραδεκτοι. Ενταξει, υπαρχουν και ...χειροτερα, αλλα ειναι τοσο πατος, που πληθος αλλων εθνικοτητων τους ριχνει στα αυτια, απο πολλες αποψεις. Κανονικα οι ελληνιδες δεν επρεπε να τις κοιταζει ουτε πακιστανος...για το ακαταμαχητο σετ δραματικων χαρακτηριστιων που διαθετουν. Γυναικες-δράμα, για πολλες...(λογοκρισια) Κι επειδη θα πουν οτι 'τσουβαλιαζω', μιλω για την μεγαλη πλειοψηφια. Πρεπει να εισαι τελικα μαζοχιστης για να μπλεξεις με ελληνιδα, να γουσταρεις βασανιστηρια... --- Σλαβες, και ασιατισες, γενικα ξεχωριζουν απο παρα πολλες αποψεις. 2
lary7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 1)Σερβες, η καλυτερη αναλογία ομορφιάς/down to earth attitude 2)Τσεχο-ουγκαρεζο-σλοβακες. Δεν ειναι τυχαια η επιτυχια που κανουν οταν γραφουν σε καμερα. 3)Αμερικανες. Κατι σαν βελτιωμενες Αγγλιδες,Cute faces 4)Σαλονικιες. Μια κατηγορια απο μονες τους. 3
skiabox Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ελληνιδες: απαιτησεις, ξινιλα, σεβασμος στο ανδρικο φυλο ελαχιστος, αγκαζε με το σοι, ομορφια στο μεσο ορο, χαρακτηρες συνηθως απαραδεκτοι. Ενταξει, υπαρχουν και ...χειροτερα, αλλα ειναι τοσο πατος, που πληθος αλλων εθνικοτητων τους ριχνει στα αυτια, απο πολλες αποψεις. Κανονικα οι ελληνιδες δεν επρεπε να τις κοιταζει ουτε πακιστανος...για το ακαταμαχητο σετ δραματικων χαρακτηριστιων που διαθετουν. Γυναικες-δράμα, για πολλες...(λογοκρισια) Κι επειδη θα πουν οτι 'τσουβαλιαζω', μιλω για την μεγαλη πλειοψηφια. Πρεπει να εισαι τελικα μαζοχιστης για να μπλεξεις με ελληνιδα, να γουσταρεις βασανιστηρια... --- Σλαβες, και ασιατισες, γενικα ξεχωριζουν απο παρα πολλες αποψεις. Συμφωνώ αλλά που το αποδίδεις αυτό; Στη ζωή με δανεικά και μονιμότητες χωρίς να παράγουμε (που το αποδίδω εγώ) ή κάπου αλλού; Σε ρωτάω γιατί οι καλύτεροι χαρακτήρες που έχω συναντήσει στη ζωή μου (και έχω ζήσει σε διάφορες χώρες) είναι αυτοί που δουλεύουν σκληρά σε κανονικές δουλειές (όχι ψευτοδουλειές γραφείου -γραφειοκρατεία- δηλαδή).
Razor_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 1)Σερβες, η καλυτερη αναλογία ομορφιάς/down to earth attitude 2)Τσεχο-ουγκαρεζο-σλοβακες. Δεν ειναι τυχαια η επιτυχια που κανουν οταν γραφουν σε καμερα. 3)Αμερικανες. Κατι σαν βελτιωμενες Αγγλιδες,Cute faces 4)Σαλονικιες. Μια κατηγορια απο μονες τους. ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες σε αυτό το πόστ, well played!
fotaras13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 1)Σερβες, η καλυτερη αναλογία ομορφιάς/down to earth attitude 2)Τσεχο-ουγκαρεζο-σλοβακες. Δεν ειναι τυχαια η επιτυχια που κανουν οταν γραφουν σε καμερα. 3)Αμερικανες. Κατι σαν βελτιωμενες Αγγλιδες,Cute faces 4)Σαλονικιες. Μια κατηγορια απο μονες τους. Ελλεηνίδες σε τοπ 5 γυναικών παγκοσμίως; Απλά δεν παίζει.
Ψιτ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Όλοι εσείς που γράφετε για ελλεηνίδες, είστε καλύτεροι ή με τι κάνετε σχέσεις; Τσουβαλιάσματα... 1
bedazzled Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Όλοι εσείς που γράφετε για ελλεηνίδες, είστε καλύτεροι ή με τι κάνετε σχέσεις; Τσουβαλιάσματα... Λογικά οι μάνες τους είναι αλλοδαπές και όχι Ελλεεινίδες. Δεν εξηγείται αλλιώς.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από μπιπ μπιπ
Ψιτ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ^Το να αποκαλείς κάποιον γκόμενο, δε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο από αυτούς που χρησιμοποιούν τη λέξη ελλεεινίδες. Just saying.
Ψιτ Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ο γκόμενος δεν ξέρω τι έχει (συνήθως υπομονή), αλλά η λέξη μείωνει το βάρος που φέρνει η συντροφικότητα και συναναστροφή δύο ατόμων μέσα σε μία σχέση. 1
totem_lost Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Για να λέμε την αλήθεια πάντως, το γκόμενος είναι κοπλιμέντο για τους περισσότερους εδώ μέσα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις