Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιαπωνία με μεγάλη διαφορά (από όπου έχω πάει εγώ). 

Οι Ρωσίδες είναι για γέλια συγκριτικά (δεν έχω πάει Ρωσία αλλά η Κύπρος είναι το ίδιο πράμα, 50% Ρώσικος πληθυσμός είναι)

επίσης οι Ιαπωνέζες έχουν δύο ηλικίες (οπτικά). 18 και 50. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα. Επίσης δεν έχουν σχέση με κανένα άλλο ασιατικό λαό (mainland asia είναι γενικά πολύ πατσαβούρες)

Θεσσαλονίκη από όπου είμαι εγώ είναι πολύ ψηλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες και πολύ diverce. Δεν είναι μόνο ψηλές και ξανθιες πχ έχει φοβερές γκόμενες σε όλα τα στυλ που υπάρχουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

επίσης έχουν δύο ηλικίες (οπτικά). 18 και 50. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα. 

Λοιπον τωρα που το λες το εχω εντοπισει κι εγω αυτο. Πραγματικα περιεργο...

• Like 4
Δημοσ.

Οι ιαπωνεζες/Κινέζες είναι σε τελείως διαφορετικό στυλ από τον δυτικό κόσμο. Έχουν την δική τους ομορφιά και εκεινες.

Δεν έχουν καμία σχέση οι Ιπαωνέζες με τις Κινέζες. Οι κινέζοι-ες είναι ο πιο άσχημος λαός στον κόσμο με διαφορά. 

Δημοσ.

Δεν έχουν καμία σχέση οι Ιπαωνέζες με τις Κινέζες. Οι κινέζοι-ες είναι ο πιο άσχημος λαός στον κόσμο με διαφορά.

Ψηλό ίδιες μου φαίνονται στις φωτογραφίες αλλά ίσως να έχω και λάθος.

Ναμαστε και μεις

Http://top10for.com/top-10-most-beautiful-women-of-greece-2015/

Λείπει η Τζούλια αλλά τι να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η Βενεζουέλα έχει τις περισσότερες εστεμμένες γιατί η ομορφιά έχει καταντήσει εμπόριο για να ξεφύγουν οι οικογένειες από τη φτώχεια και από πολύ μικρές ηλικίες τα πιο χαριτωμένα κορίτσια τα στέλνουν σε ειδικούς και ήδη από την παιδική τους ηλικία τους αρχίζουν εγχειρήσεις και δίαιτες για να γίνουν όμορφες μεγαλώνοντας.

Οι πιο όμορφες γυναίκες είναι οι βραζιλιάνες, τσέχες, ρωσίδες, ινδές, ιταλίδες και σκανδιναβές.

Οι ελληνίδες είναι πολύ πιο κάτω στη λίστα, μέσα στις 50 πρώτες αλλά σίγουρα όχι στη δεκάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παίδες...

Όχι και όμορφη η Στικούδη...

Τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει να κυκλοφορεί με αυτό στο λαιμό

4239.jpg

Και νταξ.. με τόσο photoshop φαίνεται όμορφη και η Κορομηλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ιαπωνία με μεγάλη διαφορά (από όπου έχω πάει εγώ). 

Οι Ρωσίδες είναι για γέλια συγκριτικά (δεν έχω πάει Ρωσία αλλά η Κύπρος είναι το ίδιο πράμα, 50% Ρώσικος πληθυσμός είναι)

επίσης οι Ιαπωνέζες έχουν δύο ηλικίες (οπτικά). 18 και 50. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα. Επίσης δεν έχουν σχέση με κανένα άλλο ασιατικό λαό (mainland asia είναι γενικά πολύ πατσαβούρες)

Θεσσαλονίκη από όπου είμαι εγώ είναι πολύ ψηλά συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες και πολύ diverce. Δεν είναι μόνο ψηλές και ξανθιες πχ έχει φοβερές γκόμενες σε όλα τα στυλ που υπάρχουν. 

Έχω την εντύπωση ότι οι Νοτιοκορεάτισσες πρέπει να είναι ένα κλικ πιο πάνω απο Ιαπωνέζες. Συμφωνώ ότι απο υπόλοιπη Ασία είναι πολύ πιο μπροστά αυτοί οι δυο λαοί.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...