anwnymh29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σιχαινομαι τις ελιες Το λες μονο βλεποντας τον Σημιτη..
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χεχε μερικές έχουμε όμως ελίτσες σε ωραία σημεία Δεν μιλάμε για κρεατοελιές βέβαια!! Εκείνες είναι όντως μπλιαχ. 3
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ε κι εσύ τί περιμένεις Ούτε όλες οι Σουηδέζες είναι θεές, ούτε όλες οι Βραζιλιάνες, ούτε όλες οι Ρωσίδες κλπ... Και είναι τόοοοσο υποκειμενικό το θέμα ομορφιά. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο υποκειμενικό το θέμα ομορφιά, άλλο το γούστο του καθενός που εκεί είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. 2
φραμπάλα Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οπουδηποτε και σε οποιονδηποτε αυτο το καφε σιχαμα μου προκαλει αηδια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οι χειρότερες ελιές είναι οι κρεατοελιές! Δεν σου κατεβαίνουν με τίποτα!
doubtful Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 @*nenya* Ουδεν σχολιο για το τι ειναι ομορφο. Μια γυναικα χωρις θηλυκοτητα δεν ειναι ελκυστικη οσο "ομορφη" και αν ειναι. Γενικα οι ψυχρες και κακιασμενες γυναικες μονο θυληκα δεν ειναι. Περισσοτερο με παρασιτα μοιαζουν. Οι γαλλιδες στην πλειοψηφια τους ειναι ωραια θηλυκα. 1
alsakari Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οι πιό ελκυστικές γυναίκες είναι αυτές που έχουν ατέλειες,Αν ήθελα την "τέλεια" γυναίκα,θα τα έφτιαχνα με ενα άγαλμα
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οι πιό ελκυστικές γυναίκες είναι αυτές που έχουν ατέλειες,Αν ήθελα την "τέλεια" γυναίκα,θα τα έφτιαχνα με ενα άγαλμα δε θα σου ελεγε και ποτε οχι! κομπλε !
defacer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μια γυναικα χωρις θηλυκοτητα δεν ειναι ελκυστικη οσο "ομορφη" και αν ειναι. Γενικα οι ψυχρες και κακιασμενες γυναικες μονο θυληκα δεν ειναι. Περισσοτερο με παρασιτα μοιαζουν. Ενδιαφέρουσα επιλογή λέξης. Παράσιτα ξερωγώ με την έννοια ότι αναπνέουν τον ίδιο αέρα με σένα χωρίς να σκάσουν ένα πονηρό χαμόγελο και λίγο μπουτάκι για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους; 1
AlexHello Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χεχ Ελλάδα. Ρωσία, Σουηδία.. Ελάτε λίγο απο Σκωττια και η πιο μέτρια Κινέζα θα σας φαίνεται μοντέλο! Θα κοιτάτε τις Ελληνίδες μετά σαν οάσεις...
φραμπάλα Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 οι σκωτσέζες δεν μοιάζουν με τις υπόλοιπες βορειοευρωπαίες βασικά;
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ λίγες έχω δει αλλά μια χαρά κοπέλες ήταν (είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις