Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν βλέπεις Anti Fitness thread και το έχει ανοίξει γυναίκα, καταλαβαίνεις το λόγο, δεν θέλει πολύ σκέψη γιατί είναι έτσι τα πράγματα. Α είμαι εγώ χοντρή, θα γράψω την ανασφάλεια που έχω για να τη διαδώσω, και έτσι θα νιώσω καλύτερα. Στη Ρωσία από σχολείο υπάρχουν μαθήματα, τι είναι οικογένεια, πως σέβεσαι τον άλλο και άλλα σημαντικά θέματα που δεν τα κάνουν στα εδώ σχολεία. Γιαυτό και οι μεγαλύτερες σχέσεις που είχα ήταν με ξένες Ισα ρε Πούτιν. Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 δεν χρειάστηκα έγκριση από εσένα για να βρω αυτό που θέλω, έχω πάει με ψηλότερες και σούπερ κοπέλες. Δεν υποθέτω, η πείρα το λέει. μα δεν στο ειπα για να παρεις εγκριση ουτε ειπα ποτε οτι δεν ειχες ή δεν θα εχεις τετοιες γυναικες απλα αυτο που λεω ειναι οτι οταν καποιος εχει απαιτησεις πρεπει να προσφερει και τα αναλογα. Ειναι σαν να πας σε δουλεια ταμεια και να απαιτεις μισθο διευθυντη 1
SoFiA11 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν βλέπεις Anti Fitness thread και το έχει ανοίξει γυναίκα, καταλαβαίνεις το λόγο, δεν θέλει πολύ σκέψη γιατί είναι έτσι τα πράγματα. χαχαχαχαχαχα!! ωωωωωω τί σου πε!!!!!!!!!
Glikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Back on topic. Ένα γκρουπ με Γιαπωνέζες που είχα δει πριν λιγο καιρό μου άφησε πολυ θετικές εντυπώσεις.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στο τέλος του thread θα αποκαλυφθεί! Τότε να βγει κάποιος να μιλήσει, το τέλος πλησιάζει και θα μείνουμε με την απορία!
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τότε να βγει κάποιος να μιλήσει, το τέλος πλησιάζει και θα μείνουμε με την απορία! Κάτι ξέρεις;;
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κάτι ξέρεις;; Κατά ένα περίεργο τρόπο όταν λέω ότι έρχεται lock πάντα συμβαίνει.. πάντα όμως! (βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι περίεργο, η θητεία στη θέση του αδμήν με έχει προικίσει με την κατάλληλη εμπειρία) Τελικά μάθαμε που υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες? Ξαναγύρισες ε :3 3
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κατά ένα περίεργο τρόπο όταν λέω ότι έρχεται lock πάντα συμβαίνει.. πάντα όμως! (βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι περίεργο, η θητεία στη θέση του αδμήν με έχει προικίσει με την κατάλληλη εμπειρία) Βασικά αναρωτιέμαι γιατί είναι ακόμα ανοικτό! Ξαναγύρισες ε :3 Για λίγες ακόμα εμφανίσεις <3 (Όταν γράφω κάτι τέτοια συνήθως συμβαίνει το αντίθετο....ξέρεις εσύ/θυμάσαι.) 94κσ και για να μείνω On topic...UK 2
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ε κι εσύ τί περιμένεις Ούτε όλες οι Σουηδέζες είναι θεές, ούτε όλες οι Βραζιλιάνες, ούτε όλες οι Ρωσίδες κλπ... Και είναι τόοοοσο υποκειμενικό το θέμα ομορφιά. 1
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και Γαλλιδούλες ρε παιδιά: η δεύτερη με σκάλωσε άσχημα , όχι η τελευταία , η δεύτερη.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σιχαινομαι τις ελιες Για την δευτερη φωτο λες;;Noμιζω εισαι υπερβολικη,2 ελιτσες εχει η κοπελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις