DDevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Tώρα μου θύμισες το θρυλικό thread-manual.. Tι θρεντ κι αυτό.. Το έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα Κανενα μπαράκι που μαζευει καλο κοσμο δεν σου θυμισα? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Προς το παρόν πάρε ένα TriLoLiKe. To κέρδισες με την αξία σου. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από TriLoBiTe 1
DDevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Προς το παρόν πάρε ένα ένα TriLoLiKe. To κέρδισες με την αξία σου. Νιωθω περήφανος για αυτο
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Επιπλεον προτεινω να γράφουμε και σε ποια μέρη υπάρχουν οι πιο δεκτικές γυναικες!! Ωστε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να ριξει καμια γκομενα (παραειμαι οραματιστης ε?) Παω συχνά Γιάννενα πάντως τωρα τελευταια και βλεπω καλη κινηση εκει πέρα εχει και φοιτητριες. Ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι να μαζευει ωραιες και να μην ειναι ψώνια? Που πήγες και ήταν ψώνια;; Ντόπιες θα πέτυχες!
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Νιωθω περήφανος για αυτο Μια περηφάνια όλοι τη νιώθουμε εδώ.. 2
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και εδω ωραιες αλλα αμα το παμε με αριθμους εκει τα 7/10 ειναι σαν μοντελα και εδω μονο τα 2/10 Όταν βλέπεις Anti Fitness thread και το έχει ανοίξει γυναίκα, καταλαβαίνεις το λόγο, δεν θέλει πολύ σκέψη γιατί είναι έτσι τα πράγματα. Α είμαι εγώ χοντρή, θα γράψω την ανασφάλεια που έχω για να τη διαδώσω, και έτσι θα νιώσω καλύτερα. Στη Ρωσία από σχολείο υπάρχουν μαθήματα, τι είναι οικογένεια, πως σέβεσαι τον άλλο και άλλα σημαντικά θέματα που δεν τα κάνουν στα εδώ σχολεία. Γιαυτό και οι μεγαλύτερες σχέσεις που είχα ήταν με ξένες
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν βλέπεις Anti Fitness thread και το έχει ανοίξει γυναίκα, καταλαβαίνεις το λόγο, δεν θέλει πολύ σκέψη γιατί είναι έτσι τα πράγματα. Α είμαι εγώ χοντρή, θα γράψω την ανασφάλεια που έχω για να τη διαδώσω, και έτσι θα νιώσω καλύτερα. Στη Ρωσία από σχολείο υπάρχουν μαθήματα, τι είναι οικογένεια, πως σέβεσαι τον άλλο και άλλα σημαντικά θέματα που δεν τα κάνουν στα εδώ σχολεία. Γιαυτό και οι μεγαλύτερες σχέσεις που είχα ήταν με ξένες Η συγκεκριμενη που ανοιξε το αντι φιτνες ειναι απο τις πιο ωραιες εδω μεσα και σιγουρα δεν την λες χοντρη. Εγω προκαλω ξανα οσους λετε για χοντρες κτλ να βαλετε και μια φωτογραφια σας χωρις μπλουζα 5
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Η συγκεκριμενη που ανοιξε το αντι φιτνες ειναι απο τις πιο ωραιες εδω μεσα και σιγουρα δεν την λες χοντρη. Εγω προκαλω ξανα οσους λετε για χοντρες κτλ να βαλετε και μια φωτογραφια σας χωρις μπλουζα δεν την έχω δει αλλά από εμπιρεία (Σε άλλα fora η post) συνήθως τύχαινε αυτό. Προσωπικά είμαι 57κιλά 1,76.. αρκετά λεπτός για το ύψος μου γιαυτό και αντίστοιχα specifications θέλω να έχει και η άλλη photos θα δεις στο ανάλογο thread μόλις παρεβρεθώ σε insomnia meet up
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 και παλι με αυτο το σωμα δεν μπορεις να "απαιτεις" απο την αλλη να ναι 1.70 με βυζαρες και κωλαρα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω και δεν μιλαω προσωπικα για σενα αλλα γενικα. Επισης το να εκφερει γνωμη για ενα ατομο χωρις να το ξερεις απλα υποθετοντας ειναι 100% λαθος 5
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 και παλι με αυτο το σωμα δεν μπορεις να "απαιτεις" απο την αλλη να ναι 1.70 με βυζαρες και κωλαρα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω και δεν μιλαω προσωπικα για σενα αλλα γενικα. Επισης το να εκφερει γνωμη για ενα ατομο χωρις να το ξερεις απλα υποθετοντας ειναι 100% λαθος δεν χρειάστηκα έγκριση από εσένα για να βρω αυτό που θέλω, έχω πάει με ψηλότερες και σούπερ κοπέλες. Δεν υποθέτω, η πείρα το λέει.
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Προσωπικά είμαι 57κιλά 1,76.. αρκετά λεπτός για το ύψος μου γιαυτό και αντίστοιχα specifications θέλω να έχει και η άλλη photos θα δεις στο ανάλογο thread μόλις παρεβρεθώ σε insomnia meet up ελπίζω να γνωρίζεις πως η περίπτωση σου κατατάσσεται στις διατροφικές διαταραχές , όπως και τον υπέρβαρων 3
revolver1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τελικά μάθαμε που υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες?
defacer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Όταν βλέπεις Anti Fitness thread και το έχει ανοίξει γυναίκα, καταλαβαίνεις το λόγο, δεν θέλει πολύ σκέψη γιατί είναι έτσι τα πράγματα. Α είμαι εγώ χοντρή, θα γράψω την ανασφάλεια που έχω για να τη διαδώσω, και έτσι θα νιώσω καλύτερα. Δυστυχώς αυτό που καταλαβαίνουμε εδώ είναι βασικά το πόσο προκατειλημμένος και τσουβαλιαστικός μπορεί να είναι κανείς στο internet όπου χάνεται ο άνθρωπος και έχουμε να κάνουμε με τις 5-10-15 κατηγορίες που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας. Και όλους πρέπει να τους βάλουμε μέσα σε κάποια απ' αυτές. Στην προκειμένη πέφτεις πάρα μα πάρα πολύ έξω. Πάρε παράδειγμα από το γεγονός ότι δε βιάστηκε κανείς να σε βάλει (αδίκως πιθανότατα) σε κάποια από τις λιγότερο επιθυμητές αυτές κατηγορίες και μην το κάνεις και συ. 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τελικά μάθαμε που υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες? Στο τέλος του thread θα αποκαλυφθεί!
defacer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 δεν την έχω δει αλλά από εμπιρεία (Σε άλλα fora η post) συνήθως τύχαινε αυτό. Και απο εμπειρία συνήθως όποιος τσουβαλιάζει προβάλλοντας στον κόσμο γύρω του τη δική του εικόνα για το πως φαντάζεται ότι είναι τα πράγματα είναι κομπλεξικός ή/και χαζός. δεν χρειάστηκα έγκριση από εσένα για να βρω αυτό που θέλω, έχω πάει με ψηλότερες και σούπερ κοπέλες. Δεν υποθέτω, η πείρα το λέει. Χαιρόμαστε όλοι για σένα και το πόσο γαμάτος είσαι και πόσο θεές είναι τα κορίτσια που διψάνε για το κορμί σου. Τώρα όσον αφορά την πείρα, να φορέσουμε και μεις τη δική μας πάνω σου; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις