DDevil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 χαχαχα καλο! Έχει και ωραιες γυναικες παντως απο οτι εχω δει εδω μέσα. Να ειμαστε δικαιοι φιλε.
φιρίκι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το Ιντερνετ είναι γεμάτο απο ωραίες γυναίκες ( κι' απο γατιά ). Η εσωτερική ομορφιά μετράει, τετριμμένη διαπίστωση μεν αλλά σωστή κατ' εμέ. Ιδανικός συνδιασμός ένα καλό παρουσιαστικό με όμορφο μυαλό -και ας μην ξεχνάμε οτι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Kostas93 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 και μια ακόμη απο μέναΓια κάποιο λόγο έχω φάει γερό κόλλημα 2
DDevil Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μπορει να φανει εγωιστικο αυτο που θα γραψω αλλα απο μια ηλικια και μετά σταματησα να ψάχνομαι και να χάνομαι με φωτογραφιες επωνυμων κοριτσιων..... ουτω ή αλλως δεν προκειται ποτε να πλαγιάσεις με αυτες αν εισαι άγνωστος ο.Ο μέχρι τα 18-20 καλα ήταν.....
CarbonFibre Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα thread που μιλάει για όμορφες γυναίκες μπαίνουν οι γυναίκες και ανεβάζουν φωτό με άντρες! Είναι off topic κορίτσια. Φτιάξτε δικός σας thread
telis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως σκρολαρω τις σελίδες να δω καμία φωτογραφία.απορώ με το μπλα μπλα
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ουτω ή αλλως δεν προκειται ποτε να πλαγιάσεις με αυτες αν εισαι άγνωστος ο.Ο μέχρι τα 18-20 καλα ήταν..... Οχι παντα. 1
DDevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Για πες Επιπλεον προτεινω να γράφουμε και σε ποια μέρη υπάρχουν οι πιο δεκτικές γυναικες!! Ωστε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να ριξει καμια γκομενα (παραειμαι οραματιστης ε?) Παω συχνά Γιάννενα πάντως τωρα τελευταια και βλεπω καλη κινηση εκει πέρα εχει και φοιτητριες. Ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι να μαζευει ωραιες και να μην ειναι ψώνια? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Επιπλεον προτεινω να γράφουμε και σε ποια μέρη υπάρχουν οι πιο δεκτικές γυναικες!! Ωστε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να ριξει καμια γκομενα Tώρα μου θύμισες το θρυλικό thread-manual.. Tι θρεντ κι αυτό.. Το έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις