totem_lost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εμένα πειράζει που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι τρόμπες;Χίλιες φορές λίγο παχουλός. Αυτά τα λάθη κάνουμε και έχουν καλομάθει κάτι κοιλαράδες που έχουν απαιτήσεις από Ματσούκα και πάνω. 1
UniversalMachine Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 είναι τουλάχιστον ρατσιστικό πάντως το ερώτημα που βάζετε..
g2econdo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αυτά τα λάθη κάνουμε και έχουν καλομάθει κάτι κοιλαράδες που έχουν απαιτήσεις από Ματσούκα και πάνω. Τοτέμ βγάζεις μια κάποια εμπάθεια. Να στο πω και αλλιώς νομίζω ότι στην πατρίδα δεν είχες καλό κριτήριο διαλογής. Ή κοιταγες σαν αυτούς που ποσταρες, μαζευες σερκοβες και τώρα μας πήρε όλους η μπάλα. Εν κατακλείδι μια χαρά είμαστε οι Έλληνες ξεκολλα.
groot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 τώρα μας πήρε όλους η μπάλα Έχεις δίκιο. Συμφωνώ. Για όλα φταίνε οι Ελληνίδες. 1
totem_lost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τοτέμ βγάζεις μια κάποια εμπάθεια. Να στο πω και αλλιώς νομίζω ότι στην πατρίδα δεν είχες καλό κριτήριο διαλογής. Ή κοιταγες σαν αυτούς που ποσταρες, μαζευες σερκοβες και τώρα μας πήρε όλους η μπάλα. Εν κατακλείδι μια χαρά είμαστε οι Έλληνες ξεκολλα. Και άλλος ψυχολόγος στην παρέα μας. Αυτή είναι απλά η άποψή μου που προέκυψε από χρόνια σχέσεων και συναναστροφής με Έλληνες (και κυρίως αφότου γνώρισα το 'αντίπαλο δέος'). Η δικιά σου είναι οτι είστε μια χαρά. Fine by me!
φραμπάλα Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Είδες ωραίους στην Αίγυπτο; Που; Εγώ δεν είδα ουτε για πλάκα όταν είχα πάει Κάιρο. Άσε που έχουν όλοι τη γνωστή muslim φάτσα και ένα μεγάλο ποσοστό φορούσε ακόμα και τουρμπάνι. Προσωπικά γνώρισα πολλούς Αυστραλούς στην Ασία οι οποίοι εκτός από πολύ fun άνθρωποι ήταν και πολύ εντυπωσιακοί εμφανισιακά. Εντάξει θα μου πείς βέβαια αυτοί στις παραλίες κάνουν surf δεν παίζουν τάβλι. Για του λόγου το αληθές: Βάζετε που βάζετε ξανθούς, βάλτε τουλάχιστον κανέναν ωραίο.
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Για να γυρίσουμε πίσω στο θέμα http://tigerfunk.com/wp-content/uploads/2015/04/Charlotte-McKinney-most-beautiful-women-in-the-world.png 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τα μελιά και τα πράσινα όμως ακόμα πιο αγαπημένα <3 1
the other one Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αγαπημένες φάτσες: από ποια σκηνή είναι το τελευταίο;
SoFiA11 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Για να γυρίσουμε πίσω στο θέμα http://tigerfunk.com/wp-content/uploads/2015/04/Charlotte-McKinney-most-beautiful-women-in-the-world.png Μου φαίνεται θα την πω την κακία μου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις