Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πειράζει που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι τρόμπες;Χίλιες φορές λίγο παχουλός.

Αυτά τα λάθη κάνουμε και έχουν καλομάθει κάτι κοιλαράδες που έχουν απαιτήσεις από Ματσούκα και πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα λάθη κάνουμε και έχουν καλομάθει κάτι κοιλαράδες που έχουν απαιτήσεις από Ματσούκα και πάνω.

Τοτέμ βγάζεις μια κάποια εμπάθεια. Να στο πω και αλλιώς νομίζω ότι στην πατρίδα δεν είχες καλό κριτήριο διαλογής. Ή κοιταγες σαν αυτούς που ποσταρες, μαζευες σερκοβες και τώρα μας πήρε όλους η μπάλα. Εν κατακλείδι μια χαρά είμαστε οι Έλληνες ξεκολλα.
Δημοσ.

Τοτέμ βγάζεις μια κάποια εμπάθεια. Να στο πω και αλλιώς νομίζω ότι στην πατρίδα δεν είχες καλό κριτήριο διαλογής. Ή κοιταγες σαν αυτούς που ποσταρες, μαζευες σερκοβες και τώρα μας πήρε όλους η μπάλα. Εν κατακλείδι μια χαρά είμαστε οι Έλληνες ξεκολλα.

Και άλλος ψυχολόγος στην παρέα μας. Αυτή είναι απλά η άποψή μου που προέκυψε από χρόνια σχέσεων και συναναστροφής με Έλληνες (και κυρίως αφότου γνώρισα το 'αντίπαλο δέος'). Η δικιά σου είναι οτι είστε μια χαρά. Fine by me!

Δημοσ.

Είδες ωραίους στην Αίγυπτο; Που; Εγώ δεν είδα ουτε για πλάκα όταν είχα πάει Κάιρο. Άσε που έχουν όλοι τη γνωστή muslim φάτσα και ένα μεγάλο ποσοστό φορούσε ακόμα και τουρμπάνι.

Προσωπικά γνώρισα πολλούς Αυστραλούς στην Ασία οι οποίοι εκτός από πολύ fun άνθρωποι ήταν και πολύ εντυπωσιακοί εμφανισιακά. Εντάξει θα μου πείς βέβαια αυτοί στις παραλίες κάνουν surf δεν παίζουν τάβλι. :D Για του λόγου το αληθές:

chris-hemsworth-16dec14-02.jpgDq4o8ec.jpg?2

rs_560x415-150807173803-1024.Liam-Hemswo

Βάζετε που βάζετε ξανθούς, βάλτε τουλάχιστον κανέναν ωραίο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...