totem_lost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ε όχι γυμνασμενους, όχι πολύ ψηλούς, όχι με έντονες γωνίες στο πρόσωπο σαν να είναι μοντέλα, να έχουν μούσια, μακρύ μαλλί είναι επίσης ωραίο, να μην είναι ντυμένοι σαν δαπιτες ή κάγκουρες ή χιπιδες. Αυτά πάνω κάτω για εμφάνιση :Ρ τον χαρακτήρα κ τα γούστα δεν θα τα αναλύσω. 8
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιός μαρτάκης παιδιά μοντέλο ειναι απο τον γοογλη τον βρήκα δεν έβαλα μαρτάκη πάτησα "ωραίοι έλληνες" λολ Επίσης να πούμε πως υπάρχει και το cosmopolitan (μη βαράτε τώρα όλες μαζί, μία-μία, νέο παιδί είμαι αντέχω )
Mr_Proper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αν και εξαρχής για πλάκα το έβαλα δεν ξέρω με το που διάβασα το σχόλιο σου ξεσκίστηκα στα γέλια ακόμη γελάω xD μας κοιτάει και στα μάτια χα0χ0α0χα0χ
SoFiA11 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σορρυ κι όλας αλλά δεν έβαλες ακριβώς ό,τι βρήκες στο google.Έβαλες τους πιο ωραίους απ'τους "ωραίους" που σου έδωσε.
Mr_Proper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σορρυ κι όλας αλλά δεν έβαλες ακριβώς ό,τι βρήκες στο google.Έβαλες τους πιο ωραίους απ'τους "ωραίους" που σου έδωσε. έβαλα συγκεκριμένα την πρώτη σχετική εικόνα με τον αντίπαλο πχ η πρώτη ήταν ενας φλώρος γυμνασμένος έβαλα εναν Έλληνα γυμνασμένο στην δεύτερη ήταν ενας φλώρος και καλά σοφιστικέ... έβαλα τον σάκη στην τρίτη ήταν ένας και καλά όμορφος που μας δείχνει την μούρη του έβαλα και εγώ εναν Έλληνα όμορφο που μας δείχνει το πρόσωπό του... και επίσης όλοι ειναι μοντέλα απο τους ξένους οπότε δεν νομίζω να αδικώ κανέναν αν τυχαίνει να ειναι μοντέλα ή καλλιτέχνες αυτοί που διάλεξα εγώ.
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 εντάξει κορίτσια άνετα θα κάναμε παρέα. ούτε οι ξανθοί ούτε αυτοί που αρέσουν στην νένυα (καλά για μαρτάκη και ρουβά δεν θα σχολιάσω ΟΥΤΕ ΚΑΝ) εγώ είμαι του ψηλού μελαχρινού (δεν με νοιάζει να έχει κορμί )κάτι σε Πρίντεζη αλλά πιο αρρενωπό ακόμα. τώρα κανονικά σύμφωνα με κάποιους συνομιλητές που έγραψαν κάτι σελίδες πιο πριν πρέπει να αρχίσω να ουρλιάζω ότι οι έλληνες είναι απάισιοι και μαμάκες και προτιμώ ξένο μπλαμπλαΜΠΛΑ *πολλούς ωραίους της παραπάνω περιγραφής είδα στην Αίγυπτο btw
totem_lost Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Είδες ωραίους στην Αίγυπτο; Που; Εγώ δεν είδα ουτε για πλάκα όταν είχα πάει Κάιρο. Άσε που έχουν όλοι τη γνωστή muslim φάτσα και ένα μεγάλο ποσοστό φορούσε ακόμα και τουρμπάνι. Προσωπικά γνώρισα πολλούς Αυστραλούς στην Ασία οι οποίοι εκτός από πολύ fun άνθρωποι ήταν και πολύ εντυπωσιακοί εμφανισιακά. Εντάξει θα μου πείς βέβαια αυτοί στις παραλίες κάνουν surf δεν παίζουν τάβλι. Για του λόγου το αληθές:
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μα αφού σου αρέσουν οι ξανθοι εξ αρχής δεν παίζει να σου αρέσει κάποιος στο Κάιρο, όπως εγώ ας που με στη Λετονία έψαχνα έναν να μου αρέσει και δεν.. γούστα είναι αυτά.
Mr_Proper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Σαν γύφτοι είναι οι περισσότεροι με παντόφλες και διάφορους μύκητες στα δάχτυλα... άσε την βρώμα... με το που βγεις απο αεροπλάνο/καράβι τα πρώτα λεπτά ειδικά ειναι θάνατος. Άν είδες καναν όμορφο εκει Έλληνας θα ήταν γιατι έχουμε αρκετούς εκει που το κράτος μας βέβαια τους παραμελεί σαν να μην υπήρξαν ποτέ (εδώ δες τι κάνει ή καλύτερα τι δεν κάνει σε αυτούς που ζούν εντός συνόρων... )
SoFiA11 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εμένα πειράζει που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι τρόμπες;Χίλιες φορές λίγο παχουλός. 2
φιρίκι Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εμένα πειράζει που δεν μ' αρέσουν καθόλου οι τρόμπες;Χίλιες φορές λίγο παχουλός. Υποθέτω οτι λέγοντας <<τρόμπες>> εννοείς τους καρπουζάδες, τους φουσκωτούς, τους μποντιμπιλντεράδες, πώς το λέμε. Το λέω γιατί για 'μένα ο τρόμπας είναι κάτι άλλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις