lifeowner771 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ναι... οι σάξονες είναι ωραίες... αρκεί να είναι από αστοί και πάνω. Από εκεί και κάτω, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεις εντελώς χάλια (χαρακτήρα και εμφάνιση)... άντρες, γυναίκες παιδιά. Στο Liverpool οταν ειχα παει, που δεν θεωρειται και απο τις πολυ "καλες¨ περιοχες, οι 7 στις 10 ηταν τραγικες. Οι 3 ομως ηταν.....Απο αλλο πλανητη.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Xαλαρα κατα τη γνωμη μου την πρωτια την εχουν οι Ιταλιδες. Eιναι η ομορφια αλλα και πως την πλασαρουν. Οι Πολωνες που αναφερθηκαν ειναι meh. Επισης εχω ακουσει αποψη απο φιλο για την σουπερ ντουπερ ομορφια των γαλλιδων, αλλα απλα δεν μπορω να το δω. Αισθησιασμο ναι, ομορφια οχι ιδιαιτερα. Παντως απο τις πιο ωραιες γυναικες που εχω δει live και χωρις μακιγιαζ παρακαλω, ηταν μια Ουκρανη η οποια ειχε περασει απο τη δουλεια με τον αντρα της (επισης Ουκρανος). Βασικα αυτοι οι δυο ηταν για φωτογραφια "Βρες ποιος εχει τα λεφτα", αλλα τελος παντων. Και γενικα, μην το πατε σε ξενες vs ελληνιδες παλι, ειμαι σιγουρος πως σε καποιο ιαπωνικο φορουμ ξερωγω θα εχουν την ιδια συζητηση σε φαση ελληνιδες vs γιαπωνεζες. ΕΔΙΤ: Καλα στο Liverpool ειχα την πιο διαστρεβλωμενη αντιληψη για τις αγγλιδες, επρεπε να παω στο MAnchester για να αναθεωρησω και να πω πως υπαρχουν και ωραιες αγγλιδες. 1
David20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Οσον αφορα την υποθεση "Μις κοσμος" μια ειναι η χωρα με τρελη παραγωγη : Βενεζουελα...Ετσι απλα.. Επισης ενα απο τα πιο απιστευτα γονιδια το πετυχα στην Κερκυρα..Γνωρισα αμερικανιδα που ηταν απο πατερα ινδιανο και μητερα μεξικανα !!!!! Εξι εγκεφαλικα επαθα..Σκεφτειτε ενα προσωπο που ηταν μιγμα Σαλμα Χαγιεκ μαζι με Μπελουτσι και μαζι με Πενελοπε Κρουζ Απο σωμα ηταν κροτιδα,απιστευτη.... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από David20
Gtr34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη χώρα που έχει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.Απλά υπάρχουν ωραίες γυναίκες. 13
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πιστεύω ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη χώρα που έχει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο.Απλά υπάρχουν ωραίες γυναίκες. Καλα ναι επι της ουσιας αυτο ειναι το πιο σωστο, απλα κουβεντα να γινεται. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 οι Ιταλίδες είναι οι καλυτερότερες εξωτερικού ορμώμενες(έχω λίγο ιταλικό αιματάκι, να μην επευφημήσω το dna μου; Κοζάνη... Λάρισα που γίνονται και τα όργια 1
Donalhioy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 native american.. και κρατηστε ολες τις ιταλιδες για παρτυ σας.. 1
David20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 native american.. και κρατηστε ολες τις ιταλιδες για παρτυ σας.. Ε ναι !!!!
David20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Νομίζω στη Πάτρα γίνονται τα όργια Δήμητρα Τα τελευταια στη Λαρισα ηταν,καλα σε ειπε η Δημητρα !!!! 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 <p>Σαν τις λατινες δεν εχει πουθενά, μεξικο,κολομβια,Βραζιλία και αντε γεια!</p>
revolver1990 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Τώρα τελευταία έχω ένα "φετίχ" για multiracials 1
Porg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Σουηδία, Αμερική, Ιταλία και απο λατίνες Βενεζουέλα με διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις