Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@rockfm81

Δεν θα απαντήσω στις ειρωνείες σου γιατι πίσω απο την οθόνη ο καθένας λέει ό,τι θέλει... θα δοκιμάσουμε όμως τα link σου...

Αυτό καλό θα είναι να το εφαρμόσεις πρώτα εσύ,όταν ξαναδιαβάσεις πώς απαντάς στους άλλους.

Ποιά link μου;

Εγώ απλά googlαρα και μου έβγαλε κάποια links.

Το thread ονομάζεται:

"συζητηση για το που υπαρχουν οι πιο ομορφες γυναικες"

αν απλά googlάρεις "που υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες" θα δεις οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρονται οι ελληνίδες.

Τι δεν καταλαβαίνεις και μου postάρεις άσχετες φωτογραφίες;

Για μέσο όρο και κατά αναλογία πληθυσμού,γίνεται η κουβέντα,όχι που μου έχεις postάρει μεμονωμένα τη μιση ελληνική showbiz με τα πλαστικά βυζιά.

Εννοείται ότι μεμονωμένα υπάρχουν πανέμορφες ελληνίδες,σε μέσο όρο όμως...

Μου postαρες και τη Νομικού ρε αθεόφοβε που η μάνα της έχει ξένη ρίζα.

Ότι να' ναι..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό καλό θα είναι να το εφαρμόσεις πρώτα εσύ,όταν ξαναδιαβάσεις πώς απαντάς στους άλλους.

Ποιά link μου;

Εγώ απλά googlαρα και μου έβγαλε κάποια links.

Το thread ονομάζεται:

"συζητηση για το που υπαρχουν οι πιο ομορφες γυναικες"

αν απλά googlάρεις "που υπάρχουν οι πιο όμορφες γυναίκες" θα δεις οτι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρονται οι ελληνίδες.

Τι δεν καταλαβαίνεις και μου postάρεις άσχετες φωτογραφίες;

Για μέσο όρο και κατά αναλογία πληθυσμού,γίνεται η κουβέντα,όχι που μου έχεις postάρει μεμονωμένα τη μιση ελληνική showbiz με τα πλαστικά βυζιά.

Εννοείται ότι μεμονωμένα υπάρχουν πανέμορφες ελληνίδες,σε μέσο όρο όμως...

Μου postαρες και τη Νομικού ρε αθεόφοβε που η μάνα της έχει ξένη ρίζα.

Ότι να' ναι..

Στο είπα και πριν το να λες δεν βλέπω να μιλάνε για τις Ελληνίδες στο internet ειναι χαζό..

Φυσιολογικό είναι αλλά δεν έχεις μυαλό να το σκεφτείς...

1) είναι λιγότερες

2) είναι ακριβός προορισμός για τους φτωχούς η Ελλάδα και όχι τόσο δελεαστικός για τους πλουσιότερους (συγκριτικά με τις υπόλοιπες επιλογές τους)

3) οι Ελληνίδες δεν πάνε σμήνοι στα μπουρδέλα /στριπτιτζάδικα και κότερα τους όπως οι Ρωσίδες για παράδειγμα κτλ

4) Γενικά ειναι λογικό να μην ασχολούνται με κράτη σαν εμάς μιας και μιλάμε άλλη γλώσσα δεν συμμετέχουμε σε πολλά πράματα ως χώρα είμαστε μικρή χώρα με μικρό πληθισμό μερικοί δεν ξέρουν που είναι η Ελλάδα στον χάρτη θα ξέρουν αν έχει όμορφες κοπέλες; μην κοιτάς που με την κρίση κάπως μάθανε ότι υπάρχουμε αλλά και αυτό ακόμη ειναι αρνητική διαφήμιση...

αλλά ακόμη και έτσι πάλι υπάρχουν άτομα που παρόλα αυτά ξερογλείφονται για τις Ελληνίδες

http://bacheloruncut.com/why-greek-girls-are-so-hot/

http://www.hercampus.com/school/u-iowa/guys-perspective-greek-vs-american-women

Αυτό μου την σπάει με εσάς τους ξενολάγνους ενώ οι ξένοι ξερογλείφονται για εμάς (γενικά για την κουλτούρα οχι μόνο τους άντρες ή τις γυναίκες) εσείς όχι μόνο απεχθάνεστε την ιδια σας την χώρα αλλά την πολεμάτε κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.

Στο είπα και πριν το να λες δεν βλέπω να μιλάνε για τις Ελληνίδες στο internet ειναι χαζό..

Φυσιολογικό είναι αλλά δεν έχεις μυαλό να το σκεφτείς...

Αν δεν είχα μυαλό,δεν θα ήμουν εδω που είμαι MrProktor

1) είναι λιγότερες

Από ποιες είναι λιγότερες;Από τις Σουηδέζες ή τις Ολλανδέζες που αναφέρονται παντού;

Και αν είναι έτσι γιατί δεν αναφέρονται και οι Κινέζες ή οι Ινδές που είναι μιλιούνια;

Και τι σχέση έχει στην τελική ποιες είναι περισσότερες.

Τρικυμία εν κρανίω..

2) είναι ακριβός προορισμός για τους φτωχούς η Ελλάδα και όχι τόσο δελεαστικός για τους πλουσιότερους (συγκριτικά με τις υπόλοιπες επιλογές τους)

Αν είχες βγει ποτέ από την Ελλάδα,θα διαπίστωνες ότι είναι προορισμος για όλα τα πορτοφόλια και ότι οι περισσότεροι έχουν πάει τουλάχιστον μια φορα.

Επίσης παντού υπάρχουν Έλληνες μετανάστες,οπότε θα μπορούσαμε να τους είχαμε θαμπώσει με την ομορφιά μας.

3) οι Ελληνίδες δεν πάνε σμήνοι στα μπουρδέλα /στριπτιτζάδικα και κότερα τους όπως οι Ρωσίδες για παράδειγμα κτλ

ΑΣΧΕΤΟ

4) Γενικά ειναι λογικό να μην ασχολούνται με κράτη σαν εμάς μιας και μιλάμε άλλη γλώσσα δεν συμμετέχουμε σε πολλά πράματα ως χώρα είμαστε μικρή χώρα με μικρό πληθισμό μερικοί δεν ξέρουν που είναι η Ελλάδα στον χάρτη θα ξέρουν αν έχει όμορφες κοπέλες; μην κοιτάς που με την κρίση κάπως μάθανε ότι υπάρχουμε αλλά και αυτό ακόμη ειναι αρνητική διαφήμιση...

Ναι,δεν ξέρουν που είναι η Ελλάδα και ξέρουν που είναι η Σουηδία με τον γνωστό αρχαίο της πολιτισμό και τον τεράστιο τουρισμό της.

Χα!Χα!Χα!

"Αυτό μου την σπάει με εσάς τους ξενολάγνους ενώ οι ξένοι ξερογλείφονται για εμάς (γενικά για την κουλτούρα οχι μόνο τους άντρες ή τις γυναίκες) εσείς όχι μόνο απεχθάνεστε την ιδια σας την χώρα αλλά την πολεμάτε κιόλας..."

Ποιος ξερογλείφεται ρε άνθρωπε;

Σε ποια παραμύθα ζεις;

Kαι για ποια κουλτούρα μιλάς;Της Πάολας και των κλαρινογαμπρών;

Μια χαρά την αγαπάμε τη χώρα μας,απλά δεν είμαστε χαζοπερήφανοι και φαντασμένοι..

• Like 1
Δημοσ.

Μας τρολάρεις ρε φίλε; Σιγά τους sexy Έλληνες. Οι μισοί μοιάζουν με τον Παντελίδη και στην πέφτουν με ατάκες Πανταζή (τι μωρό είσαι εσύ μάνα μου), και οι άλλοι μισοί είναι βλαχο-χίπστερ που προσπαθούν να μοιάσουν με 'τα φλώρια στην Ευρώπη' και έχουν ύφος 'έχω χρυσάφι στο βρακί μου'.

Άσε που όσοι τελικά σε προσεγγίζουν, κάνουν λες και έχουν να πηδήσουν από τους ολυμπιακούς του 2004. Τακτ 0.

Συχνάζει ς σε λάθος μέρος και συναναστρέφεσαι με λάθος παρέες για να τους βλέπεις όλους είτε σαν παντελους είτε σαν χιπστερ

Δημοσ.

Τελικα απο που ειναι η μανα της Νομικου; Αν κρινω απο το ονομα -Ουρσουλα -μαλλον ρωσσια μερια;

Τί μας νοιάζει αφού έτσι κι αλλιώς είναι ίδια ο πατέρας της;..

Δημοσ.

μη μασατε με τις ελληνιδες, απλα σπαταλουν πολλα για εξωτερικη εμφανιση οχι νυχια οχι κομωτηριο οχι ρουχα καμια σχεση με ρωσιδες που εκ φυσεως ειναι ετσι για δειτε καμια απο τις ελληνιδες αβαφτη

Δημοσ.

Τελικα απο που ειναι η μανα της Νομικου; Αν κρινω απο το ονομα -Ουρσουλα -μαλλον ρωσσια μερια;

όχι απο Γερμανία και ειναι μια ακόμη απόδειξη πιο πάνω ότι μας λιγουρεύονται οι ξένες... σε αυτό μπορεί να οφείλεται το ξανθό όσο για τον κώλο μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως είναι ελληνικός :P από καμιά γιαγιά θα τον κληρονόμησε :P

Δημοσ.

το οτι παραμενει ενεργο αυτο το θεμα με προβληματιζει...

Καθε λαος εχει ομορφους και ασχημους ανθρωπους, απλα μας κανει εντυπωση το πιο εξωτικο, πχ ο σωματοτυπος και τα ανοιχτοχρωμα χαρακτηριστικα των βορειων (οπβς τους τραβαει τν προσοχη αντιστοιχα σ εμας τους μεσογειακους)

• Like 3
Δημοσ.

το οτι παραμενει ενεργο αυτο το θεμα με προβληματιζει...

Καθε λαος εχει ομορφους και ασχημους ανθρωπους

Οι γενικευσεις είναι το αγαπημένο θέμα του insomnia :)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...