Menelaos83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Απο ευρωπη τουλαχιστον τις πιο ωραιες τις εχω δει σλοβακια
φραμπάλα Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Συμπέρασμα: Από αυτό το φόρουμ δεν θα μου καθόταν ψυχή. Στην πραγματική ζωή: παράπονο δεν έχω. 2
Mr_Proper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @mr proper Σωστά,είναι πασίγνωστο πως όταν ακούν Ελληνίδα οι ξένοι,τους έρχεται στο μυαλό ψηλή γυναίκα.Χα!Χα!Χα! Πήγαινε σε καμιά Μόσχα,Άμστερνταμ,Στοκχόλμη και μετά τα ξαναλέμε. Από το internet όλοι έχουν άποψη. Όσο για το ξανθό,επί τόσα χρόνια οι Ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά. Ευτυχως λείπω τα τελευταία δύο χρόνια και δεν ξέρω αν έγινε καμιά κοσμογονική αλλαγή. Όμως όλα τα προηγούμενα ισχυε αυτό που έγραψα .&- Όσο για το δεσπότη παναγιώτη που έγραψες,η ζωή απέχει πολύ από τις ταινίες greek καμάκι με το Στάθη Ψάλτη.. Mε ένα απλό googlάρισμα θα έβρισκες όσα άρθρα θέλεις,αλλά θα σε βοηθήσω παραθέτωντας τα 2 πρώτα που μου έβγαλε http://www.newmoney.gr/diethni/225974-se-poies-xores-na-pate-gia-na-deite-tis-oraioteres-ginaikes-ston-kosmo http://www.apospasma.gr/apospasmablog/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1 %CE%B9-%CE%BF%CE%B9-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7 Σαν 13χρονο σκέφτεσαι και btw οι περισσότερες απο αυτές στα link είναι ψόφιες... αμφιβάλω αν έχεις πάει με γυναίκα για να σε ελκύουν τέτοιες φωτοσοπίές σκελετών με makeup και πλαστικά βυζιά....
totem_lost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τέλος για τους άντρες εννοείται ότι είμαστε απο τους πιο sexy μην τρελαθώ τώρα (ειδικά οι ιταλίδες και οι γερμανίδες δίνουν ρέστα ) και που να ξέρουν απο μεροκάματο τα φλώρια στην Ευρώπη σε βάλει Έλληνας κάτω θα πείς τον δεσπότη Παναγιώτη ! Όσοι λένε το αντίθετο απλά έχουν κάποιο κόμπλεξ με το εξωτερικό ειναι αυτοί που θέλουν να φύγουν απο ελλάδα και να μιλάνε σαν Αμερικάνοι κτλ.... Μας τρολάρεις ρε φίλε; Σιγά τους sexy Έλληνες. Οι μισοί μοιάζουν με τον Παντελίδη και στην πέφτουν με ατάκες Πανταζή (τι μωρό είσαι εσύ μάνα μου), και οι άλλοι μισοί είναι βλαχο-χίπστερ που προσπαθούν να μοιάσουν με 'τα φλώρια στην Ευρώπη' και έχουν ύφος 'έχω χρυσάφι στο βρακί μου'. Άσε που όσοι τελικά σε προσεγγίζουν, κάνουν λες και έχουν να πηδήσουν από τους ολυμπιακούς του 2004. Τακτ 0. 2
bedazzled Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με το χρυσάφι ισχύει και για τα 2 φύλα. 3
totem_lost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό με το χρυσάφι ισχύει και για τα 2 φύλα. Δεν διαφωνώ. Με τις ίδιες ηλίθιες ιδέες του δήθεν δεν μεγαλώσαμε όλοι; 1
Mr_Proper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Μας τρολάρεις ρε φίλε; Σιγά τους sexy Έλληνες. Οι μισοί μοιάζουν με τον Παντελίδη και στην πέφτουν με ατάκες Πανταζή (τι μωρό είσαι εσύ μάνα μου), και οι άλλοι μισοί είναι βλαχο-χίπστερ που προσπαθούν να μοιάσουν με 'τα φλώρια στην Ευρώπη' και έχουν ύφος 'έχω χρυσάφι στο βρακί μου'. Άσε που όσοι τελικά σε προσεγγίζουν, κάνουν λες και έχουν να πηδήσουν από τους ολυμπιακούς του 2004. Τακτ 0. ε μόνο απο το ποστ σου με επιβεβαιώνεις ρε φίλη... ευχαριστώ άσπρο μαύρο ολοι οι Έλληνες 2 κατηγορίες και οι 2 σκατένιες και οι βόρειοι οι καλύτεροι άντρες (γιατυό και αυτοκτονούν περισσότερο + έχουν μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφίλων) γιατι ειναι ΟΙ άντρες και εμεις είμαστε ή Παντελίδiδες ή βλαχοχιπστερ
bedazzled Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @Mr_ProperΟ μέσος Έλληνας που έχει συνηθίσει να είναι «πασάς» (δεν φταίει αυτός, έτσι τον έμαθε η μάνα του) πως ακριβώς θα συμβιώσει με την χειραφετημένη Βορειοευρωπαία που απαιτεί 50/50 στις δουλειές του σπιτιού; Γι' αυτό θα γυρίσει στην «Ελλεεινίδα*» (και η μάνα του Ελληνίδα είναι άλλωστε) και θα κάνει και μόκο. * http://www.lifo.gr/confessions/view/140424 Σαφώς και κάποιοι ξεφεύγουν από τον μέσο όρο, αλλά είναι μειοψηφία... Μην μπερδεύεις το εφήμερο πήδημα με μια πιο σοβαρή σχέση (συγκατοίκηση/γάμος). Γενικά όλοι οι λαοί θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν σε αφθονία στην χώρα τους. Εμείς θέλουμε ξανθιές γιατί λόγω φυσικής επιλογής σπανίζουν στο μεσογειακό κλίμα και οι βόρειοι θέλουν το αντίθετο. Γι' αυτό η Μενεγάκη τα βάφει ξανθά, ενώ η αντίστοιχη Μενεγάκη της Σουηδίας τα βάφει μαύρα (ούτε καν καστανά) --> δες καμία διαφήμιση από την TV τους στο YouTube. Και στην Ασία π.χ. κάνουν βλεφαροπλαστικές για να αποκτήσουν καυκάσια/στρογγυλά μάτια, ενώ εμείς βρίσκουμε χαριτωμένες τις Γιαπωνέζες... όταν κάτι το έχεις σε αφθονία, μπουχτίζεις και δεν το εκτιμάς: https://en.wikipedia.org/wiki/Embarrassment_of_riches 1
totem_lost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 ολοι οι Έλληνες 2 κατηγορίες και οι 2 σκατένιες και οι βόρειοι οι καλύτεροι άντρες (γιατυό και αυτοκτονούν περισσότερο + έχουν μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλοφίλων) γιατι ειναι ΟΙ άντρες και εμεις είμαστε ή Παντελίδiδες ή βλαχοχιπστερ Χαχα ναι; Τι ώρα; Δεν άκουσες τι είπε ο Απόστολος μου φαίνεται, οτι έχουμε γεμίσει κρυφές. Από έξω μπέλα μπέλα.. Άλλο ένα κόμπλεξ του γκρίκ βαρύ αρσενικού.
bedazzled Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Φυρί-φυρί το πάτε να σκάσει μύτη κανάς Τοξοβόλος τώρα. 2
Mr_Proper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @Mr_Proper ενώ η αντίστοιχη Μενεγάκη της Σουηδίας τα βάφει μαύρα (ούτε καν καστανά) --> δες καμία διαφήμιση από την TV τους στο YouTube. Ρε παιδιά θα με τρελάνετε και εδώ μαύρα τα βάφουν οι περισσότερες για την ακρίβεια "όλες" όσες τα βάφανε ξανθά τώρα τα έχουν μαύρα πως γίνεται να βλέπετε έξω τόσες πολλές ξανθές εσείς; Ξανθά τώρα τα έχουν οι λιγότερο πως να το πω... "ενημερωμένες" Η μενεγάκη τα έχει ακόμη ξανθά γιατι είναι σήμα κατατεθέν της... χρόνια στο κουρμπέτι Χαχα ναι; Τι ώρα; Δεν άκουσες τι είπε ο Απόστολος μου φαίνεται, οτι έχουμε γεμίσει κρυφές. Από έξω μπέλα μπέλα.. Άλλο ένα κόμπλεξ του γκρίκ βαρύ αρσενικού. Επίσης ο Μ.Ο του μήκους μας ειναι μεγαλύτερος απο τον δικό τους 1
rockfm81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σαν 13χρονο σκέφτεσαι και btw οι περισσότερες απο αυτές στα link είναι ψόφιες... αμφιβάλω αν έχεις πάει με γυναίκα για να σε ελκύουν τέτοιες φωτοσοπίές σκελετών με makeup και πλαστικά βυζιά.... Που να προλάβω ρε greek lover Σταμάτη Γαρδέλη,μας έχεις αφήσει και καμία; Με τσίγκινα σωβρακάκια τριγυρνάμε στο insomnia μη μας πάρει ξώφαλτσα η βαρβατίλα σου. @φραμπαλα Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχεις παράπονο στην πραγματική ζωή,το θέμα είναι αν έχεις αυτό που θέλεις. Όχι εσύ προσωπικά,αλλά γενικά... Είσαι πάντως τυχερή που ζεις σε χώρα που και η πιο κωλοχαρακτήρας μπάζο έχει έναν πυρφόρο-αγαπουλίνο(πολλές φορές και αρσιβαρίστα) να της κάνει τον ταξιτζή και όχι μόνο. Όποιος καταφέρει ποτέ και ξεφύγει από την σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα των κλαρινογαμπρών, θα δει ότι υπάρχουν κοινωνίες που θεωρούν την καλή εμφάνιση αξιοθαύμαστη μεν, αλλα δεν την παιρνουν τόσο σοβαρά,όσο στην Ελλάδα.. Σοβαρά παίρνουν άλλα πράγματα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Μada rassa again http://36ad.itocd.net/www/images/girl/1684801-1685000/4a1ba21c-46e5-4c3c-8385-d8c393524b70.jpg
Mr_Proper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 @rockfm81 Δεν θα απαντήσω στις ειρωνείες σου γιατι πίσω απο την οθόνη ο καθένας λέει ό,τι θέλει... θα δοκιμάσουμε όμως τα link σου... Για να βάλουμε τις ψόφιες σου με τυχαία επιλεγμένες Ελληνίδες απο τα πρώτα αποτελέσματα του google για όμορφες Ελληνίδες. (που πρώτα όμως διασταύρωσα πως είναι Ελληνίδες) 1η Ψόφια vs Α.Ματαλιωτάκη 2η ψόφια vs Τόνια Σωτηροπούλου 3η ψόφια vs Δούκισσα Νομικού 4η ψόφια vs Νατάσα Λυμπερίδου Final στεγνά ψοφίμια με κυτταρίτιδα vs ελληνικά μωρά στην παραλία . Να συνεχίσω ή σου φτάνουν αυτά τα σκαμπιλάκια ;
bedazzled Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή με τις «ψόφιες» δεν σου κάνει «κου-κου»;
Προτεινόμενες αναρτήσεις