mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες. Κοιτα, δεν θα πω οτι δεν εχει μια βαση αυτο που λες, γιατι δεν ειπαμε οτι οι ελληνιδες ειναι χειροτερες ολων. Οχι, μπορει απο τις ακομη χειροτερες, πχ τις κρυοκωλες που λες κι εσυ, οντως να ειναι καλυτερες. Μιλαμε ομως για πραγματικα χαμηλο επιπεδο. Για να βγει ελληνιδα καλυτερη, πρεπει να τι συγκρινεις με τιποτε δράματα, και ας ειναι και της κεντρικης ευρωπης. Τι να κανουμε παντα υπαρχουν και χειροτερα, οποτε εκει οι ελληνιδες μπορει να υπερεχουν. Αλλα οταν μπορει καποιος να βρει χαρακτηρα-ακομπλεξαριστες-με νορμαλ απαιτησεις κι οχι ψωνια-και εξωτικες ή πανεμορφες, σε άλλες χώρες που τετοιες υπαρχουν με το τσουβαλι και ειναι και προθυμες για γνωριμίες, ε πρεπει να ειναι μαζοχιστης να ασχοληθει με ελληνιδες. Το internet ευτυχως εχει ξυπνησει πολυ κοσμο, που νομιζε οτι ο γυναικειος κοσμος αρχιζει και τελειωνει με σουργελα οπως η Σουλα, η Κουλα, κλπ με το υφος βαρυμαγκα ή μυξοπαρ@@@@νιαση, τσιγάρο στο χέρι, και ύφος 'δωσε μου το Ε9 να σκεφτω αν θα σου μιλησω'. Ελληνιδες = μετριοτητες και κάτω. Και οι σχεσεις μαζι τους ειναι συνηθως για πολυ γερα νευρα. 1
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τι πάει να πει νεοσύστατο κράτος; Δηλαδή το Ισραήλ είναι μωρό; Και πώς δεν έχουν τις ίδιες παθογένειες αυτοί;
ScorpioX777 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ρε αλανια δεν μιλαω απο την πρωτη μεχρι την τελευταια.Επειδη γυρναγα για καποια χρονια σε αυτα τα μερη, απο γνωριμιες δικες μου και περιγραφες φιλων η γενικη εικονα ειναι αυτη που ειπα.
totem_lost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αλλα οταν μπορει καποιος να βρει χαρακτηρα-ακομπλεξαριστες-με νορμαλ απαιτησεις κι οχι ψωνια-και εξωτικες ή πανεμορφες, σε άλλες χώρες που τετοιες υπαρχουν με το τσουβαλι και ειναι και προθυμες για γνωριμίες, ε πρεπει να ειναι μαζοχιστης να ασχοληθει με ελληνιδες. Το internet ευτυχως εχει ξυπνησει πολυ κοσμο. Μάλλον στο internet τα διαβάζεις και όλα αυτά για τις ακομπλεξάριστες-με νορμαλ απαιτήσεις-όχι ψώνια-εξωτικές-πανέμορφες-και-πρόθυμες-να-σε-γνωρίσουν κοπέλες της Ευρώπης, γιατί εάν είχες κάποια σχετική εμπειρία θα διαπίστωνες οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά όσο τα έχεις στο μυαλό σου. Κάθε λαός έχει τα στραβά του, άλλα είναι σημαντικά και άλλα όχι τόσο. Αλλά πριν κρίνεις τις Ελληνίδες τόσο αυστηρά ('πρεπει να ειναι μαζοχιστης για να ασχοληθει με ελληνιδες'), κοίτα λίγο και τους Έλληνες με τα στραβά τους, γιατί πίστεψε με δεν είναι και το καλύτερο material - στο κάτω κάτω με την ίδια νοοτροπία μεγαλώσαμε. Και μιλάω έχοντας σχέσεις και με Έλληνες αλλά και με Ολλανδούς.
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τι πάει να πει νεοσύστατο κράτος; Δηλαδή το Ισραήλ είναι μωρό; Και πώς δεν έχουν τις ίδιες παθογένειες αυτοί; 1) τι εννοείς; ειναι εντελώς χειρότερα απο εμας εκείνοι.... (μην μπερδέψεις τους αμερικανοεβραίους με το Ισραήλ... ) 2) παρότι είναι χειρότερα απο εμάς είναι παράλληλα και το καλύτερο παράδειγμα και μοναδικό που θα μπορούσες να φέρεις όλες οι άλλες χώρες με παρόμοια χαρακτηριστικά ειναι ακόμη χειρότερες 3) όλος ο κόσμος τους σκούπισε τον κώλο για να δημιουργηθούν σαν κράτος ακόμη και η Ελλάδα έδωσε λεφτά... εμάς η μισή ισχυρή δύση έκανε ότι μπορούσε για να μας καταστρέψει όταν αναπτυσσόμασταν στις αρχές του 20ού αιώνα. χώρια τα νταβατζιλίκια που τους πληρώναμε απο το 1800 που δανειζόμασταν 100 παίρναμε 0,5 στο χέρι και πληρώναμε τόκο για 500.... και που μόλις στις αρχές του 2000 ξεπληρώσαμε...
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζω για την χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, αλλά επίσης γνωρίζω και πόσα πακέτα Ντελόρ πήρε η Ελλάδα. Που πήγαν τα μεν και που πήγαν τα δε; Tech startups το Ισραήλ, βίλες και κότερα η Ελλάδα... Όπως έχω ξαναπεί, όλα είναι θέμα νοοτροπίας, όχι χρημάτων. Μόνο και μόνο που εκεί πάνε στρατό και τα 2 φύλα και σχετικά μεγάλη διάρκεια, για να μην αναφέρω πρώην πρωθυπουργούς κομάντο, ενώ εδώ έχουμε γεμίσει βύσματα και φυγόστρατους, καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για το ήθος και την νοοτροπία τους... το χρήμα από μόνο του δεν κάνει κάτι, όπως δεν κάνουν τα ράσα τον παπά. 1
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γνωρίζω για την χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς το Ισραήλ, αλλά επίσης γνωρίζω και πόσα πακέτα Ντελόρ πήρε η Ελλάδα. Που πήγαν τα μεν και που πήγαν τα δε; Tech startups το Ισραήλ, βίλες και κότερα η Ελλάδα... Όπως έχω ξαναπεί, όλα είναι θέμα νοοτροπίας, όχι χρημάτων. Μόνο και μόνο που εκεί πάνε στρατό και τα 2 φύλα και σχετικά μεγάλη διάρκεια, για να μην αναφέρω πρώην πρωθυπουργούς κομάντο, ενώ εδώ έχουμε γεμίσει βύσματα και φυγόστρατους, καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για το ήθος και την νοοτροπία τους... το χρήμα από μόνο του δεν κάνει κάτι, όπως δεν κάνουν τα ράσα τον παπά. Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ιστορία με την νοοτροπία... και είναι θέμα νοοτροπίας κτλ... Του κακού γαμιά του φταίνε οι τρίχες αυτό ξέρω εγώ καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας ότι εμεις τα φάγαμε όχι οι αγρότες τα φάγανε όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι τα φάγανε όχοι όλοι τα φάγαμε χωρίς να μπορεί κανεις να αντιληφθεί ότι όλες αυτές οι μικροπαθογένιες ειναι φυσιολογικές ειδικά για αναπτυσσόμενα κράτη και μέσα στο πλαίσιο ανάπτυξης και πως δεν έχουν καμία σχέση με την πτώχευση... τα 340 δις δεν τα χρωστάμε επειδή επειδή έχουμε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους (όλοι χρειάζονται λιγότερο απο 90 δις και το ΑΕΠ μας ειναι πάνω απο 200) ούτε γιατι οι αγρότες φάγανε συνολικά 3,4 δις τα τελεφταία 10 χρόνια αντι να τα επενδύσουν.... χροστάμε 340 δις επειδή οι τράπεζες στην ελλάδα επένδυαν σε CDS και άλλα παρόμοια πακέτα και με το που σκάσανε αυτά δεν είχανε ρευστότητα και έπρεπε το ελληνικό δημόσιο να τις μπειλάρει και απλά δεν ειχε τα απαραίτητα χρήματα για να το κάνει και δεν μπορούσε να δανειστεί για να το κάνει εκεί είναι το όλο πρόβλημα... ούτε στους αγρότες ούτε στο δημόσιο ούτε στους δήμους ούτε σε τιποτα τέτοιο αυτό ειναι ντε φάκτο. το μόνο που ειναι υπό συζήτηση ειναι αν οι τράπεζες πάθανε αυτή την ζημιά "απλώς" λόγω "κακής πρόβλεψης της αγοράς" ή αν την πάθανε επίτηδες για να μας βάλουν με το κεφάλι στο φέσι και να αγοράσουν φτηνά μετα τα απομεινάρια μιας και όλες παρα τα ελληνικά ονόματά τους (τράπεζα της Ελλάδος τράπεζα Πειραιώς εμπορική κτλ) ειναι τράπεζες ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών. και έχει πιάσει το κόλπο μιας και όλοι μιλάνε για το "αργό δημόσιο" (λες και της γερμανίας ειναι γρηγορότερο) και για τους κακούς αγρότες κτλ και ουτέ ένας για τα εκατοντάδες δις που δώσαμε σε ΙΔΙΟΤΕΣ (τις τράπεζες) για να ξαναποκτήσουν ρευστότητα μετα απο δική τους κακή επενδυτική πολιτική.... Τώρα όσο αφορά τα πακέτα ντελόρ και τα πακέτα βοήθειας απο τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ πάλι μπερδεύεις την βούρτσα με την.... το πακέτο ντελόρ ήταν περί τα 8 δις ECU (πες καμιά 16 δις με την ισοτιμία και τον πληθωρισμό) και μάλιστα νομίζω ήταν συνολικά 8 δις για όλες τις χώρες που το δικαιούταν όχι μόνο για την ελλάδα... και οι ΗΠΑ δώσανε "μονο" ~250 δις δολάρια σαν δώρο χωρίς να υπολογίσουμε όλες τις άλλες διευκολύνσεις σε δάνεια και ιδιωτικές πρωτοβουλίες τις ευνοϊκότερες εμπορικές σχέσεις κτλ κτλ κτλ και μόνο οι ΗΠΑ... Αν νομίζεις ότι είναι συκρίσιμα τα μεγέθη τότε άντε γειά... εμείς δεν ξεκινήσαμε με 200 δις δώρο απο τους φίλους τους Αμερικάνους εμεις ξεκινήσαμε με 1 γρόσι στην εθνική τράπεζα (όταν ηταν ακόμη εθνική πριν την αγοράσει ο Εβραίος ροθτσιλντ) και κάτι εκατομμύρια λίρες χρέος σε Αγγλία και Γαλλία απο τα οποία ούτε τις 10.000 δεν πήραμε στο χέρι ..
bedazzled Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εσύ μπερδεύεις την βούρτσα με την λούτσα αν νομίζεις ότι έχουμε πάρει μόνο 8 δις από την ΕΕ.Κάποτε τα λέγανε Ντελόρ, μετά ΚΠΣ και σήμερα ΕΣΠΑ... για κάνε μια σούμα σε βάθος 30ετίας.Το point μου πάντως περί tech startups δεν το αντέκρουσες και πως θα μπορούσες άλλωστε; Ό,τι λεφτά έχει πάρει το Ισραήλ εκεί έχουν επενδυθεί. Money well spent με λίγα λόγια. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Ελλάδα. http://www.andro.gr/business/startup-nation/ Και για να επιστρέψουμε εντός θέματος, με τέτοια «νοοτροπία» τέτοιες γυναίκες και τέτοιους άντρες θα έχουμε... για την κακοδιαχείριση των οικονομικών μας δεν φταίει κανένας ξένος. Για το προσφυγικό έχουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί, αλλά μέχρι εκεί. 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε το ποστ με τις αστείες φωτογραφίες δεν είναι εδώ. Μada russa http://www.midi-hit.com/nusha/nusha-maxim2.jpg 4
LongTom Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε το ποστ με τις αστείες φωτογραφίες δεν είναι εδώ. Μada russa http://www.midi-hit.com/nusha/nusha-maxim2.jpg Τι σκλι είναι τούτο; 2
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εσύ μπερδεύεις την βούρτσα με την λούτσα αν νομίζεις ότι έχουμε πάρει μόνο 8 δις από την ΕΕ. Κάποτε τα λέγανε Ντελόρ, μετά ΚΠΣ και σήμερα ΕΣΠΑ... για κάνε μια σούμα σε βάθος 30ετίας. Το point μου πάντως περί tech startups δεν το αντέκρουσες και πως θα μπορούσες άλλωστε; Ό,τι λεφτά έχει πάρει το Ισραήλ εκεί έχουν επενδυθεί. Money well spent με λίγα λόγια. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Ελλάδα. http://www.andro.gr/business/startup-nation/ Και για να επιστρέψουμε εντός θέματος, με τέτοια «νοοτροπία» τέτοιες γυναίκες και τέτοιους άντρες θα έχουμε... για την κακοδιαχείριση των οικονομικών μας δεν φταίει κανένας ξένος. Για το προσφυγικό έχουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί, αλλά μέχρι εκεί. Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις τώρα; Για ντελόρ μίλησες.. αλλά όπως και να το κάνεις εσπα μεσπα χεσπα τα λεφτά που πήρε και παίρνει το Ισραήλ μέχρι σήμερα απο ΗΠΑ και ΟΗΕ ειναι υπερποπλαπλάσια απο ότι έχουμε πάρει εμείς απο τον οποιονδήποτε επι δέκα! Και επίσης ποιος σου είπε ότι δεν επενδύθηκαν τα όποια ποσά απορροφήσαμε (γιατι αρκετά απο αυτά απλά δεν τα απορροφήσαμε) τι νομίζεις ότι όλα γίνανε BMW και αυθαίρετα ;; πλάκα μας κάνεις; Απο εκει και πέρα έχω σχολιάσει στο φόρουμ αρκετές φορές για το θέμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ειδικά στο τεχνολογικό τομέα που πιστεύω ότι ειναι ενας απο τους χώρους που μπορούμε να μπούμε δυναμικά... Αλλά δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο Αυτά ειναι μεμονωμένες στρατηγικές που πρέπει να παρθούνε μεν αλλά δεν καθορίζουν το ποιοι είναι καλύτεροι Είναι σαν να ρωτάς ποιος ειναι καλύτερο παιδί ο Νικος ή ο ιοσήφ και να λές ότι ο ιοσήφ ξεκίνησε φροντιστήριο ενώ ο νικος όχι ακόμη ενω έχει δίκαιο ότι (έτσι όπως έχουν εδώ τα πράματα) θα έπρεπε και ο νικος να ξεκινήσει φροντιστήριο και να μην το αφήσει για την 3η λυκείου... δεν ειναι αυτό δείγμα για να πείς ποιος ειναι καλό παιδί και ποιος τσογλάνι... έχεις πάει ποτε χάιφα να δεις πως ζουνε; και σου διάλεξα καλό σημείο... έχεις σιγρκινει τις κρατικές παροχες; τα έχεις βάλει όλα κάτω; Γιατι δεν μετακομίζει κανένας απο ελλάδα στο ισραήλ; τυχαίο; Βέβαια απο την άλλη το Ισραήλ αναπτύσσεται συνεχώς (με τους άλλους να καθαρίζουν τα κακάκια του) ενω η Ελλάδα τώρα τα τελευταία χρόνια παρακμάζει μιας και έχουμε μπει σε λούκι.... Αλλά και πάλι αυτό ειναι άσχετο μιας και ειναι προϊόν άλλης συζήτησης και έχει να κάνει με την στρατηγική κρατών γιατι εγώ μίλησα για τους έλληνες σαν προσωπικότητες ή κοινωνικές ομάδες συγκρίνοντας τους με τους ξένους όχι για το ελληνικό κράτος το είχα τονίσει αυτό στο αρχικό πόστ μου πάνω σε αυτό το θέμα. Αλλά και εδώ έστω ποιο άλλο κράτος με τα χαρακτηριστικά της Ελλάδας μπορείς να σκεφτείς που τα πάει εξίσου καλά εκτός του Ισραήλ με "τα λεφτά του μπαμπά";
rockfm81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μένοντας στο εξωτερικό και μη έχοντας κανένα παράπονο από την Ελληνίδες που ήμουν μαζί, όσο ζούσα Ελλάδα,θέλω να πω ότι πέρα από το υποκειμένικο γούστο του καθενός, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην εμφάνιση. Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ΕΝΑ(1) αφιέρωμα/άρθρο με προορισμούς με τις ομορφότερες γυναίκες που να περιλαμβάνει και την Ελλάδα; Όχι δύο.ΕΝΑ. Μπορεί κάποιος να μου πει,αν θεωρήσουμε ότι έχει επικρατήσει παγκόσμια ένα ψηλόλιγνο πρότυπο ομορφιάς με λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο,πως θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνονται μέσα οι Ελληνίδες με μ.ο. 1,64cm; Όταν ακόμη και εμείς σαν Έλληνες αποθεώνουμε χρόνια τώρα κάτι Μενεγάκη και κάτι Νομικού που σε χρώματα περισσότερο σε βόρειες χώρες φέρνουν,όταν οι μισές Ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά,ας σκεφτόμαστε τι γράφουμε προτού σνομπάρουμε ότι τελικά θέλουμε να μοιάσουμε.. Όχι πως θεωρώ εμάς τους Έλληνες τίποτα Αλέν Ντελόν,αλλά εντάξει,μην τρελαθούμε κιόλας.. 3
Mr_Proper Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μένοντας στο εξωτερικό και μη έχοντας κανένα παράπονο από την Ελληνίδες που ήμουν μαζί, όσο ζούσα Ελλάδα,θέλω να πω ότι πέρα από το υποκειμένικο γούστο του καθενός, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην εμφάνιση. Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ΕΝΑ(1) αφιέρωμα/άρθρο με προορισμούς με τις ομορφότερες γυναίκες που να περιλαμβάνει και την Ελλάδα; Όχι δύο.ΕΝΑ. Μπορεί κάποιος να μου πει,αν θεωρήσουμε ότι έχει επικρατήσει παγκόσμια ένα ψηλόλιγνο πρότυπο ομορφιάς με λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο,πως θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνονται μέσα οι Ελληνίδες με μ.ο. 1,64cm; Όταν ακόμη και εμείς σαν Έλληνες αποθεώνουμε χρόνια τώρα κάτι Μενεγάκη και κάτι Νομικού που σε χρώματα περισσότερο σε βόρειες χώρες φέρνουν,όταν οι μισές Ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά,ας σκεφτόμαστε τι γράφουμε προτού σνομπάρουμε ότι τελικά θέλουμε να μοιάσουμε.. Όχι πως θεωρώ εμάς τους Έλληνες τίποτα Αλέν Ντελόν,αλλά εντάξει,μην τρελαθούμε κιόλας.. Αυτά που λες είναι άσχετα.... έχουν να κάνουν με το πόσο ασχολούνται οι Έλληνες με το ιντερνετ... Ποιός σου είπε ότι μ.ο σε υψος γυναίκας στην Ελλάδα ειναι το 1,64? είναι 1,66 και νομίζω ότι πρόσφατα (γιατι κάτι είχα διαβάσει αλλα δεν θυμάμαι που και βαριέμαι να ψάξω) έχει ανεβεί ο μέσος όρος ύψους μας (οχι ότι έγινε κάτι ραγδαίο απλά μια η μέτρηση ειναι πιο πρόσφατη απο τις άλλες) και ποιός σου είπε ότι το 1,66 μέσος όρος ειναι κάτι μικρό ειναι απο το ψηλότερο M.O του κόσμου για γυναίκες!!! https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Average_height_around_the_world Όσο για "κατι μενεγάκη" κτλ που λες ότι θεοποιήσαμε (όχι ότι δεν τις βρίσκω όμορφες) αλλά πάλι ειναι μούφες!!! απλά ειναι αυτό που πουλάνε τα μικροκάναλα στο ελλάντα δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ομορφότερες κοπέλες απο την μενεγάκη ή όλοι οι άντρες έχουν σαν πρότυπο γκόμενας αυτή! Επίσης να σε ενημερώσω ότι η μόδα με το ξανθό άλλαξε δεν τα βάφουν τώρα όλες ξανθά όπως παλιά αλλά μαύρα ή κάποιο άλλο σκούρο χρώμα κάποιες κόκκινα. .... Τέλος για τους άντρες εννοείται ότι είμαστε απο τους πιο sexy μην τρελαθώ τώρα (ειδικά οι ιταλίδες και οι γερμανίδες δίνουν ρέστα ) και που να ξέρουν απο μεροκάματο τα φλώρια στην Ευρώπη σε βάλει Έλληνας κάτω θα πείς τον δεσπότη Παναγιώτη ! Όσοι λένε το αντίθετο απλά έχουν κάποιο κόμπλεξ με το εξωτερικό ειναι αυτοί που θέλουν να φύγουν απο ελλάδα και να μιλάνε σαν Αμερικάνοι κτλ....
Soufesis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μένοντας στο εξωτερικό και μη έχοντας κανένα παράπονο από την Ελληνίδες που ήμουν μαζί, όσο ζούσα Ελλάδα,θέλω να πω ότι πέρα από το υποκειμένικο γούστο του καθενός, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην εμφάνιση. Μπορεί κάποιος να μου παραθέσει ΕΝΑ(1) αφιέρωμα/άρθρο με προορισμούς με τις ομορφότερες γυναίκες που να περιλαμβάνει και την Ελλάδα; Όχι δύο.ΕΝΑ. Μπορεί κάποιος να μου πει,αν θεωρήσουμε ότι έχει επικρατήσει παγκόσμια ένα ψηλόλιγνο πρότυπο ομορφιάς με λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο,πως θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνονται μέσα οι Ελληνίδες με μ.ο. 1,64cm; Όταν ακόμη και εμείς σαν Έλληνες αποθεώνουμε χρόνια τώρα κάτι Μενεγάκη και κάτι Νομικού που σε χρώματα περισσότερο σε βόρειες χώρες φέρνουν,όταν οι μισές Ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά,ας σκεφτόμαστε τι γράφουμε προτού σνομπάρουμε ότι τελικά θέλουμε να μοιάσουμε.. Όχι πως θεωρώ εμάς τους Έλληνες τίποτα Αλέν Ντελόν,αλλά εντάξει,μην τρελαθούμε κιόλας.. Παρέθεσε μου 1 άρθρο για να τσεκάρουμε την ορθότητα και την αντικειμενικότητα του, το να το γράφει πχ το hornytraveller.com δεν μου λέει απολύτως τίποτα Long story short, το κριτήριο του αρθρογράφου είναι αυτή την πήδαγα την άλλη δεν την πήδαγα και δεν βασίζονται σε δημογραφικά στοιχεία όπως λες με μ.ο 164cm και όχι 1,64cm , γιατί αρκετά Ασιατικά κράτη θα ήταν εκτός. 1
rockfm81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 @mr proper Σωστά,είναι πασίγνωστο πως όταν ακούν Ελληνίδα οι ξένοι,τους έρχεται στο μυαλό ψηλή γυναίκα.Χα!Χα!Χα! Πήγαινε σε καμιά Μόσχα,Άμστερνταμ,Στοκχόλμη και μετά τα ξαναλέμε. Από το internet όλοι έχουν άποψη. Όσο για το ξανθό,επί τόσα χρόνια οι Ελληνίδες βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά. Ευτυχως λείπω τα τελευταία δύο χρόνια και δεν ξέρω αν έγινε καμιά κοσμογονική αλλαγή. Όμως όλα τα προηγούμενα ισχυε αυτό που έγραψα .&- Όσο για το δεσπότη παναγιώτη που έγραψες,η ζωή απέχει πολύ από τις ταινίες greek καμάκι με το Στάθη Ψάλτη.. Παρέθεσε μου 1 άρθρο για να τσεκάρουμε την ορθότητα και την αντικειμενικότητα του, το να το γράφει πχ το hornytraveller.com δεν μου λέει απολύτως τίποτα Long story short, το κριτήριο του αρθρογράφου είναι αυτή την πήδαγα την άλλη δεν την πήδαγα και δεν βασίζονται σε δημογραφικά στοιχεία όπως λες με μ.ο 164cm και όχι 1,64cm , γιατί αρκετά Ασιατικά κράτη θα ήταν εκτός. Mε ένα απλό googlάρισμα θα έβρισκες όσα άρθρα θέλεις,αλλά θα σε βοηθήσω παραθέτωντας τα 2 πρώτα που μου έβγαλε http://www.newmoney.gr/diethni/225974-se-poies-xores-na-pate-gia-na-deite-tis-oraioteres-ginaikes-ston-kosmo http://www.apospasma.gr/apospasmablog/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1 %CE%B9-%CE%BF%CE%B9-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις