Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ευτυχώς το είδος του ευδοκιμεί μόνο στην Ελλάδα. Απλά έχεις κάποιο θέμα απόρριψης εσύ τώρα και είπες στην νέα γη που πήγες πως όλα ειναι καλύτερα εκεί αυτό ειναι... Σαν τον Έλληνα όμως πουθενά δεν θα βρεις γιαυτό και τρελαίνονται οι απανταχού γυναίκες για εμάς
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιον Έλληνα τρελαίνονται ακριβώς; Για τον ανατολίτη που ψάχνει αντικαταστάτρια της μαμάς του; Όχι ότι οι Ελληνίδες δεν έχουν κουσούρια... και τα 2 φύλα έχουν θέματα.
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Για ποιον Έλληνα τρελαίνονται ακριβώς; Για τον ανατολίτη που ψάχνει αντικαταστάτρια της μαμάς του; Όχι ότι οι Ελληνίδες δεν έχουν κουσούρια... και τα 2 φύλα έχουν θέματα. Οι Ελληνίδες το μόνο κουσούρι που έχουν ειναι το μυαλό που κουβαλάνε ή αυτό που ξεχάσανε να κουβαλήσουν Τώρα όσο για αυτό που λες για τους Έλληνες δεν νομίζω όλοι τέτοιοι να είναι απλά επειδή ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα κάτι τέτοιοι ειναι αυτό που παρατηρείς και σου μένει... Πιστεύω ότι ποσοστιακά κάθε margin του αντρικού πληθυσμού μας ειναι καλύτερο απο το αντίστοιχο/ομόλογο margin των ξένων... Χαιλ Ζορμπα! αίμα τιμή χρυσά αυγά! (<-- ακόμη και αυτό το margin είναι καλύτερο απο το αντίστοιχο των άλλων χωρών έχεις δει γερμανοναζί ή χοντροί με μουστάκες ειναι μέσα στην λίγδα ή punk φάση μέσα στην λίγδα οι δικοί μας ειναι νταγλάρια καθαροί και ντύνονται σοβαρά! )
totem_lost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω ότι ποσοστιακά κάθε margin του αντρικού πληθυσμού μας ειναι καλύτερο απο το αντίστοιχο/ομόλογο margin των ξένων... Το στηρίζεις κάπου αυτό ή wishful thinking; Όπως είπε και ο/η bedazzled ο Έλληνας κατά πλεοψηφία πάει από τη μαμά στην σύζυγο έχοντας πάντα τον ίδιο ρόλο. Τουλάχιστον ο ξένος λόγω νοοτροπίας (και οικονομικής κατάστασης) θα γίνει ανεξάρτητος, δραστήριος για εν τέλει θα έχει δυο-τρια ενδιαφέροντα πράγματα να σου πεί. Ο Έλληνας το πολύ πολύ να σου αποδείξει πόσο συντηρητικός και κομπλεξικός παραμένει από γενιά σε γενιά.
defacer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι πώς καταλήγει η ιστορία με το στερεότυπο του Έλληνα στις χώρες που οι γυναίκες είναι πιο χειραφετημένες, διαβάζω και το thread.... ΚΛΑΜΑ.
ScorpioX777 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη εχω γυρισει ολα τα γερμανοφωνα κρατη, με διαφορα οι καλυτερες γυναικες για σπιτι ειναι οι Αυστριδες.
Glikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες / χειρότερες. Παρά μόνο στο μυαλό μας ποια θεωρούμε την κατάλληλη για εμάς. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Και ομως ειναι θεμα νοοτροπιας.Οι Ελβετιδες π.χ. ειναι χαζοχαρουμενες, οι Ολλανδεζες ανωμαλιαρες.
Glikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικό είναι αυτό. Και υπερβολικά γενικό. My2Cents 1
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί, με το χαζοχαρούμενες τι εννοεί; Που είναι ο πάπιας να τοποθετηθεί;
Glikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχω γνωρίσει Ολλανδέζες. Δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλτατος. Φιλικά
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Το στηρίζεις κάπου αυτό ή wishful thinking; Αυτή την απορία είχα για εσένα Ναι ξέρω στην προσωπική μου εμπειρία μιας και έχω ζήσει σε κάποιες χώρες έχω επισκεφθεί κάποιες άλλες και επίσης ξέρω και Έλληνες απο διάφορα μήκη και πλάτη στην Ελλάδα από Ξάνθη μέχρι Κρήτη Αλλά και απο άλλα στατιστικά στοιχεία δεδομένου δηλαδή του μικρό πληθυσμού μας και του ότι είμαστε νεοσύστατο κράτος σε μια αναπτυσσόμενη περιφέρεια βλέπω τις επιτυχίες μας (μην μπερδεύουμε το κράτος μιλάω για μεμονωμένα άτομα ή κοινωνικές ομάδες το κράτος σε μεγάλο βαθμό έχει να κανει με το ότι είμαστε νεοσύστατο συγκριτικά με αλλά με διάφορες άλλες ιστορικές δυσχέρειες) που κανένα άλλο κράτος με τον πληθυσμό μας δεν φτάνει καν κοντά σε απόλυτο βαθμό και κανένα άλλο κράτος γενικά δεν φτάνει σε ποσοστό αναλογικά με το πληθυσμό και τα κοινωνικοοικονομικά στοιχεία μας. Άσε που είμαστε και 1η ναυτική δύναμη παγκοσμίως ξέρεις τι σημαίνει αυτό... κάθε λιμάνι και καημός Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες / χειρότερες. Παρά μόνο στο μυαλό μας ποια θεωρούμε την κατάλληλη για εμάς. Η καλύτερη γυναίκα ειναι αυτή που μας κάθετε όποτε θέλουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις