Runner25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 χαχα! ναι το 5ο εννούσα. Ωραίες οι Ρωσσίδες αλλά μου βγάζουν κάτι το εντελώς βρώμικο.Έχουν και κακή φήμη όσες ήρθαν στην Ελλάδα.Πόρνες και τέτοια. ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. οι ρωσιδες ολες στην ελλαδα δουλευουν ο κολητος μου δουλευει σε μια μπουγατσα εκει δουλευει εδω και 10 χρονια μια ρωσιδα ξερεις τι εγινε, η ρωσιδουλα εκανε 2 δουλειες μαζι με τη μπουγατσα και στο τελος καταφερε να παρει μεριδιο απο το μαγαζι εγω τα ειχα 2 χρονια με ρωσιδα απο σιβηρια 34 εγω 38 αυτη (πολυ ομορφη κοπελα γαλαζια ματια λευκο δερμα 1,75 υψος) η κοπελα δουλευε τουριστικος πρακτορας και εκλεινε ξενοδοχεια για ρωσους στη χαλκιδικη ποτε μου δε μου πηρε ουτε ενα ευρω αξιοπρεπεταστη και με ανεχτικε και ενα χρονο ανεργο να μενουμε μεσα και να βλεπουμε ταινιες ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες 7
Irene.j Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες Η κοπελα( φραμπαλα) δε δικαιουται να τσουβαλιαζει. Εσυ ομως μπορεις! 3
gdriver Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είδα να μπηκε η 40αρα Reese Witherspoon meh αυτή η γυναίκα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παντού βρίσκω ωραίες. ελληνίδα, αφρικάνα, βραζιλιάνα, ρωσσίδα, γιαπωνέζα (πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα) 3 και 4 . αμαν αμαν!
mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οι ελληνιδες το χουν χασει το παιχνιδι, απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομη! 1
Peleus17 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. οι ρωσιδες ολες στην ελλαδα δουλευουν ο κολητος μου δουλευει σε μια μπουγατσα εκει δουλευει εδω και 10 χρονια μια ρωσιδα ξερεις τι εγινε, η ρωσιδουλα εκανε 2 δουλειες μαζι με τη μπουγατσα και στο τελος καταφερε να παρει μεριδιο απο το μαγαζι εγω τα ειχα 2 χρονια με ρωσιδα απο σιβηρια 34 εγω 38 αυτη (πολυ ομορφη κοπελα γαλαζια ματια λευκο δερμα 1,75 υψος) η κοπελα δουλευε τουριστικος πρακτορας και εκλεινε ξενοδοχεια για ρωσους στη χαλκιδικη ποτε μου δε μου πηρε ουτε ενα ευρω αξιοπρεπεταστη και με ανεχτικε και ενα χρονο ανεργο να μενουμε μεσα και να βλεπουμε ταινιες ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες Πες μου που μενεις, κλεινω εισητηρια να ερθω απο 'κει να σου σφιξω το χερι Btw εδω στην Γερμανια εχει πολυ μ0*νι με την διαφορα οτι δεν ειναι native γερμανιδες. Αλλα και παλι. 1
LongTom Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. οι ρωσιδες ολες στην ελλαδα δουλευουν ο κολητος μου δουλευει σε μια μπουγατσα εκει δουλευει εδω και 10 χρονια μια ρωσιδα ξερεις τι εγινε, η ρωσιδουλα εκανε 2 δουλειες μαζι με τη μπουγατσα και στο τελος καταφερε να παρει μεριδιο απο το μαγαζι εγω τα ειχα 2 χρονια με ρωσιδα απο σιβηρια 34 εγω 38 αυτη (πολυ ομορφη κοπελα γαλαζια ματια λευκο δερμα 1,75 υψος) η κοπελα δουλευε τουριστικος πρακτορας και εκλεινε ξενοδοχεια για ρωσους στη χαλκιδικη ποτε μου δε μου πηρε ουτε ενα ευρω αξιοπρεπεταστη και με ανεχτικε και ενα χρονο ανεργο να μενουμε μεσα και να βλεπουμε ταινιες ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες Ουάου... Κέρατο,φτύσιμο ή απλά ανυπαρξία από τις Ελ γυναίκες και γράφεις τέτοια; 1
φραμπάλα Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες και ψωνάρες και ψωνισμένες;
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 παιδια πηγα διακοπες στην Ρωσια και επαθα πλακα.περπατανε κυριολεκτικα μοντελα στο δρομο.δεν μπορω να καταλαβω πως εκει γεννιουνται τοσο ομρφα παιδια και σε εμας οχι.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και εδω ωραιες αλλα αμα το παμε με αριθμους εκει τα 7/10 ειναι σαν μοντελα και εδω μονο τα 2/10.νομιζω πως στην Ρωσια υπαρχουν οι πιο ομορφες στον κοσμο.μπορει να κανω λαθος γιατι εχω παει γερμανια,φινλανδια και ρωσια. Σέρρες > Ρωσία
totem_lost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Οι ελληνιδες το χουν χασει το παιχνιδι, απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομη! Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες.
bedazzled Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Βόρειοι + Νότιες Νότιοι + Βόρειες Μια χαρά trade off/win win situation μου ακούγεται... εμπλουτίζουμε και το gene pool με την ανάμειξη! 3
g2econdo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στάνταρ κάποιος mod πήγε βράδυ και ξεκλειδωσε το θέμα μόνο και μόνο για να έχει την χαρά να το ξανά κλειδώσει. Αλλιώς δεν βγάζει νόημα. 2
Mr_Proper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες. Κανένας δεν ειναι καλύτερος απο τους Έλληνες .... απλά υπάρχει η γκαουσιανή κατανομή.... Στάνταρ κάποιος mod πήγε βράδυ και ξεκλειδωσε το θέμα μόνο και μόνο για να έχει την χαρά να το ξανά κλειδώσει. Αλλιώς δεν βγάζει νόημα. Τσιφλίκι ειναι το insomnia ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να ακολουθει κάτι συγκεκριμένο... πέρα απο τους τύπους.. όσα βλέπει η πεθερά δηλαδή και αν..
Runner25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες. εγω ξερω οτι αγγλια τουλαχιστον ελληνιδες και ιταλιδες ουτε να τις φτυσουν γιατι το παιζουν ιστορια
g2econdo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Κανένας δεν ειναι καλύτερος απο τους Έλληνες .... απλά υπάρχει η γκαουσιανή κατανομή.... Τσιφλίκι ειναι το insomnia ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να ακολουθει κάτι συγκεκριμένο... πέρα απο τους τύπους.. όσα βλέπει η πεθερά δηλαδή και αν.. Δεν συμφωνω απόλυτα. Εγώ για πλάκα το είπα. Μια πιάσουμε τέτοια κουβέντα, είναι offtopic. Εγώ το είπα διότι το θέμα είναι από την φύση του η χαρά του σεξισμού και της γενίκευσης. Επίσης ότι και να πείτε θήλεα του forum σαν τον Έλληνα δεν θα βρείτε πουθενά αααααα.
totem_lost Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 @Runner25 Δεν ξέρω τι ισχύει στην Αγγλία. Εγώ πάντως μιλάω από προσωπική πείρα. Αν εννοείς 'ιστορία' το 'βγαίνω μαζί σου χαριστικά και τα πάντα κερνάσμένα από σένα', αυτό δεν γίνεται ούτε για αστείο εδώ, οπότε ναι αυτές σίγουρα δεν έχουν καμία τύχη. Επίσης ότι και να πείτε θήλεα του forum σαν τον Έλληνα δεν θα βρείτε πουθενά αααααα. Ευτυχώς το είδος του ευδοκιμεί μόνο στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις