Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα! ναι το 5ο εννούσα.

Ωραίες οι Ρωσσίδες αλλά μου βγάζουν κάτι το εντελώς βρώμικο.Έχουν και κακή φήμη όσες ήρθαν στην Ελλάδα.Πόρνες και τέτοια.

ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. οι ρωσιδες ολες στην ελλαδα δουλευουν ο κολητος μου δουλευει σε μια μπουγατσα εκει δουλευει εδω και 10 χρονια μια ρωσιδα ξερεις τι εγινε, η ρωσιδουλα εκανε 2 δουλειες μαζι με τη μπουγατσα και στο τελος καταφερε να παρει μεριδιο απο το μαγαζι

εγω τα ειχα 2 χρονια με ρωσιδα απο σιβηρια 34 εγω 38 αυτη (πολυ ομορφη κοπελα γαλαζια ματια λευκο δερμα 1,75 υψος) η κοπελα δουλευε τουριστικος πρακτορας και εκλεινε ξενοδοχεια για ρωσους στη χαλκιδικη ποτε μου δε μου πηρε ουτε ενα ευρω αξιοπρεπεταστη και με ανεχτικε και ενα χρονο ανεργο να μενουμε μεσα και να βλεπουμε ταινιες

ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες

• Like 7
  • Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. 

ντροπη σας να μιλατε ετσι για αλλους λαους ενω οι ελληνιδες οι ψωναρες ειναι οι μεγαλυτερες πουτ@ν@ρες ever και ψωνισμενες

Η κοπελα( φραμπαλα) δε δικαιουται να τσουβαλιαζει. Εσυ ομως μπορεις!

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είδα να μπηκε η 40αρα Reese Witherspoon

reese-witherspoon-hot-7.jpg

Reese-Witherspoon-Hot-Pursuit-Los-Angele

meh αυτή η γυναίκα. 

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παντού βρίσκω ωραίες.

ελληνίδα, αφρικάνα, βραζιλιάνα, ρωσσίδα, γιαπωνέζα

(πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα)

3 και 4 . αμαν αμαν!

Δημοσ.

ντροπη σου φιλε να μιλας ετσι για τις ρωσιδες και απορω πως τις τσουβαλιαζεις ολες. οι ρωσιδες ολες στην ελλαδα δουλευουν ο κολητος μου δουλευει σε μια μπουγατσα εκει δουλευει εδω και 10 χρονια μια ρωσιδα ξερεις τι εγινε, η ρωσιδουλα εκανε 2 δουλειες μαζι με τη μπουγατσα και στο τελος καταφερε να παρει μεριδιο απο το μαγαζι

εγω τα ειχα 2 χρονια με ρωσιδα απο σιβηρια 34 εγω 38 αυτη (πολυ ομορφη κοπελα γαλαζια ματια λευκο δερμα 1,75 υψος) η κοπελα δουλευε τουριστικος πρακτορας και εκλεινε ξενοδοχεια για ρωσους στη χαλκιδικη ποτε μου δε μου πηρε ουτε ενα ευρω αξιοπρεπεταστη και με ανεχτικε και ενα χρονο ανεργο να μενουμε μεσα και να βλεπουμε ταινιες

Πες μου που μενεις, κλεινω εισητηρια να ερθω απο 'κει να σου σφιξω το χερι ;)

Btw εδω στην Γερμανια εχει πολυ μ0*νι με την διαφορα οτι δεν ειναι native γερμανιδες. Αλλα και παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Ουάου...

Κέρατο,φτύσιμο ή απλά ανυπαρξία από τις Ελ γυναίκες και γράφεις τέτοια;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηγα διακοπες στην Ρωσια και επαθα πλακα.περπατανε κυριολεκτικα μοντελα στο δρομο.δεν μπορω να καταλαβω πως εκει γεννιουνται τοσο ομρφα παιδια και σε εμας οχι.δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και εδω ωραιες αλλα αμα το παμε με αριθμους εκει τα 7/10 ειναι σαν μοντελα και εδω μονο τα 2/10.νομιζω πως στην Ρωσια υπαρχουν οι πιο ομορφες στον κοσμο.μπορει να κανω λαθος γιατι εχω παει γερμανια,φινλανδια και ρωσια.

Σέρρες > Ρωσία

Δημοσ.

Οι ελληνιδες το χουν χασει το παιχνιδι, απλα δεν το εχουν καταλαβει ακομη!

Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες.

Δημοσ.

Στάνταρ κάποιος mod πήγε βράδυ και ξεκλειδωσε το θέμα μόνο και μόνο για να έχει την χαρά να το ξανά κλειδώσει. Αλλιώς δεν βγάζει νόημα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ μπορώ να σου πω οτι βόρεια (πχ. Ολλανδία) κάνουν κρα για Ελληνίδες πάντως. Και από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι οι γυναίκες τους εκτός από οτι τους συμπεριφέρονται σαν τον Βεληγκέκα, είναι και κρύες στο sex. Να 'ναι καλά τα κορίτσια, τους έχουν κάνει να ακούνε 'Μεσογειακές' και να λιγόνονται! Άσε που είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τους Έλληνες.

Κανένας δεν ειναι καλύτερος απο τους Έλληνες .... απλά υπάρχει η γκαουσιανή κατανομή....

Στάνταρ κάποιος mod πήγε βράδυ και ξεκλειδωσε το θέμα μόνο και μόνο για να έχει την χαρά να το ξανά κλειδώσει. Αλλιώς δεν βγάζει νόημα.

Τσιφλίκι ειναι το insomnia ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να ακολουθει κάτι συγκεκριμένο... πέρα απο τους τύπους.. όσα βλέπει η πεθερά δηλαδή και αν..

Δημοσ.

εγω ξερω οτι αγγλια τουλαχιστον ελληνιδες και ιταλιδες ουτε να τις φτυσουν γιατι το παιζουν ιστορια

Δημοσ.

Κανένας δεν ειναι καλύτερος απο τους Έλληνες .... απλά υπάρχει η γκαουσιανή κατανομή....

Τσιφλίκι ειναι το insomnia ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να ακολουθει κάτι συγκεκριμένο... πέρα απο τους τύπους.. όσα βλέπει η πεθερά δηλαδή και αν..

Δεν συμφωνω απόλυτα. Εγώ για πλάκα το είπα. Μια πιάσουμε τέτοια κουβέντα, είναι offtopic. Εγώ το είπα διότι το θέμα είναι από την φύση του η χαρά του σεξισμού και της γενίκευσης. Επίσης ότι και να πείτε θήλεα του forum σαν τον Έλληνα δεν θα βρείτε πουθενά αααααα.
Δημοσ.

@Runner25 Δεν ξέρω τι ισχύει στην Αγγλία. Εγώ πάντως μιλάω από προσωπική πείρα. Αν εννοείς 'ιστορία' το 'βγαίνω μαζί σου χαριστικά και τα πάντα κερνάσμένα από σένα', αυτό δεν γίνεται ούτε για αστείο εδώ, οπότε ναι αυτές σίγουρα δεν έχουν καμία τύχη.

Επίσης ότι και να πείτε θήλεα του forum σαν τον Έλληνα δεν θα βρείτε πουθενά αααααα.

Ευτυχώς το είδος του ευδοκιμεί μόνο στην Ελλάδα. B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...