cococrops Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 χαχα! ναι το 5ο εννούσα. Ωραίες οι Ρωσσίδες αλλά μου βγάζουν κάτι το εντελώς βρώμικο.Έχουν και κακή φήμη όσες ήρθαν στην Ελλάδα.Πόρνες και τέτοια. ε δεν μου αρεσει οχι η 5η!γουστα ειναι αυτα η πρωτη παντως μου φαινεται οτι ειναι ελληνιδα!νομιζω η Αραβανη
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παντού βρίσκω ωραίες. ελληνίδα, αφρικάνα, βραζιλιάνα, ρωσσίδα, γιαπωνέζα (πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα) Κατα πρωτον, εισαι κορασιο και ως τετοιο δε δυνασαι επ ουδενι να αξιολογεις ετερα κορασια στην παγκοσμιως γνωστη κλιμακα SI. Κατα δευτερον, μονο τα δυο πρωτα περνανε επιτυχως την πιστοποιηση κατα ISO, με το 4ο να βρισκεται στο οριο να το επιτυχει κανοντας αιτηση παραλληλα για χαλαρωση των στανταρντς η οποια και εξεταζεται ενδελεχως την ωρα που γραφονται τα ανωτερω. 4
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κατα πρωτον, εισαι κορασιο και ως τετοιο δε δυνασαι επ ουδενι να αξιολογεις ετερα κορασια στην παγκοσμιως γνωστη κλιμακα SI. Κατα δευτερον, μονο τα δυο πρωτα περνανε επιτυχως την πιστοποιηση κατα ISO, με το 4ο να βρισκεται στο οριο να το επιτυχει κανοντας αιτηση παραλληλα για χαλαρωση των στανταρντς η οποια και εξεταζεται ενδελεχως την ωρα που γραφονται τα ανωτερω. πες μας λίγο με τι σύστημα τις προσεγγίζεις; στενό μαρκάρισμα 0 0 10 ή πιο χαλαρό τύπου 4 4 2?
lary7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τριήμερο με τη γκόμενα ήμουν, και το έπαιζα cool.... Υπαρχουν και χειροτερα....
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 πες μας λίγο με τι σύστημα τις προσεγγίζεις; στενό μαρκάρισμα 0 0 10 ή πιο χαλαρό τύπου 4 4 2? Το σύστημα δεν είναι στάνταρντ ούτε αποτελεί πανάκεια, αλλιώς παίζεις εναντίων της Barcelona αλλιώς εναντίον του Παναθηναϊκού.Πολλές φορές μάλιστα ακόμα και μέσα στον ίδιο αγώνα, χρειάζεται να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις-αναπροσαρμογές στο σύστημα αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα. Κατά τα άλλα ναι, δηλώνω λάτρης του 4-4-2 σε ρόμβο.
Valerie_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Το σύστημα δεν είναι στάνταρντ ούτε αποτελεί πανάκεια, αλλιώς παίζεις εναντίων της Barcelona αλλιώς εναντίον του Παναθηναϊκού.Πολλές φορές μάλιστα ακόμα και μέσα στον ίδιο αγώνα, χρειάζεται να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις-αναπροσαρμογές στο σύστημα αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα. Κατά τα άλλα ναι, δηλώνω λάτρης του 4-4-2 σε ρόμβο. τις δικάζεις ανελέητα.
king2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν είδα να μπηκε η 40αρα Reese Witherspoon 2
xpapias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Οχι εσυ μπέρδεψες το συγκεκριμένο thread με το άλλο για τις ωριμες γυναικες που κλειδώθηκε. 2
king2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Οχι εσυ μπέρδεψες το συγκεκριμένο thread με το άλλο για τις ωριμες γυναικες που κλειδώθηκε.. Σωστός αλλά πάλι καλά να λες που το έβαλα και εδώ αναλογικά με την ώρα που έγινε το ποστ.
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν είδα να μπηκε η 40αρα Reese Witherspoon
mentoras99 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Κουκλάκια απο κούνια http://www.zougla.gr/lifestyle/article/to-pio-omorfo-koritsi-tou-kosmou-eton-10-molis-ipegrapse-me-diasimo-praktorio?ref=yfp
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τις καλυτερες λατινες διαλεγει παντα ο pitbullas 1
groot Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είδα να μπηκε η 40αρα Reese Witherspoon Δεν μπήκε με το κουτάλι της.... μπήκε με το πιρούνι της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις