thant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Belen Rodriquez ,αργεντινέζικο άλογο ολκής "Εργαλείο" από τα λίγα! Παραξενο αλλα ο αδερφος μου που μαιι αγγλια, ολο με έγχρωμες τον βλεπω Έγχρωμες είναι μόνο οι τηλεοράσεις.. 1
Iris_89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σαν τις ελληνιδες δεν εχει. Καποτε μου αρεσαν οι ιταλιδες και ισπανιδες αλλα ποτε δεν ετυχε να δω καποια απο κοντα ή να παω μαζι της. Ωραιες θεωρω και τις λατινοαμερικανες. Παραξενο αλλα ο αδερφος μου που μαιι αγγλια, ολο με έγχρωμες τον βλεπω Μπορείς να λες μαύρες, δεν υπάρχει πρόβλημα 2
telis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά για ισχύει για Σερβία, είχα μείνει μαλάκας Δηλαδή το παραδέχεσαι ότι δεν πήδηξες καμία?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τριήμερο με τη γκόμενα ήμουν, και το έπαιζα cool....
Glikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σαν τις ελληνιδες δεν εχει. Καποτε μου αρεσαν οι ιταλιδες και ισπανιδες αλλα ποτε δεν ετυχε να δω καποια απο κοντα ή να παω μαζι της. Ωραιες θεωρω και τις λατινοαμερικανες. Παραξενο αλλα ο αδερφος μου που μαιι αγγλια, ολο με έγχρωμες τον βλεπω Γενικά όλες καλές ειναι αρκεί να βρεις την κατάλληλη. Μερικές μαυρούλες πάντως (το σοκολατί, όχι το μαύρο σκοτάδι) ειναι πολυ όμορφες. Όσον αφορά τον αδερφό σου "once you go black you never go back?"
antreaslam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Λόγω δουλειάς έχω ταξιδέψει πάρα πολύ. Δεν τις βάζω με σειρά προτεραιότητας, αλλά: Σερβία Ρωσία Ουκρανία Σλοβακία Ιταλία (δεν έχω πάει λατινική αμερική).
alex_000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τελευταία φορά που πήγα Ιταλία νόμιζα ότι ήμουν Ελλάδα. Καμία διαφορά. Απλά παλιά οι Ελληνίδες δεν είχαν πρόσβαση σε ρούχα, τρόπο ζωής κτλ αλλά αυτό ήταν 30 χρόνια πριν 2
φραμπάλα Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παντού βρίσκω ωραίες. ελληνίδα, αφρικάνα, βραζιλιάνα, ρωσσίδα, γιαπωνέζα (πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα) 3
thant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 (πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα) Μου φαίνεται οτι κάνεις προπαγάνδα υπέρ της γιαπωνεζας. Μεχρι και η φωτογραφια που εβαλες ειναι η μεγαλύτερη!! Πάντως συμφωνώ. 1
cococrops Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν έχω πρόβλημα, παντού βρίσκω ωραίες. ελληνίδα, αφρικάνα, βραζιλιάνα, ρωσσίδα, γιαπωνέζα (πλάκα πλάκα τώρα που τις ξαναβλέπω νομίζω ότι η πιο ωραία είναι η σχιστομάτα Γιαπωνέζα) 1ο 2ο και 4ο ειναι το κατι αλλο για μενα
splashboogie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Την Ρωσίδα την παντρεύομαι εύκολα. Πάντως θα ξανά πώ Σερβια και Βραζιλία, χωρίς καμία αμφιβολία. 1
cococrops Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το 6ο το σνομπάρεις; εσενα εννοεις ως 6ο?επειδη βλεπω 5 φωτογραφιες
φραμπάλα Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 χαχα! ναι το 5ο εννούσα. Ωραίες οι Ρωσσίδες αλλά μου βγάζουν κάτι το εντελώς βρώμικο.Έχουν και κακή φήμη όσες ήρθαν στην Ελλάδα.Πόρνες και τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις