ceasar1333 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Και οι Τσέχες είναι ωραίες. απο εμπειρια το λες?γιατι δυο σεζον εκανα πρακτικη σε ξενοδοχειο στην ροδο που δουλευαν περιπου 20 τσεχες και δεν βλεποντουσαν.και ο χαρακτηρας μαπα
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 ας μείνουμε στην εξωτερική ομορφιά, μην επεκταθούμε και στην εσωτερική...κουλουβάχαρτο θα γίνει το νήμα
king2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δεν εχω αγκαλια να κλαψω παλι.. Παρηγγειλε μια τετοια αδερφε:
groot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλά.. αυτό με το γονίδιο το παραβλέπω... καθώς και το ότι έχουμε βγάλει Mis Κόσμος (έχουν βγάλει και άαααλλες χώρες) και το "10 πιο όμορφες", με φωτογραφίες τίγκα στο photoshop. Από εκεί και πέρα, θαρρώ πως είναι εντελώς υποκειμενικό. Π.χ., εμένανε μου αρέσουν οι Ιταλίδες αλλά σαν μία όμορφη Νορβηγίδα ή Αγγλίδα/Ιρλανδή δεν έχει (για εμένα πάλι). Καταλαβαίνω ότι οι Ρωσίδες φαντάζουν εντυπωσιακές... αλλά τσου. Από Ελλάδα, η Λαμία έχει αρκετά όμορφες γυναίκες. Μπαμπάτσικες, για όσους τους αρέσουν έτσι.
lifeowner771 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Koλομβια. Αν και εχω ιδιαιτερη αδυναμια στις Αγγλιδες. Natalie Dormer. Απλα Natalie Dormer.
groot Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Koλομβια. Αν και εχω ιδιαιτερη αδυναμια στις Αγγλιδες. Natalie Dormer. Απλα Natalie Dormer. Ναι... οι σάξονες είναι ωραίες... αρκεί να είναι από αστοί και πάνω. Από εκεί και κάτω, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεις εντελώς χάλια (χαρακτήρα και εμφάνιση)... άντρες, γυναίκες παιδιά.
Gtr34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 απο εμπειρια το λες?γιατι δυο σεζον εκανα πρακτικη σε ξενοδοχειο στην ροδο που δουλευαν περιπου 20 τσεχες και δεν βλεποντουσαν.και ο χαρακτηρας μαπα Όχι από προσωπική εμπειρία.
king2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 King πραγματικά μου θύμησες αυτό Σκιαχτηκα βραδιατικα θα βλεπω και εφιαλτες ρε συ Δημητρα. 1
Δημοφιλής ανάρτηση Donalhioy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 ξερεις τι ειναι να εισαι σουηδια, δανια και να ειναι τοσο ανοικτες σε συζητηση τα 2μετρα τρενα με σωμα αψεγαδιαστο και να μετα να στο παιζει ντιβα η χαμηλοκωλα ποντια απο καλαμαρια? οχι ξερεις? 33
manzah80 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 οχι που δεν θα κατεληγε ξενες εναντιων ελληνιδων θεμα χρονου ηταν 1
king2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 ξερεις τι ειναι να εισαι σουηδια, δανια και να ειναι τοσο ανοικτες σε συζητηση τα 2μετρα τρενα με σωμα αψεγαδιαστο και να μετα να στο παιζει ντιβα η χαμηλοκωλα ποντια απο καλαμαρια? οχι ξερεις? Οχι ξερουμε τι θα πει χωριατισσα ελληνιδα.Να πηγαινεις να μπηξεις και να σου πεταει τον απλυτο θαμνο στη μαπα.Beat that.
Προτεινόμενες αναρτήσεις