mentoras99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ νομίζω ότι απλά τα female σε τεχνικό forum είναι όπως οι γυναίκες στο Έβρο. Υπερεκτιμημένες δηλαδή. Ετσι ακριβως. Σαν να εισαι αντρας σε παιδαγωγικη σχολη, γεματη γυναικες. 1
midenmidenefta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ νομίζω ότι απλά τα female σε τεχνικό forum είναι όπως οι γυναίκες στο Έβρο. Υπερεκτιμημένες δηλαδή. Δεν μπορω να ξερω,ισως να εχετε δικιο ,παντως αυτο με τον Εβρο ισχυει σιγουρα,οσοι εχουν φαει εμπλοκη 30/1 ξερουν πως ειναι να δει καποιος γυναικα μετα απο εναν μηνα κλεισμενος μεσα .. Ετσι ακριβως. Σαν να εισαι αντρας σε παιδαγωγικη σχολη, γεματη γυναικες. Ως Εβριτης, που εζησε στον Εβρο ως την εφηβεια του αλλα κατοικει στην Αθηνα εδω και καποιες δεκαετιες (και προ μηνος εμεινε στον Εβρο για μερικες εβδομαδες, μετα απο απουσια σχεδον 2 ετων): τα θηλυκα μας ειναι (πιο) ομορφα, η εστω καπως πιο εξωτικα (διαφορετικα) απο οτι της υπολοιπης Ελλαδος (και αναφερομαι μονο στις Ελληνιδες... παροτι και οι Τουρκαλες, και οι Κατσιβελες -Τουρκογυφτισες... ΟΧΙ τοσο οι απλες Γυφτισες-, και σιγουρα οι -Σλαβο- Πομακες ειναι επισης ομορφες και σιγουρα εξωτικες) - οι λογοι ειναι φυσικα γενετικοι, και οχι απλως λογω της συνηθισμενης "ορμονικης διαταραχης" που συμβαινει στα φανταρια μετα την εμπλοκη "30 μεσα - 1 εξω"... Κ.Ψ.Μ. υπαρχουν και αλλου (η αλλη μιση Ελλαδα κανει θητεια στα συνοριακα νησια!), αλλα μονο τα θηλυκα μας εχουν αποκτησει βραβειο στα "καλλιστεια συνορων". Εγω στην θητεια μου (οχι στα συνορα) εμεινα τρεις φορες για περισσοτερο απο ενα μηνα καθε φορα χωρις να δω κανενα θηλυκο (ουτε ζωγραφια!), παρα μονο φανταρια, αλλα οταν επανηλθα στον πολιτισμο, ενω φυσικα ολες οι γυναικες μου φαινοντουσαν πιο ομορφες, δεν θεωρησα τις ντοπιες του τοπου της θητειας μου περισσοτερο ομορφες απο τις υπολοιπες - μαλιστα καποτε εμεινα πολυ καιρο χωρις ιχνος θηλυκης παρουσιας, και επανηλθα σε δυο σταδια: πρωτο σταδιο βλεποντας πολυεθνικα στρατευμενα θυλυκα (μεταξυ των οποιων και Αμερικανιδες, εκ φυσεως "πολυεθνικες"), δευτερο σταδιο βλεποντας και αστρατευτες (αλλης χωρας, ακρως τουριστικης, στην οποια βρισκομασταν λογω ΝΑΤΟικης ασκησης). Συμπερασμα: αντικειμενικα (!) τα θηλυκα του Εβρου ειναι ομορφα... τελεια και παυλα! Φυσικα ειναι γνωστο (και ολοι οσοι υπηρετησαν το κατανοουν...) πως η μπουρκα/τσαντορ αυξανει την ομορφια των γυναικων... νοσταλγω τα παιδικα μου χρονια, πριν με επηρεασει και εμενα η ακαταπαυστη "πορνογραφια" (ειτε απο τα ΜΜΕ, ειτε, κυριως, απο τα νεα ηθη "τα πεταω ολα εξω")... κριμα που δεν το κατανοουν τα θηλυκα...
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικα ειναι γνωστο (και ολοι οσοι υπηρετησαν το κατανοουν...) πως η μπουρκα/τσαντορ αυξανει την ομορφια των γυναικων... νοσταλγω τα παιδικα μου χρονια, πριν με επηρεασει και εμενα η ακαταπαυστη "πορνογραφια" (ειτε απο τα ΜΜΕ, ειτε, κυριως, απο τα νεα ηθη "τα πεταω ολα εξω")... κριμα που δεν το κατανοουν τα θηλυκα... elaborate please 1
midenmidenefta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 elaborate please "[...] Εγω στην θητεια μου (οχι στα συνορα) εμεινα τρεις φορες για περισσοτερο απο ενα μηνα καθε φορα χωρις να δω κανενα θηλυκο (ουτε ζωγραφια!), παρα μονο φανταρια, αλλα οταν επανηλθα στον πολιτισμο, ενω φυσικα ολες οι γυναικες μου φαινοντουσαν πιο ομορφες, δεν θεωρησα τις ντοπιες του τοπου της θητειας μου περισσοτερο ομορφες απο τις υπολοιπες [...]"
midenmidenefta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τι σχέση έχει με την μπούρκα/τσαντόρ; "[...] Φυσικα ειναι γνωστο (και ολοι οσοι υπηρετησαν το κατανοουν...) πως η μπουρκα/τσαντορ αυξανει την ομορφια των γυναικων... νοσταλγω τα παιδικα μου χρονια, πριν με επηρεασει και εμενα η ακαταπαυστη "πορνογραφια" (ειτε απο τα ΜΜΕ, ειτε, κυριως, απο τα νεα ηθη "τα πεταω ολα εξω")... [...]"
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ρε ανθρωπε, θα δώσεις μια απαντηση της προκοπής; Το εννοείς κυριολεκτικά την μπουργκα/τσαντόρ;
midenmidenefta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ρε ανθρωπε, θα δώσεις μια απαντηση της προκοπής; Το εννοείς κυριολεκτικά την μπουργκα/τσαντόρ; και ναι και οχι... ναι. ναι!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μπα, ειναι ωραιες λογω πλαστκων. Κανονικα δε βλεπονται σα λαος. Βαλε before\after φωτογραφιες να δεις. Αντιυετα γιαπωνεζες ειναι οι πιο καλοβαλμενες στην asia. Egw bebaia ua pshfisw italides-souidezes
Vaguras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Οι πιο όμορφες γυναίκες υπάρχουν στο μυαλό του καθενός από εμάς...
alsakari Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Hsu Wei-han σερβιτόρα σε φαστφουντάδικο στην Ταιβάν.Την τράβηξε ενας bloger,κάποιοι λένε οτι δεν είναι αληθινή αλλά φωτοσοπιά.Αν υπάρχει πάντως θα φοβάσαι να την αγγίξεις μην σπάσεις τπτ.Σαν κούκλα είναι η άτιμη 1
iordanis77 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 τι σχέση έχει με την μπούρκα/τσαντόρ; Οι μουσουλμανες στον Εβρο φορανε μπουρκα/τσαντορ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις