Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 648
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τότε κρατάμε εκείνες απ'το Ιράν που είχα ποστάρει πιο παλιά ;)

Στηριζουμε nenya στηριζουμε τις κοπελες του insomnia.Ποσο δυσευρετες ειναι οι γυναικες που ασχολουνται με την τεχνολογια και ειναι και κουκλες?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω δει πάντως κάτι 40+ γυναίκες που βάζουν κάτω 20 ρες. Ανεξάρτητου χώρας. Ειναι αυτό που λένε η γρια κότα έχει το ζουμί

• Like 4
Δημοσ.

Θεωρώ ξενέρωτο μια (ωραία) γυναίκα να έχει σκατο χαρακτήρα και να μιλάει σαν νταλικέρης. Ενα balance μεταξύ καλής κοπέλας και καλής Εμφάνισης (υποκείμενο το δεύτερο) ειναι για μένα το ιδανικό. Και οσον αφορά μερικές απο τις ωραίες παρουσίες που βλέπουμε στην tv ειναι αλλιώς real Life. Χωρίς ειδικό φωτισμό, make up artist κλπ. Κάποιες όσο όμορφες και αν φαίνονται στην κάμερα, το πρωί όταν ξυπνούν ειναι σαν τον Γιάνγκο Δράκο.

Πάντως βρε παιδιά είχα δει κάτι παρουσιάστριες ανά καιρούς Ιταλίδες και Λατινες, μου έφυγε ο πάτος. Τ κορμί και πρόσωπο. Γλυπτά εντελώς

Δύσκολο να βρεις γυναίκα άβαφη στις μέρες μας καταρχάς και να δείχνει όμορφη.

Άσε που νομίζω ότι όσο και να το λέμε αυτό περί βαψίμματος δύσκολα τραβάει τα βλέμματα/αρεσει μια "άβαφη" ακόμα και φυσική ομορφιά να διαθέτει σε σχέση με μια φτιαγμένη και περιποιημένη.

Βεβαια αυτο εννοειται οτι το εχουν δημιουργησει γυναικες οι οποιες τις περισσοτερες των περιπτωσεων και μεχρι το περιπτερο φτιαγμενες πάνε.

Πάντως το point σου είναι σωστό . Όσο όμορφη/εντυπωσιακή δείχνει το βραδυ μια παρουσία το επόμενο πρωί είναι σα να βλέπεις άλλο άνθρωπο.

Απορίας άξιο να έχει τουπέ κάποια που χωρις make up είναι σαν τον freddy krueger.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μερικές προικισμένες με απίστευτη φυσική ομορφιά. Τις βλέπεις και γαληνεύει ψυχή σου. Σπάνιες μεν. Το υπερβολικό μακιγιάζ προσωπικά δεν μου αρέσει. Ειδικά μερικές που πανε και στο περίπτερο όπως λες τέρμα φτιαγμένες αίσχος

Δημοσ.

Δεν εχω παει οξω, εχω παει μονο σε πολλα νησια μας καλοκαιρι. Εχω δει τουριστριες σχεδον απο παντου αλλα δεν...Δεν. Αγγλιδες, Γερμανιδες, Γαλλιδες, Ιταλιδες, Καναδεζες, Ολλανδεζες, Αυστραλιδες, Ρωσιδες κλπ κλπ στην καλυτερη ηταν ωραιες μεχρι να εμφανιστει ωραια Ελληνιδα στον ιδιο χωρο. Μονο κατι Σερβες και λοιπες Βαλκανιες το παλευαν σκληρα αλλα επεφταν ηρωικα. 

Ειναι σιγουρα θεμα γουστου κυριως, αλλα για μενα οι ωραιες Ελληνιδες ειναι εντελως σε αλλο επιπεδο σε εμφανιση (σε χαρακτηρα ισως να ειναι και οι χειροτερες στον πλανητη αν λαβουμε υποψη κομπλεξ, υφος κλπ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).

Δημοσ.

Εχω δει πάντως κάτι 40+ γυναίκες που βάζουν κάτω 20 ρες. Ανεξάρτητου χώρας. Ειναι αυτό που λένε η γρια κότα έχει το ζουμί

Χαλαράαα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...