Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από Κινέζες, κύπριες,Ολλανδές, Γερμανίδες που έγραψες σίγουρα  καλύτερες.

Κινέζες μήπως έγραψες εσύ;

Γιατί έτσι νομίζω ότι εσύ είσαι που σου αρέσουν Κινέζες.

Τώρα αν από τις Ολλανδές και τις Γερμανίδες που λέω

εσύ προτιμάς τις ...Τουρκάλες

ο δρόμος είναι ανοιχτός

όπως βολεύεται κανείς.  :-D

Δημοσ.

Κινέζες μήπως έγραψες εσύ;

Γιατί έτσι νομίζω ότι εσύ είσαι που σου αρέσουν Κινέζες.

Τώρα αν από τις Ολλανδές και τις Γερμανίδες που λέω

εσύ προτιμάς τις ...Τουρκάλες

ο δρόμος είναι ανοιχτός

όπως βολεύεται κανείς. :-D

Τρύπα να ναι και ότι να ναι που λέει και το ρητό :P

• Like 1
Δημοσ.

Από Κινέζες, κύπριες,Ολλανδές, Γερμανίδες που έγραψες σίγουρα καλύτερες.

Δεν ήταν μόνο κατ εσέ φίλε :-D Αντικειμενικά όταν πρωτοβγήκε η Τζούλια τότε στα καλλιστεία τρελός μάναρος, τοπ.

Tζούλια 2006

julia-kal.jpg

Από τις σαμπάνιες και μετά βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον πάτο του βαρελιού:

6.jpg

Κρίμα αν είχε μυαλό μες στο κεφάλι θα ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα θεωρώ.

Ακόμα και την ωραία της εμφάνιση τη γκρεμισε με τα καραγκιοζηλικια της... Ακόμα και τώρα να διατηρουνταν όπως τότε πάλι "άσχημη" θα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Αν διάλεγα μια χώρα για τα γούστα μου θα ήταν ανάμεσα σε 2. Ιρλανδία ή Αυστραλία. Επίσης για μένα οι Ελληνίδες είναι μέσα στις top παγκοσμίως, απλά το μόνο μείον είναι το τουπέ της υπεροχής. Αν αυτό έλειπε, δε θα άλλαζα χώρα με τίποτα.

Δημοσ.

λέτε ότι σας αρέσουν οι Ρωσσίδες και μετά λέτε την Σάσα Μπάστα μπάζο. Τι να πω.

Είναι αυτό που είπα παραπάνω, όσο όμορφη και να είναι κάποια το καταστρέφει με την όλη της συμπεριφορά. Όταν η γελοιοτητα είναι το μεγαλύτερο προσόν αναιρεί τα πάντα. Την έχεις δει πως μιλάει και πώς φέρεται; επίσης την έχεις δει πόσο άσχημα μεγαλώνει; Έχει σπάσει αρκετά.

Δημοσ.

Θεωρώ ξενέρωτο μια (ωραία) γυναίκα να έχει σκατο χαρακτήρα και να μιλάει σαν νταλικέρης. Ενα balance μεταξύ καλής κοπέλας και καλής Εμφάνισης (υποκείμενο το δεύτερο) ειναι για μένα το ιδανικό. Και οσον αφορά μερικές απο τις ωραίες παρουσίες που βλέπουμε στην tv ειναι αλλιώς real Life. Χωρίς ειδικό φωτισμό, make up artist κλπ. Κάποιες όσο όμορφες και αν φαίνονται στην κάμερα, το πρωί όταν ξυπνούν ειναι σαν τον Γιάνγκο Δράκο.

Πάντως βρε παιδιά είχα δει κάτι παρουσιάστριες ανά καιρούς Ιταλίδες και Λατινες, μου έφυγε ο πάτος. Τ κορμί και πρόσωπο. Γλυπτά εντελώς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...