Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντικειμενικά η γκόμενα είναι θεά, ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σου δεν θα την πεις άσχημη

Ο από πάνω είπε ότι ξερνάει..Δηλαδή αν ερχόταν η μπάστα θα της έριχνε χυλόπιτα;

Δε μπορώ να σκεφτώ πιο ωραία γυναίκα αυτή την στιγμή.

Είπα κι εγώ την αδιάφορη γνώμη μου.

Από την στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιείς μια λέξη, τη λέξη "αντικειμενικά" για να εκφράσεις προσωπική σου άποψη και μόνο μου δίνεις το δικαίωμα να σου πω κι εγώ την δική μου προσωπική άποψη. Αυτή που αναφέρεις είναι σαν κινούμενος εμετός γεμάτος χημικά και η θεση της είναι στο πάτο του βόθρου εκεί όπου ανήκει. Όχι δεν είναι ούτε θεα ούτε ωραία, είναι (άλλο) ένα αδιάφορο μπάζο, από τα πολλά σκουπίδια που έχουμε στη χώρα μας.

• Like 4
Δημοσ.

Από την στιγμή λοιπόν που χρησιμοποιείς μια λέξη, τη λέξη "αντικειμενικά" για να εκφράσεις προσωπική σου άποψη και μόνο μου δίνεις το δικαίωμα να σου πω κι εγώ την δική μου προσωπική άποψη. Αυτή που αναφέρεις είναι σαν κινούμενος εμετός γεμάτος χημικά και η θεση της είναι στο πάτο του βόθρου εκεί όπου ανήκει. Όχι δεν είναι ούτε θεα ούτε ωραία, είναι (άλλο) ένα αδιάφορο μπάζο, από τα πολλά σκουπίδια που έχουμε στη χώρα μας.

Πες τα!

Ο από πάνω είπε ότι ξερνάει..Δηλαδή αν ερχόταν η μπάστα θα της έριχνε χυλόπιτα;

Βγάζει κάτι πολυ ψεύτικο. Τι να σου πω. Γι αυτες τις απορίες θα σε παραπέμψω στο thread του Τζόκερ.

Πάντως πέρα απο την πλάκα. Υπάρχει οντως η αντικειμενικη ομορφια. Υπάρχει όμως και η ομορφιά που "εκπέμπει" καποια συνολικά. Και ας μην ειναι "θεά" όπως θα την έλεγες!

Δημοσ.

μια φορα ειχα δει αγωνα Ελλαδας-Βενεζουελας (volley) και καθομουν κοντα στις γυναικες των παιχτων κ οοολες ειχαν Κωλάρ@@@ς (οι Βενεζουελανες )

Την Σασα την εχω δει στην Ροδο στο αεροδρομιο μαζι με γνωστο μοδιστρο.Η κοπελα τραβαει τα βλεματα γιατι πολυ απλα ειναι τσοντα,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο για εμενα .Η πιο ομορφη γυναικα (απο τις γνωστες) που εχω δει μπροστα μ ειναι η Δουνια,πολυ φινετσατη γυναικα!!Επισης τρομερο κ@λ@ εχει η Δημητρα Αλεξανδρακη που ειχα την χαρα να την δω με μαγιο σε παραλια.

Έχεις δει πολλά εσύ... Αλλά και γω έχω δει Ελένη Λουκά live και μου 'φυγε το σαγόνι..  Ο φακός την αδικεί, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.

Δημοσ.

Γατακιαααα :P

Με την Μπαστα καποτε καναμε εκπομπη στο ραδιοφωνο σχεδον μαζι (ημασταν με τον κολλητο μου μετα απο αυτην).

τοτε ηταν 14 εαν θυμαμαι καλα η 15 και ηταν κουκλα πραγματικα.τωρα......ας την θυμαμαι καλυτερα οπως ηταν τοτε.

Δημοσ.

Νότια Αφρική για πάντα....

Charlize-Theron-Jadore-Dior-ad.jpg

Οι λευκες ειναι μειονοτητα στη Ν.Αφρικη.

... Αλλά και γω έχω δει Ελένη Λουκά live και μου 'φυγε το σαγόνι..  Ο φακός την αδικεί, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.

Ναι, κι εμενα η Ελενη Λουκα ειναι η γυναικα των ονειρων μου...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τις Ελληνίδες πάντως , παραλία με Brazilian μαγιó, αλλά κώλος ξεχασμένος στο σπίτι. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις δεν λέω. Πιστεύω όπου και να ζούσαμε θα βρίσκαμε όμορφες, περισσότερες ή λιγότερες.

Δημοσ.

Έχεις δει πολλά εσύ... Αλλά και γω έχω δει Ελένη Λουκά live και μου 'φυγε το σαγόνι..  Ο φακός την αδικεί, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη.

Εχεις γούστο μπαγασα!! Ε ενταξει ετυχε να εχω δει 2-3 κυριες της ελληνικής show bitch,τι να πουν κ οι Αθηναίοι που τις βλεπουν συχνα. 

Δημοσ.

Με την Μπαστα καποτε καναμε εκπομπη στο ραδιοφωνο σχεδον μαζι (ημασταν με τον κολλητο μου μετα απο αυτην).

τοτε ηταν 14 εαν θυμαμαι καλα η 15 και ηταν κουκλα πραγματικα.τωρα......ας την θυμαμαι καλυτερα οπως ηταν τοτε.

πόσο είναι τώρα; από που είναι; είναι Αλβανίδα;

Αυτό με τις Ελληνίδες πάντως , παραλία με Brazilian μαγιó, αλλά κώλος ξεχασμένος στο σπίτι. Εντάξει, υπάρχουν και εξαιρέσεις δεν λέω. Πιστεύω όπου και να ζούσαμε θα βρίσκαμε όμορφες, περισσότερες ή λιγότερες.

ε όχι κώλος ξεχασμένος στο σπίτι, μήπως εννοείς χοντρός κώλος;

Δημοσ.

σχολείο δεν πήγε αυτή;

• Like 1
Δημοσ.

πόσο είναι τώρα; από που είναι; είναι Αλβανίδα;

Πιο πολύ φαρμάκι δε μπορούσες ομως!

Δημοσ.

Καλα τα λεει ο μανατζερ,περα απο τις παραδοσιακες ορκες νανους,η πλειοψηφία των ελληνιδων ειναι ειτε ακωλες είτε κρέμεται και σηκωνει σκονη!:-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...