Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο όμορφη;

Δε μπορώ να εκτιμήσω την ομορφιά της. Έχει απορροφήσει όλη την προσοχή μου η φωνάρα της...

• Like 11
Δημοσ.

Ιταλίδες και από μένα και μιγάδες Γιαπωνέζες.

Εντός Ελλάδας, αν και έχουμε πολλές σαύρες, θα πω την Παπαβασιλείου. Εκείνο το αστροπελέκι που έκανε πρωινή εκπομπή

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

σοβαρά τώρα;;;;;

Αυτο που με εκπλησσει ειναι η εκπληξη σου σε κατι τοσο υποκειμενικο οσο η ομορφια.

Ναι, σοβαρα. Το οποιο δεν λεει απολυτως τιποτα γι αυτην, για σενα, για μενα και για οποιον εχει απαντησει στο thread. Περα απ το προφανες, οτι εχουμε διαφορετικα γουστα  :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση 'πιο όμορφες' μπορεί να αφορά

είτε ποσοστό των πραγματικά ωραίων γυναικών σα μέσο όρο

είτε το πόσο δυνατές είναι οι ωραίες γυναίκες μιας χώρας.

Κι επίσης για άλλους η έννοια του ωραίου μπορεί να σχετίζεται με την προσεγμένη εμφάνιση

και για άλλους με τη φυσική ομορφιά.

Μετά τη φιλοσοφική αναφορά,

μερικές χώρες που μου έρχονται

Σουηδία, Τσεχία, Σλοβακία, Ολλανδία, Δανία, Σερβία, Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, Αργεντινή και αρκετές χώρες Λ. Αμερικής, Ν. Αφρική

επισης Ινδές αρκετές όμορφες

και να μη ξεχάσω το Αγγλικό στοιχείο στο οποίο έχουμε εθιστεί (UK, Αυστραλία κλπ)

όπως φυσικά και τις δικές μας Κυπρίες

ΥΓ: αν και εδώ μιλάμε για την εξωτερική ομορφιά,

ο αισθησιασμός γενικά σε μια γυναίκα μπορεί να βγαίνει κι από το στυλ και τη συμπεριφορά

Επεξ/σία από xpera_x
Δημοσ.

Αντικειμενικά η γκόμενα είναι θεά, ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σου δεν θα την πεις άσχημη

Ο από πάνω είπε ότι ξερνάει..Δηλαδή αν ερχόταν η μπάστα θα της έριχνε χυλόπιτα;

Δε μπορώ να σκεφτώ πιο ωραία γυναίκα αυτή την στιγμή.

Οι Σλάβες είναι ωραίες. Τις έβλεπα το καλοκαίρι στην Χαλκιδική.Ίχνος κυτταρίτιδας δεν είχαν και είχαν και τέλειες επιδερμίδες.Ωραία μάτια, μακρυά μαλλιά.Μπορεί να ήταν και Ρωσσίδες.

Και οι Αγγλίδες είναι ωραίες.Φαντάζομαι και οι Σκανδιναβές.

Από Ασία,Αφρική και Ανταρκτική δεν μου πολυαρέσουν. Νότια Αμερική είναι των άκρων.Ή πολύ ωραίες(όπως η Βεργκάρα) ή μπλιαχ.

Είπα κι εγώ την αδιάφορη γνώμη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξωτερικο δεν εχω παει ποτε για να ξερω ποιες ειναι πιο ομορφες αλλα στην Ζακυνθο που ειχα δει 2 κοπελες απο την Σλοβακια πραγματικα ξεχωριζαν σαν την μυγα μεσα στο γαλα κ ουτε λογος να τις συγκρινεις με τις Αγγλιδες που ειχαν γεμισει το νησι..Επισης μια φορα ειχα δει αγωνα Ελλαδας-Βενεζουελας (volley) και καθομουν κοντα στις γυναικες των παιχτων κ οοολες ειχαν Κωλάρ@@@ς (οι Βενεζουελανες )

Την Σασα την εχω δει στην Ροδο στο αεροδρομιο μαζι με γνωστο μοδιστρο.Η κοπελα τραβαει τα βλεματα γιατι πολυ απλα ειναι τσοντα,τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο για εμενα .Η πιο ομορφη γυναικα (απο τις γνωστες) που εχω δει μπροστα μ ειναι η Δουνια,πολυ φινετσατη γυναικα!!Επισης τρομερο κ@λ@ εχει η Δημητρα Αλεξανδρακη που ειχα την χαρα να την δω με μαγιο σε παραλια.

Επεξ/σία από ΜΙχαλιεςς
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα τής το έκανα το χατήρι - αν μού το ζητούσε ευγενικά, εννοείται... - αλλά, δεδομένου τού ότι έχει πάρει από τα μεγαλοστελέχη τής δισκογραφικής, μέχρι το παιδί που πάει καφέδες στο στούντιο για να γίνει τραγουδιάρα, μόνο έτσι:

the-naked-gun1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Από Ασία,Αφρική και Ανταρκτική δεν μου πολυαρέσουν.

EHJAAOb.gif

Δημοσ.

Αντικειμενικά η γκόμενα είναι θεά, ακόμη κι αν δεν είναι του γούστου σου δεν θα την πεις άσχημη

Υποκειμενικη ειναι η ομορφια συμφωνοι, αλλά σε καποιο μετρο, αλλά οχι και να λεει δηλαδη καποιος αυτην που εδειξες μετρια ή ασχημη.

Αυτο ξεπερναει την λογικη. Η γυναικα αυτη ειναι ομορφη εως πολυ ομορφη(βασικα ισως με παρασυρει και το σωμα της :-D ).

Δε μπορώ να σκεφτώ πιο ωραία γυναίκα αυτή την στιγμή.

Οι Σλάβες είναι ωραίες. Τις έβλεπα το καλοκαίρι στην Χαλκιδική.Ίχνος κυτταρίτιδας δεν είχαν και είχαν και τέλειες επιδερμίδες.Ωραία μάτια, μακρυά μαλλιά.Μπορεί να ήταν και Ρωσσίδες.

Μπορει? Αρα απλως κοιτουσες? :-D

Τελος παντων οι Σερβιδες ναι ειναι γενικα πολυ ομορφες και με σουπερ σωματα. Αανλογικα μιλαμε. Σχετικα με τις υπολοιπες.

Και οι Αγγλίδες είναι ωραίες.Φαντάζομαι και οι Σκανδιναβές.

Οι Αγγλιδες ειναι μετριες προς αισχος αλλά εχει αρκετες πολυ πολυ καλες.

Οσο για το φανταζεσαι, να μην φανταζεσαι.

Εχω παει και Σουηδια και Νορβηγια(οχι Φινλανδια) και Σουηδια απογοητευτηκα διοτι περιμενα οπου κοιταω να βλεπω διμετρες ξανθιες θεες και στις 5-6 μερες που ειχα καθησει ειδα ελαχιστα πραγματα!! Ειχε κατι πολυ ομορφες, ψηλες ξανθιες αυτο που φανταζεται ο καθενας αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Οι περισσοτερες μετριες προς αδιαφορες.

Νορβηγια οι περισσοτερες ηταν αδιαφορες ως προς την ομορφια.

Αγγλια εχει καλες ναι αλλά οχι και σε καλα ποσοστα.

Ιταλια 2 φορες που εχω παει η αποψη μου ειναι οτι εχεις τις ωραιοτερες γυναικες μαζι με Ελλαδα. Σε ποσοστα παντα αναφερομαι! ΒΡισκεις ευκολα πολλες φοβερες. Και μαλιστα εχουν και ωραιο ντυσιμο και "προκλητικο".

Ελλαδα επισης εχουμε πολυ ομορφες(σε ποσοστα). Μια βολτα να κάνεις σε εναν πολυσυχναστο δρομο της Θεσσαλονικης ή της Αθηνας, θα δεις οσες ομορφες ειδα στην Σουηδια 6 μερες.

Ισπανια ΑΙΣΧΟΣ. Γενικα βλεπεις ασχημες γυναικες εκει, αν και ειχε λιγες πολυ ομορφες αλλά γενικα δραμα τα πραγματα.

Ελβετια και Αυστρια μια απο τα ιδια, λιγα πραγματα και παροτι ειχα κατσει 5 μερες μόνο(4 Ελβετια και 1 Αυστρια) δεν θυμαμαι να ειδα περαν των 5-6 ομορφων γυναικων!!

Γερμανια μαλλον ειμαι μη αντικειμενικος γιατι χωρις να ξερω τον λογο μου αρεσουν οι Γερμανιδες γενικα και στο Μοναχο και στο Βερολινο που εχω παει τις βρηκα πολυ ομορφες γενικα(βρηκα παρα πολλες ομορφες δηλαδη).

Τσεχια, Ρωσια και Πολωνια ενω δεν εχω παει αλλά απο τις εμπειριες μου απο τα Ελληνικα νησια το καλοκαιρι, οι Τσεχιδες ειναι θεες(και "πανευκολες"), οπως και οι Ρωσιδες που εχει πολλες ομορφες και εχουν σχεδον παντα φοβερο σωμα, ενω και για τις Πολωνεζες μια απο τα ιδια με τις Τσεχιδες μόνο που δεν ειναι τοσο ομορφες.

Από Ασία,Αφρική και Ανταρκτική δεν μου πολυαρέσουν. Νότια Αμερική είναι των άκρων.Ή πολύ ωραίες(όπως η Βεργκάρα) ή μπλιαχ.

Απο Ανταρκτικη πραγματι και εμενα δεν μου αρεσουν. Μα τι λες? :unsure:  Γιατι τρολαρεις συνεχως?? :blink:

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...