Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Η Microsoft έχει αποσύρει από τις σελίδες τις όλες τις παλιές εκδόσεις Visual Studio Express, και δεν υπάρχουν για κατέβασμα. Έχει αφήσει μόνο μια 'community' έκδοση, η οποία παρεπιπτόντως δεν εγκαθιστάται στον υπολογιστή μου λόγο έλλειψης κάποιου update, το οποίο όσες φορές προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αποτυγχάνει. Παλαιότερες εκδόσεις όμως εγκαθιστούνταν κανονικά, άρα το ερώτημα είναι: Έχετε κάποιο λινκ για να κατεβάσει κανείς παλαιότερες εκδόσεις της σειράς Visual Studio Express ?
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Visual Studio 2013 Express for Windows (desktop) - ISO Image (disconnected installer) SHA-1: CE2BBFDF2234C4353F98D853A5190E8D371AEA1C πηγή: http://www.hanselman.com/blog/DownloadVisualStudioExpress.aspx 2
nucleus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Note:To παραπάνω είναι για Desktop development. Κοινώς περιλαμβάνει τα Project templates για Windows forms,WPF και console applications μόνο. https://www.visualstudio.com/downloads/download-visual-studio-vs Έχει την community edition 2013 με update 5. Όπως και τις ξεχωριστές express για Web και Desktop. Καλύτερα να βάλεις την Community Edition που υποστηρίζει και Extensions/Addons σε αντίθεση με τις Express 3
Apoll Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Η Microsoft έχει αποσύρει από τις σελίδες τις όλες τις παλιές εκδόσεις Visual Studio Express, και δεν υπάρχουν για κατέβασμα. Έχει αφήσει μόνο μια 'community' έκδοση, η οποία παρεπιπτόντως δεν εγκαθιστάται στον υπολογιστή μου λόγο έλλειψης κάποιου update, το οποίο όσες φορές προσπάθησα να το εγκαταστήσω, αποτυγχάνει. Παλαιότερες εκδόσεις όμως εγκαθιστούνταν κανονικά, άρα το ερώτημα είναι: Έχετε κάποιο λινκ για να κατεβάσει κανείς παλαιότερες εκδόσεις της σειράς Visual Studio Express ? Αν σου λείπει κάτι από τα Windows, και δεν το κάνει εγκατάσταση το MS Update, απλά κάνε αναβάθμιση σε W10. Υποθέτωντας ότι τα έχεις original τα windows. Η VS2015 Community είναι ΠΛΗΡΗΣ έκδοση του VS, με διαφορετική άδεια χρήσης επίσης. Και όχι cut down έκδοση με περιορισμό στο ότι δεν μπορείς να πουλάς το λογισμικό που φτιάχνεις, όπως η Express. 1
Alithinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Windows 10 δεν θέλω για λόγους που εξήγησα σε άλλα thread. ... Στο FAQ διάβασα πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εμπορικά το πρόγραμμα που θα φτιάξει με τις Express εκδόσεις.
Vector2D Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft θέλει πολλές σφαλιάρες... το Site της, ναι μεν είναι πολύ όμορφο και θα έλεγα βρίσκεις αυτό που θες... σε μερικά πράγματα όπως παλαιότερες εκδόσεις σου βγάζει τη παναγία ή δεν έχει καν κάποιο λινκ. Πχ. VS Ultimate, πλέον σε βγάζει στο 2015. Εγώ θέλω το 2013! ε! αναγκαστικά μέσω Google. Η σελίδα της είναι τόσο **@#@ που δεν βρίσκω. (ίσως πρέπει να πάω στο Download Center που τα έχει όλα) 3
Shadow Vortex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft θέλει πολλές σφαλιάρες... Το λέει ο κόσμος αυτό από το 1975. Windows 10 δεν θέλω για λόγους που εξήγησα σε άλλα thread. Ναι, αλλά θες εργαλεία που είναι φτιαγμένα και στην συνέχεια είναι αναβαθμισμένα για της μελλοντικές εκδόσεις Windows. Πρόσεξε; ο λόγος που τα έβγαλαν ήταν επειδή τα 8 ήταν σχετική αποτυχία, και το VS Express '13 ήταν το flagship για τα Windows 8. Είναι παραπάνω απόφαση μάρκετινγκ και το να σιγουρέψουν devs το να βαδίσουν με αυτούς όπως π.χ. η Apple με το Xcode.
Alithinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ναι, αλλά θες εργαλεία που είναι φτιαγμένα και στην συνέχεια είναι αναβαθμισμένα για της μελλοντικές εκδόσεις Windows. Αυτό το είχα ξεχάσει.. Τουλάχιστον θα περιμένω μέχρι να λυθούν κάποια θέματα. Το καινούριο GUI τους, και συγκεκριμένα η επιλογή τους να αφαιρέσουν τη διαχωριστική γραμμή σε ένα παράθυρο μεταξύ του χώρου που το κλικ γίνεται registered απ' την εφαρμογή, και το χώρο που με το κλικ πιάνεται το παράθυρο για drag, καθώς και το ότι όταν έχεις ένα παράθυρο ενεργό δεν αλλάζει το χρώμα του για να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιο είναι το 'ενεργό', μου έσπασαν τα νεύρα όταν δοκίμασα Win10. Φαντάσου τώρα να έχω 5-6 WinExplorer παράθυρα ανοιχτά με copy-pasting και αποσυμπιέσεις φακέλων, συν 3-4 προγραμμάτων, τα οποία θέλω να τα έχω ανοιχτά για να παρακολουθώ την πρόοδο τους, και να μη μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι το "ενεργό", και να πληκτρολογώ σε λάθος παράθυρο, ύστερα να πάω να μετακινήσω κάποιο για να δω τι υπάρχει από κάτω του, και να πατάω κλικ στη τύχη για να το μεταφέρω, και να μη πιάνεται επειδή κλίκαρα 1mm ποιο χαμηλά από το αόρατο σημείο που διαχωρίζει το 'εσωτερικό' του παραθύρου απ' το 'κεφάλι' του... Ο λίγος χρόνος που χρησιμοποίησα Win10 με τρόμαξε.
Shadow Vortex Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αυτό το είχα ξεχάσει.. Τουλάχιστον θα περιμένω μέχρι να λυθούν κάποια θέματα. Το καινούριο GUI τους, και συγκεκριμένα η επιλογή τους να αφαιρέσουν τη διαχωριστική γραμμή σε ένα παράθυρο μεταξύ του χώρου που το κλικ γίνεται registered απ' την εφαρμογή, και το χώρο που με το κλικ πιάνεται το παράθυρο για drag, καθώς και το ότι όταν έχεις ένα παράθυρο ενεργό δεν αλλάζει το χρώμα του για να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιο είναι το 'ενεργό', μου έσπασαν τα νεύρα όταν δοκίμασα Win10. Φαντάσου τώρα να έχω 5-6 WinExplorer παράθυρα ανοιχτά με copy-pasting και αποσυμπιέσεις φακέλων, συν 3-4 προγραμμάτων, τα οποία θέλω να τα έχω ανοιχτά για να παρακολουθώ την πρόοδο τους, και να μη μπορώ να ξεχωρίσω ποιο είναι το "ενεργό", και να πληκτρολογώ σε λάθος παράθυρο, ύστερα να πάω να μετακινήσω κάποιο για να δω τι υπάρχει από κάτω του, και να πατάω κλικ στη τύχη για να το μεταφέρω, και να μη πιάνεται επειδή κλίκαρα 1mm ποιο χαμηλά από το αόρατο σημείο που διαχωρίζει το 'εσωτερικό' του παραθύρου απ' το 'κεφάλι' του... Ο λίγος χρόνος που χρησιμοποίησα Win10 με τρόμαξε. Άμα δεν σε αρέσουν τα Windows τότε υπάρχουν εναλλακτικά λειτουργικά συστήματα που προσφέρουν τα εργαλεία τους σε εσένα. Αλλιώς, άμα είναι ανάγκη θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι το λειτουργικό δεν είναι δικό σου: εσύ απλός το τρέχεις στης παραμέτρους που αποφάσισε η Microsoft για εσένα ακόμα και σαν προγραμματιστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα