Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα καλό βιβλίο ελληνικό για java ελέγα να παρω την απολυτη java το βιβλίο αλλα είναι πανακριβο αξιζει τα λεφτα του?ειμαι τελιοσ ασχετως απο java (αντικειμενοστραφη προγραμματισμό)

Δημοσ.

Κανα καλό βιβλίο ελληνικό για java ελέγα να παρω την απολυτη java το βιβλίο αλλα είναι πανακριβο αξιζει τα λεφτα του?ειμαι τελιοσ ασχετως απο java (αντικειμενοστραφη προγραμματισμό)

Η απολυτή JAVA από άποψη μου είναι το καλύτερο βιβλίο στα ελληνικά (από άποψη μου πάντα!).

Άλλα μην επικεντρώνεσαι σε βιβλία μόνο, υπάρχουν κι'αλλες λύσης όπως το διαδίκτυο ένα εργαλείο που πολύ άπλα μπορεί να σου μάθει σχεδόν τα πάντα

Δωρεάν!

Εάν θες κάτι σε videos δες κάτι σε youtube ελληνικά/αγγλικά.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Πληρες εγχειριδιο της Java 7 -  Cadenhead Rogers εκδοσεις Γκιουρδας

- Εισαγωγη στην java - Γιωργος Λιακεας εκδοσεις κλειδαριθμος

(τα λιγουρευεστε?? :P :P)

Επεξ/σία από Rayven
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

αξίζει να αγοράσω το παρακάτω βιβλίο;

http://www.papasotiriou.gr/product/isagogi-stin-java

Στην σχολή που ήμουν είχα ασχοληθεί με κληρονομικότητα, πολυμορφισμό, εξαιρέσεις, Java swing.  Το βιβλίο αναφέρει κάτι παραπάνω;

Ή θα δώσω 65 ευρώ για το τίποτα;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

αξίζει να αγοράσω το παρακάτω βιβλίο;

Στην σχολή που ήμουν είχα ασχοληθεί με κληρονομικότητα, πολυμορφισμό, εξαιρέσεις, Java swing.  Το βιβλίο αναφέρει κάτι παραπάνω;

Ή θα δώσω 65 ευρώ για το τίποτα;

Το βιβλιο ειναι πολυ καλο. Κατανοητο και εχει περισσοτερα πραγματα απο αυτα που ανεφερες. Αν αξιζει 65? Δεν μπορω να στο απαντησω. Εξαρταται απο την οικονομικη σου κατασταση ενα τετοιο ερωτημα.

Σε ποια σχολη εισαι? Ποιο βιβλιο σας εδωσαν?

Επισης αν θες να μαθεις να προγραμματιζεις σοβαρα, μην περιοριζεσαι στα βιβλια. Internet, forum, δοκιμες και αποτυχιες. Απο ενα σημειο και μετα ζητας πολυ ειδικα πραγματα που δυσκολα θα καλυψει ενα βιβλιο ακομα και πανεπιστημιακου επιπεδου

Δημοσ.

Στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στα Χανιά. Στο μάθημα της Java είχα αυτό το βιβλίο:

http://www.papasotiriou.gr/product/algori8moi-se-java

Συναδελφε αν καταλαβα καλα απο την περιγραφη (δεν το ξερω το συγκεκριμενο βιβλιο) ειναι πιο πολυ προσανατολισμενο σε υλοποιησεις java γνωστων δομων και αλοριθμων απο αλλες γλωσσες. Το βιβλιο του Λιακεα ειναι πιο πολυ προσανατολισμενο στην ιδια την java. Συμβουλη πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο, ξεφυλισε το και αν το βρισκεις οτι εχει κατι να σου πει αγορασε το. Αν δεν μπορεις να δωσεις 65 ευρω την αγγλικη εκδοση ολο και καπου θα την βρεις αμα ψαξεις....

Δημοσ.

Συναδελφε...

Εσύ με τι ασχολείσαι;

...αν καταλαβα καλα απο την περιγραφη (δεν το ξερω το συγκεκριμενο βιβλιο) ειναι πιο πολυ προσανατολισμενο σε υλοποιησεις java γνωστων δομων και αλοριθμων απο αλλες γλωσσες.

Απλά νομίζω ότι ήταν το μόνο βιβλίο που είχα πάρει για μάθημα που είχε Java (στο μάθημα δομημένος προγραμματισμός)... Στα υπόλοιπα είχαμε μόνο σημειώσεις

Το βιβλιο του Λιακεα ειναι πιο πολυ προσανατολισμενο στην ιδια την java. Συμβουλη πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο, ξεφυλισε το και αν το βρισκεις οτι εχει κατι να σου πει αγορασε το.

Το θέμα είναι ότι είμαι Ιεράπετρα, Κρήτη και δε νομίζω να υπάρχει σε κάποιο βιβλιοπωλείο

Αν δεν μπορεις να δωσεις 65 ευρω την αγγλικη εκδοση ολο και καπου θα την βρεις αμα ψαξεις....

Νομίζω δεν έχει αγγλική έκδοση αλλιώς θα το έγραφε στο παρακάτω link στην ενότητα "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ"

Δημοσ.

Εσύ με τι ασχολείσαι;

Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Τεχνολογιας Υπολογιστων (Πατρα)

Νομίζω δεν έχει αγγλική έκδοση αλλιώς θα το έγραφε στο παρακάτω link στην ενότητα "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ"

Δικιο εχεις ειναι ελληνικο. Κοιτα το http://www.politeianet.gr/books/9789605126568-cadenhead-rogers-gkiourdas-m-plires-egcheiridio-tis-java-7-231216

που ειναι ελληνικη μεταφραση. Παρα πολυ καλο βιβλιο. Το εχω γραψει και στο πιο πανω post. Αυτο θα το βρεις στα αγγλικα ΣΙΓΟΥΡΑ...

Δημοσ.

- Πληρες εγχειριδιο της Java 7 - Cadenhead Rogers εκδοσεις Γκιουρδας

- Εισαγωγη στην java - Γιωργος Λιακεας εκδοσεις κλειδαριθμος

(τα λιγουρευεστε?? :P :P)

Το πρώτο βιβλίο σου δινει τη δυνατότητα να μάθεις μέσα από εφαρμογές.

Το δεύτερο βιβλίο είναι Java 8 και περιλαμβάνει καινούρια πράγματα ( lamda expressions )

Δημοσ.

Το πρώτο βιβλίο σου δινει τη δυνατότητα να μάθεις μέσα από εφαρμογές.

Το δεύτερο βιβλίο είναι Java 8 και περιλαμβάνει καινούρια πράγματα ( lamda expressions )

Αν καταλαβα καλα εσυ ξερεις καποια βασικα πραγματα αλλα εχεις ελλειψεις. Γνωμη μου ειναι να εστιασεις πρωτα στην καρδια της java, και τα καινουργια τα οποια δεν αναιρουν τα παλια (lamda expressions που εμενα δε με βολευουν να σου πω την αληθεια, ισως γιατι εχω συνηθισει αλλιως) και αφορουν ειδικα θεματα τα μαθαινεις αργοτερα. Ειδικα αν το θεμα του κοστους του βιβλιου ειναι θεμα για σενα (δεν ξερω σε ποιον μιλαω μπορει να εισαι και απογονος του λατση :P).

Το πρωτο βιβλιο παντως μην το υποτιμας. Εχω και τα 2 (σε παλιοτερες εκδοσεις) και τα θεωρω παρα πολυ καλα. Στο δικο μου τροπο διαβασματος τιαριαζε πιο πολυ το πρωτο.

Δημοσ.

Ας ξεχάσουμε τα χρήματα... Εσύ ποιο θα έπαιρνες; Μήπως να πάρω και τα 2;

Μου βαζεις δυσκολα. Στις τωρινες εκδοσεις πιο πληρες ειναι του λιακεα. Αν κρινω απο τις παλιοτερες εκδοσεις που εχω, εμενα πιο πολυ μου αρεσε ο τροπος που εινια γραμενο του rogers. Δεν χρειαζεται να παρεις και τα δυο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...