Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα μου είχε τύχει αρκετές φορές να βλέπω άσπρο νερό όταν τρέχει από την βρύση, το είχα δει σε βρύσες σπιτιών σε Κηφισιά και Μαρούσι, το νερό όταν έπεφτε στο ποτήρι φαινόταν οκ αλλά από τον σωλήνα της βρύσης ήταν άσπρο, βέβαια τους έβλεπα όλους που το έπιναν δίχως πρόβλημα και έτσι το έπινα και εγώ μετά, στο κέντρο που μένω εδώ και χρόνια δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω και εγώ, στο σπίτι, στη κουζινα περισσότερο, σε βρυση τουαλέτας λιγότερο, το νερό ειναι θολό αλλά αμεσως από το πατο αρχίζει να γινεται πιο διαφανο.
Μετα από 20 λεπτά ειναι διαφανο μεν αλλα στα τοιχώματα του ποτηριου ειναι πολλές μικρες φουσκαλες.
Αν και Αθηνα, κοιταξα το σαϊτ της ΕΥΑΘ και ειδα οτι λένε μάλλον παγηδευμενος αερας ειναι. Εχει γινει και σε άλλα σπιτια στο παρελθον αλλά σε αυτό που ειμαι, πρωτη φορα (κατασκευης 2010).

Επεξ/σία από a_f_a
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, a_f_a είπε

Να ρωτήσω και εγώ, στο σπίτι, στη κουζινα περισσότερο, σε βρυση τουαλέτας λιγότερο, το νερό ειναι θολό αλλά αμεσως από το πατο αρχίζει να γινεται πιο διαφανο.
Μετα από 20 λεπτά ειναι διαφανο μεν αλλα στα τοιχώματα του ποτηριου ειναι πολλές μικρες φουσκαλες.
Αν και Αθηνα, κοιταξα το σαϊτ της ΕΥΑΘ και ειδα οτι λένε μάλλον παγηδευμενος αερας ειναι. Εχει γινει και σε άλλα σπιτια στο παρελθον αλλά σε αυτό που ειμαι, πρωτη φορα (κατασκευης 2010).

Ερώτηση δεν βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, το ερώτημα, αν όντως θεωρείτε οτι ειναι από παγηδευμένο αέρα το θολό νερό ή κάτι άλλο;
Μυρωδιά δεν έχει, χρώμα δεν εχει, ιζήματα δεν έχει. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, a_f_a είπε

Ε, το ερώτημα, αν όντως θεωρείτε οτι ειναι από παγηδευμένο αέρα το θολό νερό ή κάτι άλλο;
Μυρωδιά δεν έχει, χρώμα δεν εχει, ιζήματα δεν έχει. 

Σίγουρα είναι από παγιδευμένο αέρα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Από την υψηλή πίεση είναι. Μόλις εκτονώνεται το νερό από την βρύση απελευθερώνονται και οι φυσαλίδες αέρα και παρατηρείται αυτό το ετερογενές μείγμα (αιώρημα - αέρα σε νερό).

Δημοσ.

Ευχαριστώ, πια έχει καθαρίσει το νερό.
Ηταν και μια ευκαιρία να λύσω το φιλτρακι Toray που εχουμε. Ειδα οτι η (μαυρη) φλάτζα του είχε κάτι σα μαυρη γλίτσα. Πηγα σε κατάστημα και λένε ειναι φυσιολογικό αυτό. Το άφησα για σερβις. Ειδα σε άλλη βρυση, ανταπτορα που έχουμε, να έχει παρόμοια φλατζα με ίδιο θέμα.
Καλά, τι στο καλό βάζουν; Φλατζα μηχανών; Δε ξέρω με τι να αντικαταστήσω ή καλύψω τις φλάτζες αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...