xristos97 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας. Καταρχήν έχω cyta. Η ταχύτητα του internet που πληρώνω κανονικά είναι για 4 mbps και πιάνει 3.5 μαξ αλλά τώρα πήγε στα 2. Είχα πάρει τηλ. την cyta να δουν τί είναι το πρόβλημα. Τελικά ήρθε τεχνικός στο σπίτι και είδε πως το πρόβλημα ήταν στην γραμμή του οτε στα 300 μέτρα απο το σπίτι μου. Οι τεχνικοί του οτε λένε πως το έχουν φτιάξει αλλά και πάλι εγώ το βλέπω κολλημένο στα 2 mbps. Επίσης μου λένε πως στην περιοχή μου δεν γίνεται να πιάσω κάτι καλύτερο σε ταχύτητα. Ναι, αλλά πως γίνεται να είχα πριν μαξ 3.5 και τώρα να πάει στα 2 ενώ όπως λένε και οι τεχνικοί έχουν επισκευάσει τη γραμμή; Άμα μπορείτε να με διαφωτίσεται θα σας είμαι υπόχρεος. Και μια φωτο με τις πληροφορίες της γραμμής.
mitsus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Απο οτι βλεπω, μαλλον, σε κλειδωσανε σε 2αρι προφιλ για να μην εχεις αποσυνδεσεις
xristos97 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ευχαριστω για την απαντηση btw αποσυνδεσεις δεν ειχα. θα μου πεις cyta ειναι αυτην
xristos97 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 ερρίκου σλήμαν. δεν θα πω ακριβως ομως για ευνοητους λογους
mitsus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Από την αρχή της Ερρίκου Σλήμαν μέχρι και το μέσον περίπου αυτής, έχει πρόβλημα το KV , εδώ και χρόνια( αν θυμάμαι καλά είναι το KV 137). Οι τιμές εκεί παίζουν από 2-6.5 Mbit περίπου (Πιο κάτω πιάνουν 10-14 Mbit). Αν παίρνεις από αυτό, δύσκολο προς το παρόν να βελτιωθεί η ταχύτητα σου. Αν θέλεις δες στην εισαγωγή της οικοδομής σου(κουτί όπου βρίσκονται οι γραμμές του ΟΤΕ) από ποιο KV παίρνεις( θα γράφει π.χ. Κν 137 ή Α.Δ.137)και πες.
xristos97 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 δεν ξέρω που είναι το κουτί αλλά εγώ μένω τέρμα κάτω όπου αρχίζει ο δρόμος προς κρόκο
mitsus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Οπως και να εχει, παρε τους ενα τηλ.και ρωτα τι απαντηση πηρανε απο τον ΟΤΕ για την βλαβη σου, ποια τα μεγιστα της γραμμης σου, αν και γιατι σε εχουν κλειδωμενο σε 2αρι προφιλ
xristos97 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Πήρα τηλέφωνο. Τελικά ο οτε είχε αναφέρει αδυναμία στην επιδιόρθωση της γραμμής. Το προφίλ όμως και πάλι τι σχέση έχει; Μπορεί να μου το βάλει στα 4 ασχέτος αν πιάνω ή όχι.
mitsus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αν π.χ. η γραμμη σου βγαζει3.5Mbit μπορει να σου βαλει 4αρι προφιλ και να πιασεις τα 3.5. Ομως με κινδυνο αποσυνδεσεων. Για αυτο σου ειπα να ρωτησεις το μεγιστο που βγαζει. Αν θελεις, πες τους να σε βαλουνε σε 4αρι για κανα δυο μερες δοκιμαστικα. Δεν μου ειπες τι σου ειπανε για τα μεγιστα
xristos97 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Για τα μέγιστα με είπανε 2. Καλύτερα όμως άστο γιατί άκρη δεν θα βγάλω με αυτούς. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως.
mitsus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πήρα τηλέφωνο. Τελικά ο οτε είχε αναφέρει αδυναμία στην επιδιόρθωση της γραμμής. Σου το είπα: η περιοχή εκεί έχει τα χάλια της. Περιμένεις και εσύ μαζί με τους άλλους για βελτίωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα