COOLISSS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το τελευταίο πράγμα που χαλάει ειναι συνήθως ο επεξεργαστής αλλα απο Amd ολα να τα περιμενεις εχω συναντησει παρόμοιο προβλημα μολις κανω stress να σβησει (οχι απο θερμοκαρασιες) σε 2 περιπτώσεις ηταν μητρικη και σε μια τροφοδοτικο δοκιμασε τις ρυθμισεις που σου προτεινουν παραπανω για bios εννοείτε δοκίμασε αλλη καρτα γραφικων
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το τελευταίο πράγμα που χαλάει ειναι συνήθως ο επεξεργαστής αλλα απο Amd ολα να τα περιμενεις εχω συναντησει παρόμοιο προβλημα μολις κανω stress να σβησει (οχι απο θερμοκαρασιες) σε 2 περιπτώσεις ηταν μητρικη και σε μια τροφοδοτικο δοκιμασε τις ρυθμισεις που σου προτεινουν παραπανω για bios εννοείτε δοκίμασε αλλη καρτα γραφικων Σοβαρά; 1
terry308 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σοβαρά;Δε το ήξερες; Θα σε μαλώσω, αφού οι amd παίρνουν φωτιά... μετά τις προβληματικες μητρικές και τα τροφοδοτικά... 2
JohnDimo2 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δεν εχω τη δυνατοτητα για να δοκιμασω αλλη καρτα γραφικων και λες να κλεισω ολα οσα εχουν να κανουν με το Power managment ? c1e c6 cool n quiet κτλπ ? γνωριζει κανεις καποιον καλο τεχνικο θεσσαλονικη με λογικεσ τιμες ? για καθε ενδεχομενο ?
JohnDimo2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω τι να κανω πλεων.. μαλλον χρειαζομαι τεχνικο.. μενω θεσσαλονικη κεντρο μεσα σε 2 ωρες εχει freezari 3 φορες και αναγκαστικα να το κλεισω απο το κουμπι.. πιστευω οτι ειναι θερμοκρασιες αλλα δεν ξερω τι να κανω... :/
fortenick Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου καλησπέρα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας τον επεξεργαστή στο κατάστημα που τον αγόρασες ώστε να τον ελέγξουν. Είχα και εγώ τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.Λειτουργούσε τέλεια εκτός όταν του έβαζα να κάνει μετατροπή βίντεο.Όταν δούλευαν κι οι 8 πυρήνες έκανε επανεκκίνηση. Άν θες να κάνεις μία ακόμη δοκιμή κατέβασε αυτό http://www.ocbase.com/ και δοκίμασε τον επεξεργαστή.Άν βγάλει σφάλμα στείλτον για έλεγχο.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 πες του τεχνικού ότι όσοι κλοκάρουν τα έχουν κλειστά τα συγκεκριμένα. αν είναι δυνατόν δηλαδή. 60-65 είναι οριακά για τον FX αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται το throttle. Για να βλέπεις 4.4 όμως κάτι δεν είναι σωστό. ο 8350 έχει turbo στα 4.2 και όχι στα 4.4 μπες στο bios και κλείσε το turbo να δεις πως συμπεριφέρεται το σύστημα. Οχι απαραιτητα.εαν βρεις σταθερα σημεια και παιζεις με offset το ρευμα (εξαρταται εαν σε αφηνει η μητρικη) μπορεις να τα εχεις ανοιχτα και να εισαι stable. με τι ρευμα εισαι σε full load?επισης μπορει να ζεστενονται τα vrm της μητρικης γιαυτο να κανει throttle.δοκιμασε να βαλεις εναν ανεμιστηρα να βαραει αριστερα απο τον επεξεργαστη στα τσιπακια επανω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα