chrkain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) έχω μερικές απορίες σχετικά με το ρεύμα και με της συνδέσεις στην κάρτα γραφικών η προηγούμενη κάρτα γραφικό μια Asus GTX - 460 SE 1GB χρησιμοποιεί 150w από 2 6-pin καλώδια τώρα από πεμτη θα έχω στα χέρια 1 gtx 90 η gtx 960 έχει νομίζω 1 6-pin καλώδιο που καταλήγει σε 8-pin και εχει 120w τώρα εάν βάλω το 1 6-pin που μετατρέπετε σε 8-pin θα δουλέψει η κάρτα η πρέπει να πάρω και κάποιον ανταπτορα να συνδέσω και τα 2 6-pin και επίσης να μου πείτε διαφορές στης παρακάτω GTX 960 MSI GeForce GTX960 2GB Gaming (GTX 960 GAMING 2G MSI GeForce GTX960 2GB OC (GTX 960 2GD5T OC) ευχαριστώ............... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2015 από chrkain
aetos1988 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Η κάρτα όπως λες έχει 1 8-pin κάποια αν όχι όλα τα τροφοδοτικά ( το δικό σου δεν είμαι σίγουρος και καλό είναι να το αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία) μαζί με το 6-pin έχουν έξτρα άλλα δυο που στην δική σου περίπτωση πρέπει να τα συνδέσεις για να το κάνεις 8-pin. Να σημειώσω ότι στην συσκευασία της κάρτας περιέχει το καλώδιο οπότε είναι ακόμα πιο εύκολο . Οι διαφορές των δύο είναι στο σύστημα ψύξης και στους χρονισμούς με ένα ελαφρύ προβάδισμα στην gaming . Αλλά όπως είπα άλλαξε το τροφοδοτικό σου όσο και να έψαξα για πληροφορίες στο internet δεν βρήκα κάτι το σοβαρό και αυτό είναι κακό , μόνο στην ιστοσελίδα του e-shop που και πάλι δεν αναφέρει τίποτα για προστασία και δίνει μόνο ένα χρόνο εγγύηση .
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το τροφοδοτικό σου είναι για αλλαγή όπως λέει και ο aetos,δεν είναι καθόλου αξιόπιστο..
chrkain Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 θέλω να αλάλαξα και το psu ώμος τέλος του μίνα, πρέπει ώμος πρώτα να αλλάξω κάρα γιατί η αφτί που έχω χάλασε και δεν έχω να δουλέψω αλωστε για 25 μέρες δεν νομίζω να πάθη κάτι εδώ δεν έπαθε 5 χρόνια και η νέα κάρτα καταναλώνει 30w λιγότερο από αφτί που θέλω να πάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα