Προς το περιεχόμενο

Microsoft Lumia 640 Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία συσκευή για ένα χρονικό διάστημα για να εκφράσεις την άποψη σου για το αν είναι καλή ή όχι και πες ότι σου λέει τα επιχειρήματα του, εσύ τι θα κερδίσεις, να το δούμε και έτσι, βλέπω πολλούς χρήστες με διάφορες μάρκες να σκοτώνονται στα φόρουμ ή να ανοίγουν τεράστιους διαλόγους για το ποια συσκευή είναι καλύτερη. Εγώ πχ γουστάρω τα iPhone και το λέω καθαρά, αν σε πείσω οτι είναι καλύτερο και πάρεις και εσύ. Εγώ τι θα κερδίσω; Τίποτα απολύτως. Ούτε για την Apple δουλεύω ούτε ποσοστά μου δίνει, άρα γιατί να φάω τον χρόνο μου και να προσπαθώ να βγάλω ένα κινητό καλύτερο από το άλλο;

Οπότε να μη συζητάμε καν; Αυτό προτείνεις; Κι εμένα μ'αρέσουν τα HTC, αλλά δεν δουλεύω για την εταιρεία. Να μην πω ότι πχ έχουν καλή ποιότητα και ελαφρύ UI σε κάποιον που θα ενδιαφέρεται να μάθει; 

Προφανώς και προσωπικά (οι περισσότεροι) δεν κερδίζουμε τίποτα παραθέτοντας τις απόψεις μας, ούτε χρηματιζόμαστε για να τις πούμε. Αλλά αυτός εδώ ο χώρος γι' αυτό ακριβώς υπάρχει. Για σχόλια, τοποθετήσεις, απόψεις. Αν ήθελα απλά να δω τη ρεκλάμα του Galaxy S6, θα έμπαινα στην official ιστοσελίδα της Samsung και θα την έβλεπα. Ενώ από τα φόρουμ μπορείς να αποκομίσεις μια πιο αληθινή εικόνα ενός προϊόντος από άτομα που, κατά το μάλλον ή το ήττον, έχουν έρθει σε προσωπική επαφή με το εν λόγω προϊόν. 

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά το σημαντικό είναι ένα. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει αντίστοιχο android που να αξίζει. Ρισκάρεις να πάρεις (έπαιρνες) από Κίνα με τον φόβο να μην σου μείνει στο χέρι γιατί θα έτρεχες.

• Like 7
Δημοσ.

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχω πχ iPhone για να μπορώ να εκφέρω άποψη περί iPhone; Αν είναι έτσι, ας μιλάει ο καθένας για τη συσκευή του αποκλειστικά. Για την ιστορία έχω υπάρξει κάτοχος WP στο παρελθόν και επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος όσο έμεινα από Android, έχω σχηματίσει αυτή την αρνητική εντύπωση. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάλι εγώ κι εσύ και όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα προϊόν που το ξέρουμε, το έχουμε πιάσει στα χέρια μας και το έχουμε επεξεργαστεί για ένα χ χρονικό διάστημα. Αν σου έλεγα ότι δουλεύω σε κατάστημα που πουλάει smartphones και έχω επεξεργαστεί το Lumia 640 εξονυχιστικά, τότε ο λόγος μου θα είχε άλλη βαρύτητα για σένα; Στο λέω.

Σύμφωνα με την σημασία της λέξης "άποψη", δε μπορείς να έχεις άποψη αν δε γνωρίζεις καλά το αντικείμενο για το οποίο γράφεις. Γνώμη μπορείς να έχεις.

Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές και θα πρέπει να υπολογίζεις ότι πολλοί άνθρωποι δε θέλουν ένα κινητό που να δουλεύει μέχρι να εγκαταστήσεις 5-10 εφαρμογές και μετά να σέρνεται, ούτε τους ενδιαφέρει να κάνει 1.034.983 πράγματα. Θέλουν κάτι που να δουλεύει χωρίς κολλήματα και να του δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τα 50-100 πράγματα που θέλουν. Έχω το lumia 930 και έχω εγκατεστημένες 148 εφαρμογές, χωρίς να μετράω τις προεγκατεστημένες και το κινητό συμπεριφέρεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την πρώτη μέρα που το αγόρασα. Θέλω να σερφάρω στο internet, το κάνει πολύ γρήγορα. Θέλω να χρησιμοποιώ το gps, να βγάζω φωτό κτλ και όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Γιατί να μην είμαι ευχαριστημένος; Γιατί δεν έχει 1.400.000 εφαρμογές (από τις οποίες οι μισές malware) που έχει το android; Έτσι κι αλλιώς δε θα εγκαθιστούσα ποτέ τόσες. Οι 350.000 των WP με καλύπτουν απόλυτα μέχρι τώρα.

Για να μπορείς να εκφέρεις άποψη για το κινητό θα έπρεπε να έχεις προσπαθήσει πραγματικά να συμβιώσεις μαζί του για αρκετό χρονικό διάστημα κι όχι απλά να το επεξεργαστείς. Έχω δει ανθρώπους που αγοράζουν πχ WP και περιμένουν ότι θα λειτουργεί σαν το android και άλλους που αγοράζουν android και περιμένουν ότι θα λειτουργεί σαν το iphone, που είχαν πριν. Δεν δίνουν πραγματική ευκαιρία στο λειτουργικό, γιατί απλά δε σκοπεύουν από την αρχή να το χρησιμοποιήσουν, απλά να το επεξεργαστούν για λίγο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν άποψη, έχουν μια (μεροληπτική) γνώμη.

"Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα τα mobile λειτουργικά των 15 τελευταίων ετών (για τουλάχιστον 8-9 μήνες το καθένα)." Κόντρες κάνουμε, για να δούμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε smartphones; Σοβαρά μιλάμε; Σιγά μην παίξουμε και υπερατού! 

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ακούσω επιχειρήματα ανοίγοντας flame, όχι να ξεκατινιαζόμαστε με κομψό τρόπο. Πες μου, τα WP είναι καλύτερα γι' αυτόν και γι' αυτόν το λόγο. Πείσε με. Μη μου λες "δεν είναι σωστό να λες τέτοια". Βρες μου μερικούς λόγους για να στηρίξεις τη θέση σου.  

Δε θα σε πείσω, γιατί δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Απλά θα σου πω το εξής: πάρε ένα WP (έστω και των 60€) και χρησιμοποίησέ το σαν κύριο για ένα διάστημα 3-4 μηνών. Δηλαδή να το περιεργαστείς και να ψάξεις να βρεις εφαρμογές για να κάνεις τη δουλειά σου. Να του δώσεις μια πραγματική ευκαιρία. Μετά έλα και ξαναγράψε τα ίδια αν θες. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να έχεις την ίδια γνώμη.

Ο λόγος που έγραψα για την αλλαγή των λειτουργικών, που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια, είναι για να σου πω ότι δεν μεροληπτώ και να συμπληρώσω ότι όλα μου άρεσαν. Σε όλα υπήρχε τρόπος να κάνεις τη δουλειά σου και όλα είχαν τις αδυναμίες τους. Πχ στο android δε μου αρέσει η "τρύπια από παντού" πολιτική προσωπικών δεδομένων της Google και το ότι έπρεπε να κάνεις ολόκληρη ιστορία για να ελέγξεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, στην apple η απόλυτη έλλειψη ελευθερίας από πλευράς χρήστη, στην ΒΒ η έλλειψη τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα κτλ Η MS με κάλυψε αρκετά, αλλά όχι απόλυτα. Σε μεγάλο βαθμό είναι αυτό που θέλω και γι αυτό την προτίμησα. Αρχικά αγόρασα ένα lumia 620 για τη σύζυγο. Το περιεργάστηκα για 8 μήνες περίπου και ταυτόχρονα τη ρωτούσα να μου πει αν έχει κάποιο παράπονο από το λειτουργικό κατά την καθημερινή χρήση. Είδα ότι με καλύπτει και πήρα το 930, το οποίο είναι απίστευτο.

Το 640 είναι πάρα πολύ καλό σε αυτά τα χρήματα. Στην οικογένεια έχουμε πλέον 3 lumia: 620, 635 και 930. Ούτε λόγος για android...

O καθένας έχει τις προτιμήσεις του...

Τέλος η υποστήριξη software αναβαθμίσεων για 36 μήνες και η προστασία των προσωπικών δεδομένων (έναντι του android), για μένα μετράει πάρα πολύ. Ένας άλλος λόγος, που δεν προτιμώ android είναι αυτός:

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-r9806

και δεν είναι η μόνη που έχει γεμίσει το κινητό bloatware... Το χειρότερο bloatware είναι οι υπηρεσίες της google, αλλά αυτές δε βγαίνουν...

• Like 3
Δημοσ.

H συγκεκριμένη συσκευή είναι αρκετά όμορφη και vfm. Ίσως να πήγαινα στην XL έκδοση λόγω της καλύτερης κάμερας αλλά με απασχολεί αρκετά η ανάλυση της οθόνης. Για mid-range είναι αρκετά καλή επιλογή ειδικά όταν μπορείς να το βρεις στα 165-170 ευρώ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πρέπει να βάλεις region και γλώσσα US. Έτσι σου ανοίγει και το αμερικανικό App store...

UK μας πέφτει πιο κοντά.  Εξίσου ενδιαφέρον Store και Cortana βρετανική.

Άμα βάλεις, δε, και regional format English(Ireland) έχεις και τιμές σε € και γενικά μονάδες μέτρησεις ίδιες με αυτές της Ελλάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Jophiel σ ευχαριστώ για την τελευταία σου απάντηση. Τέτοιου είδους τεκμηρίωση αποζητουσα εξ'αρχής. Ίσως όντως αν περάσω λίγο χρόνο με ένα Windows phone ως κάτοχος να αλλάξω γνώμη. Πέρα από τα apps ή τελοσπαντων την έλλειψη αυτών, ένας ανασταλτικός λόγος που με κάνει να διστάζω να αποκτήσω WP είναι τα widgets. Έχω το Android phone μου γεμάτο widgets που μου είναι χρήσιμα για την καθημερινή χρήση. Από το πιο απλό,τον καιρό, μέχρι Google keep,Flickr, Ειδήσεις,Gmail inbox,Twitter και μερικά άλλα. Προσφέρεται κάτι αντίστοιχο σε WP; Διέκρινα από το video review του 640 ότι έχει ένα υποτυπώδες αναλογικό ρολόι μεταξύ των tiles. Γενικά υπάρχουν κι άλλα παρόμοια; Μπορείς να παραμετροποιησεις τη home screen πέρα από ανακατάταξη των εικονιδίων;

• Like 1
Δημοσ.

Jophiel σ ευχαριστώ για την τελευταία σου απάντηση. Τέτοιου είδους τεκμηρίωση αποζητουσα εξ'αρχής. Ίσως όντως αν περάσω λίγο χρόνο με ένα Windows phone ως κάτοχος να αλλάξω γνώμη. Πέρα από τα apps ή τελοσπαντων την έλλειψη αυτών, ένας ανασταλτικός λόγος που με κάνει να διστάζω να αποκτήσω WP είναι τα widgets. Έχω το Android phone μου γεμάτο widgets που μου είναι χρήσιμα για την καθημερινή χρήση. Από το πιο απλό,τον καιρό, μέχρι Google keep,Flickr, Ειδήσεις,Gmail inbox,Twitter και μερικά άλλα. Προσφέρεται κάτι αντίστοιχο σε WP; Διέκρινα από το video review του 640 ότι έχει ένα υποτυπώδες αναλογικό ρολόι μεταξύ των tiles. Γενικά υπάρχουν κι άλλα παρόμοια; Μπορείς να παραμετροποιησεις τη home screen πέρα από ανακατάταξη των εικονιδίων;

Τα ίδια τα πλακίδια είναι από μόνα τους "widgets". Ίσως όχι όπως το αντιλαμβάνεσαι με την "Αndroid" έννοια αλλά όλα λειτουργούν σε παρόμοια λογική. Καιρός, αθλητικά, ρολόι, μπαταρία όλα είναι 100% παραμετροποιήσιμα και με μεγάλη ποικιλία μάλιστα. Έχοντας δοκιμάσει και android και WP αντικειμενικά σου λέω ότι οι παραμετροποιήσεις που σου παρέχει ένα windows phone πλέον είναι τουλάχιστον εφάμιλλες αν όχι περισσότερες. (novelty εφαρμογών εξαιρουμένων)

Όσο για το κενό των εφαρμογών δώσε ένα 6μηνο στα Win10 mobile και νομίζω πώς το app gap θα είναι αρκετά μικρότερο. Σίγουρα σε σημείο που να μην δημιουργεί δυσαρέσκεια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα tiles των WP είναι κάτι παραπάνω από widgets. Είναι κάπως υποκειμενικό, αλλά μου αρέσουν περισσότερο. Η έλλειψη εφαρμογών είναι στην ποικιλία και όχι στο είδος. Δηλαδή δε θα σου λείψουν πχ μια εφαρμογή τύπου φακός, αλλά το γεγονός ότι στο android υπάρχουν 100 και στα WP 30 εφαρμογές αυτού του είδους. Οι 47 από τις 50 βασικές κατηγορίες εφαρμογών του android υπάρχουν και στα WP, σύμφωνα με τη MS και KAMIA εφαρμογή του store δεν είναι malware ή ιός. Επίσης, από τις ρυθμίσεις, επιλέγεις εσύ ποιες εφαρμογές θα εκτελουνται στο παρασκήνιο και ποιές όχι. Στη home screen αλλάζεις το μέγεθος των tiles, γεγονός που αλλάζει και την πληροφορία που σου δείχνουν, τη θέση και το backround και σου δίνουν την αίσθηση ότι το κινητό είναι κάτι "ζωντανό" και όχι μια επιφάνεια εργασίας με "ξερά" εικονιδιάκια. Μπορείς να φτιάξεις φακέλους με πολλά tiles (που ανανεώνονται live ακόμα και μέσα στο φάκελο και μπορείς να το δεις) και φυσικά υπάρχει και το notification center, όπως στο android.

Αν του δώσεις μια πραγματική ευκαιρία θα σου αρέσουν, αφού καλύπτουν όσους δεν τους ενδιαφέρει να πειράζουν το κινητό τους με πειρατικές ROM κτλ και θέλουν κάτι που να δουλεύει σωστά και γρήγορα. Με την έλευση των Windows for phones 10, σε λίγους μήνες θα προστεθούν κι άλλες λειτουργίες στο λειτουργικό, που θα το κάνουν ακόμα πιο πλήρες. Αλλά... δεν είναι android, είναι κάτι διαφορετικό και κάποια πράγματα γίνονται εύκολα, αλλά διαφορετικά. Αν πας με τη φιλοσοφία του android, τότε ίσως να μην σου αρέσουν, αν πας με ανοικτό μυαλό, τότε πιστεύω ότι θα τα βρεις πάρα πολύ όμορφα.

Τα ίδια τα πλακίδια είναι από μόνα τους "widgets". Ίσως όχι όπως το αντιλαμβάνεσαι με την "Αndroid" έννοια αλλά όλα λειτουργούν σε παρόμοια λογική. Καιρός, αθλητικά, ρολόι, μπαταρία όλα είναι 100% παραμετροποιήσιμα και με μεγάλη ποικιλία μάλιστα. Έχοντας δοκιμάσει και android και WP αντικειμενικά σου λέω ότι οι παραμετροποιήσεις που σου παρέχει ένα windows phone πλέον είναι τουλάχιστον εφάμιλλες αν όχι περισσότερες. (novelty εφαρμογών εξαιρουμένων)

Όσο για το κενό των εφαρμογών δώσε ένα 6μηνο στα Win10 mobile και νομίζω πώς το app gap θα είναι αρκετά μικρότερο. Σίγουρα σε σημείο που να μην δημιουργεί δυσαρέσκεια.

Προσωπικά βρισκω τις εφαρμογές επαρκείς για το μέσο χρήστη (και αρκετά παραπάνω). Μόνο κάποια πολύ εξεζητημένα πράγματα δε βρίσκεις, όλα τα άλλα υπάρχουν.

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 2
Δημοσ.
Προσωπικά βρισκω τις εφαρμογές επαρκείς για το μέσο χρήστη (και αρκετά παραπάνω). Μόνο κάποια πολύ εξεζητημένα πράγματα δε βρίσκεις, όλα τα άλλα υπάρχουν.

Συμφωνώ απολύτως! Μέχρι και ελληνικές εφαρμογές υπάρχουν που καλύπτουν και τις ανάγκες του ελληνικού κοινού.

Θεωρώ ότι το app gap που υπάρχει είναι περισσότερο εγκεφαλικό ή θέμα αριθμών. Δηλαδή ακούγεται πολύ σε κάποιον οτι το android έχει 1.000.000 εφαρμογές ενώ το WP έχει 240.000. (Ενδεικτικά νούμερα) παρ' όλο καλύπτονται οι ακριβώς ίδιες ανάγκες. Ξεκάθαρα θέμα μάρκετινγκ για να σε βάλουν στο τρυπάκι ότι έχεις το καλύτερο. "The more the merier" που λένε και οι Άγγλοι.

Εκεί που στέκομαι εγώ και θεωρώ ότι θα δούμε μεγάλη βελτίωση στο store είναι στα updates των εφαρμογών που πολλές από αυτές έχουν μείνει σε λογική 1-2 χρόνων πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Στη θεωρία έτσι είναι περίπου τα πράγματα, αλλά ας πούμε, μπορείς να μου βρεις λύση στην έλλειψη π.χ. του Chrome και του Keep που χρησιμοποιώ κατά κόρον και κάνει τέλειο συγχρονισμό στα desktop και στο κινητό στα πάντα, από κωδικούς μέχρι το ζουμ που έχω ορίσει σε κάθε σελίδα; Και μην μου πεις να χρησιμοποιώ τον Edge Browser, it's not an option που λένε και οι Άγγλοι :D

Και αυτό είναι ένα παράδειγμα βασικότατης χρήσης ενός smartphone. Αν πάμε σε εφαρμογές που υπάρχουν και στις τρεις πλατφόρμες, το UX στα Windows είναι αρκετά υποδεέστερο σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή στις άλλες πλατφόρμες. Παρόλα αυτά, επειδή είχα τα 10αρια στο 830 μου για κανέναν μήνα, ψήνομαι να χτυπήσω ένα 640XL λόγω τιμής/απόδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα σε ένα φίλο μου το 730 και μου άρεσε.
Ενώ είχα το iphone 5 και έλεγα να πάω για το 6 ή το 6S είπα να δώσω μια ευκαιρία και να δώσω μόνο 137 ευρώ και να πάρω το Lumia 640 LTE δοκιμαστικά...
Μετά από 2 μέρες πούλησα το iphone και στο μέλλον θα πάρω το 940 ή 950 όποιο βγει τώρα τον Οκτώβριο.

Το κινητό δεν κολλάει, η μπαταρία κρατάει 2+ μέρες σε χαλαρή χρήση και μια - μιάμιση μέρα με 3G και ίντερνετ.
Οθόνη ικανοποιητική και με καλή απόδοση στον ήλιο.
Είχα μια κάρτα 64GB την έβαλα και έγινε σούπερ.
Το κινητό είναι γενικά εύχρηστο και από εφαρμογές είναι καλό. Εγώ μόνο την εφαρμογή της Cosmote για συμβόλαια δεν βρήκα και την εφαρμογή του ΟΤΕ TV.
Όλες τις άλλες τις βρήκα και σε μερικές βρήκα αντίστοιχες καλύτερες.

Άποψή μου είναι πως η Microsoft έκανε καλή δουλειά... πριν βγάλει κάποιος εύκολα συμπεράσματα ας το δοκιμάσει μια βδομάδα και μετά ας πει.
Το έχω 2 μήνες και πήραν το ίδιο ή το δίκαρτο άλλοι 9 φίλοι μου. Το 730 το έχουν 2 και το 930 το έχει ένας...
Όλοι είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι και από εμάς τους 13 οι 6 είχαν android και οι 7 ios.
Με τα 10άρια λογικά θα είναι ακόμα καλύτερα όλα τα κινητά που θα πάρουν την αναβάθμιση. 
Την microsoft την βρίσκω τίμια πάντως γιατί παίρνεις ένα κινητό και δίνεις 18 ευρώ και του βάζεις μνήμη 32άρα ή δίνεις 28 ευρώ και του βάζεις 64άρα. Η apple και η samsung βγάζουν μια τιμή 800 ευρώ για 16αρι κινητό, 900 ευρώ για 32άρι και 1080 ευρώ για 64άρι... για κάθε 16 γίγα 100 ευρώ... έλεος.
Τέλος το 640 διάβασα έγινε best seler και ξεπούλησε.

• Like 6
Δημοσ.

Και μην μου πεις να χρησιμοποιώ τον Edge Browser, it's not an option που λένε και οι Άγγλοι :D...

...το UX στα Windows είναι αρκετά υποδεέστερο σε σχέση με την αντίστοιχη εφαρμογή στις άλλες πλατφόρμες. 

...edge ??

...it's definitely the best option, που λένε κι οι σοφοί κινέζοι...

...αλλά άμα προσεγγίζεις ένα καινούριο-διαφορετικό προϊόν, με αυτή την στενόμυαλη οπτική, τότε δεν θές πραγματικά την αλλαγή, την ανανέωση, οπότε γιατί να φύγεις από το αντρόϊντ ;;;

...άστο φίλε δεν κάνει γιά σένα...

...αυτό το UX τί είναι πάλι ;

• Like 1
Δημοσ.

Άντε καλά, επειδή αυτή τη στιγμή ο Chrome είναι ο καλύτερος browser, είμαι στενόμυαλος επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον Edge.

Και ποιός σου είπε ότι πρέπει να θέλει κάποιος αλλαγή για να πάει σε άλλη πλατφόρμα; Αυτή τη στιγμή οι δύο άλλες πλατφόρμες προσφέρουν παραπλήσια κορυφαία εμπειρία από σχεδόν κάθε άποψη. Τα Windows έχουν τρελό optimization και είναι πολύ γρήγορο λειτουργικό αλλά από μόνο του το λειτουργικό δεν φτάνει. Μάλλον, όχι μόνο δεν φτάνει, αλλά είναι και το τελευταίο σε προτεραιότητα. Το οικοσύστημα παίζει ρόλο και έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα μέχρι να φτάσει τις άλλες δύο πλατφόρμες σε αυτό το κομμάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε καλά, επειδή αυτή τη στιγμή ο Chrome είναι ο καλύτερος browser, είμαι στενόμυαλος επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον Edge.

Ο Chrome είχε τα 10 λεπτά δημοσιότητας του και πρέπει τώρα να κάνει σοβαρες αλλαγές για να ανταγωνιστεί τον Edge. Χρήστης (πλέον) και των δύο browsers βλέπω τεράστια διαφορα σε θέματα πόρων και ταχύτητας στον νεοφερμένο στον κλάδο. Και στην διαχείριση εργασιών σκάω χαμόγελα κοιτώντας του τι RAM μου τρώει ο ένας (edge) και μου σπάνε τα νεύρα όταν κοιτάω τι RAM τρώει ο άλλος (chrome).

Το ότι ΕΣΥ πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος browser είναι άλλο θέμα. Integration κλπ προσφέρουν και άλλοι browsers πάντως.

Επεξ/σία από Παραθυρόφιλοι
Δημοσ.

Το ότι ΕΣΥ πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος browser είναι άλλο θέμα. Integration κλπ προσφέρουν και άλλοι browsers πάντως.

Φυσικά και προσφέρουν σχεδόν όλοι. Απλά δεν υπάρχουν στα Windows Phone, αυτό ανέφερα πιο πάνω και ότι είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ Edge αν θέλω συγχρονισμό με το PC μου (και μόνο με το PC μου γιατί στο tablet μου δεν υπάρχει Edge).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...