Προς το περιεχόμενο

Microsoft Lumia 640 Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρομερό κινητό στην κατηγορία του. Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο "πακέτο", ανεξαρτήτως λειτουργικού και κατασκευαστή, που να μην είναι από Κίνα. Το hardware είναι αρκετό για τα WP και με την υποστήριξη αναβαθμίσεων για 36 μήνες από τη MS είναι και πιο fututreproof από οποιοδήποτε android.

• Like 6
Δημοσ.

Κάποτε θα μάθεις, μέχρι τότε έχεις ακόμα δρόμο......

Τρελαίνομαι για κάτι τέτοιες απαντήσεις! Μπορείς να μου δώσεις φίλτατε κάποιο στοιχείο; Τι θα μάθω ακριβώς; Το αινιγματικό σου σχόλιο με γέμισε περιέργεια μα και αδημονία για τον δρόμο που έχω ακόμα να διανύσω... 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελαίνομαι για κάτι τέτοιες απαντήσεις!

υπάρχουν και χειρότερες, πχ να σου έλεγε "Κωστής Παλαμάς..."

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 5
Δημοσ.

το εχω περιπου 2 μηνες. Δεν εχει κολλησει ακομα. Εγω το εχω για browsing με multiple tabs, καμμια μουσικη με,tubecast και κοιταω πολλες σειρες. Η μπαταρια πεφτει 8% με ενα 42λεπτο επισοδειο online. Δεν περιμενα τη μπαταρια να ειναι τοσο δυνατη. Η καμερα ειναι πολυ καλη και στις φωτο και στα βιντεο που ειναι 1080p. Η μπροστινη επισης αψογη για skype κλπ. Η οθονη εχει ωραια χρωματα και δεν κουραζει. Το τηλεφωνο εχει πολλα πραγματα στο μενου που εμενα μου φανηκαν παρα πολυ χρησιμα. Για τα λεφτα που εδωσα δεν υπηρχε κατι καλυτερο να παρω. Τα ηχεια ειναι πολυ δυνατα επισης και ο ηχος αψογος. Το κινητο δεν εχει κανενα αρνητικο. Με 132 ευρω που το αγορασα....εχει τα παντα.

• Like 3
Δημοσ.

Τρελαίνομαι για κάτι τέτοιες απαντήσεις! Μπορείς να μου δώσεις φίλτατε κάποιο στοιχείο; Τι θα μάθω ακριβώς; Το αινιγματικό σου σχόλιο με γέμισε περιέργεια μα και αδημονία για τον δρόμο που έχω ακόμα να διανύσω... 

...ενώ το δικό σου σχόλιο ήταν μέσα στο επιχείρημα...

Ο δρόμος, που υπονοείται, είναι ο δρόμος προς την ωριμότητα προφανώς...

Σε τί εξυπηρετούν τέτοια σχόλια, σαν το δικό σου, εκτός από το να ανοίξουν flame war;...

Καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει τη γνώμη του, αλλά το σχόλιό σου ήταν προκλητικό και η συνέχεια ακόμα πιο προκλητική. Να το κοιτάξεις λίγο αυτό...

• Like 15
Δημοσ.

Ως δικηγόρος του SIP τα γράφεις αυτά; Σου το ζήτησε ο ίδιος ή είπες να πάρεις την πρωτοβουλία σαν καλός Σαμαρειτης;Ναι λοιπόν είπα να ανοίξω flame γιατί τα σχόλια κυμαίνονταν σε πολύ μέτριους και ήπιους τόνους,όσο μέτρια είναι τα κινητά με Windows OS που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου. Για το τι θεωρείς προκλητικό σε μένα μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζομαι και που τον θεωρώ σωστό ούτως ώστε να εκμαιεύσω μια απάντηση από τον συνομιλητή μου. Ουδόλως με ενδιαφέρει η γνώμη σου,μιας και δεν είχα καν απευθυνθεί σε σένα. Οδηγείς τη συζήτηση σε off topic θέμα,ενώ το δικό μου ενείχε την πρόκληση προς τον SIP να μου απαντήσει σε τι θεωρεί καλό το Lumia του άρθρου.Πιθανότατα βέβαια τώρα θα μας διαγράψουν όλα τα σχόλια οι moderators. Τι κατάλαβες;

Δημοσ.

Πολύ πλήρες σύνολο αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το κατά ποσό future-proof είναι ο SD400 ακόμα και για τα Windows. Μέχρι στιγμής οι εφαρμογές του είναι ελαφριές γιατί ως επί το πλείστον είναι σχετικά απλές. Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν, τώρα με τα εργαλεία για port από άλλες πλατφόρμες που έδωσε η Microsoft, αρχίσουν να εμφανίζονται πιο βαριές εφαρμογές και πόσο optimized θα είναι αυτές. Να δούμε για παράδειγμα full-featured Facebook app, κανέναν 3d-party browser (αν τους επιτρέψει η Microsoft, δεν το έχω μελετήσει) κλπ.

Συνολικά πάντως, είναι μια πολύ ολοκληρωμένη συσκευή και ακόμα πιο ολοκληρωμένη είναι η XL.

• Like 1
Δημοσ.

μία ερώτηση ρε παιδιά, ας μου απαντήσει κάποιος, θέλω να πάρω το 640 xl. οι διαφορές τους ποιές είναι??? ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος? βλέπω οτι γράφει εδώ για κάμερα 8 mp ενώ του 640xl έχει 13 έτσι??? και μεγαλύτερη οθόνη σε όσα review ελληνικά και ξένα κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην κάμερα του 640 xl και μάλιστα την συγκρίνουν και με μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερες απο άλλες συσκευές. τελικά λοιπόν οι διαφορές τους δέν είναι μόνο στο μέγεθος της οθόνης σωστά?

Δημοσ.

Ως δικηγόρος του SIP τα γράφεις αυτά; Σου το ζήτησε ο ίδιος ή είπες να πάρεις την πρωτοβουλία σαν καλός Σαμαρειτης;Ναι λοιπόν είπα να ανοίξω flame γιατί τα σχόλια κυμαίνονταν σε πολύ μέτριους και ήπιους τόνους,όσο μέτρια είναι τα κινητά με Windows OS που έτυχε να πέσουν στα χέρια μου. Για το τι θεωρείς προκλητικό σε μένα μπορεί να είναι ο τρόπος που εκφράζομαι και που τον θεωρώ σωστό ούτως ώστε να εκμαιεύσω μια απάντηση από τον συνομιλητή μου. Ουδόλως με ενδιαφέρει η γνώμη σου,μιας και δεν είχα καν απευθυνθεί σε σένα. Οδηγείς τη συζήτηση σε off topic θέμα,ενώ το δικό μου ενείχε την πρόκληση προς τον SIP να μου απαντήσει σε τι θεωρεί καλό το Lumia του άρθρου.Πιθανότατα βέβαια τώρα θα μας διαγράψουν όλα τα σχόλια οι moderators. Τι κατάλαβες;

Λοιπόν αν όντως θέλεις να ανοίξεις flame war, τότε καλύτερα να πάς στο PhoneArena....εκεί να βρεις αρκετούς που γουστάρουν το flame. Το ότι σου απάντησε ο Jophiel πρέπει να είναι κακό (?), αλλά προφανώς αυτός που ήθελες να σου απαντήσει ήμουν εγώ. Τέλος πάντων δε έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο, αν εσύ θέλεις να έχεις τον ρόλο του troll, τότε δεν έχω καμία αντίρρηση για αυτό, και στη τελική αν διαγραφούν τα σχόλια, δεν έγινε και τίποτα....No big deal.

• Like 10
Δημοσ.

Λοιπόν αν όντως θέλεις να ανοίξεις flame war, τότε καλύτερα να πάς στο PhoneArena....εκεί να βρεις αρκετούς που γουστάρουν το flame. Το ότι σου απάντησε ο Jophiel πρέπει να είναι κακό, αλλά προφανώς αυτός που ήθελες να σου απαντήσει ήμουν εγώ. Τέλος πάντων δε έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο, αν εσύ θέλεις να έχεις τον ρόλο του troll, τότε δεν έχω καμία αντίρρηση για αυτό, και στη τελική αν διαγραφούν τα σχόλια, δεν έγινε και τίποτα....No big deal.

Θα συμφωνήσω, καταρχήν ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη, το δικό του γούστο και το προσωπικό του "Budget" δεν μπορείς να ξεκινάς Flame Wars σαν τα 13χρονα σε ένα φόρουμ συζήτησης. Ούτε εμένα μου αρέσουν τα Windows Phones αλλά δεν προσπαθώ να καταστρέψω μια ομαλή συζήτηση ανάμεσα σε χρήστες ή θαυμαστές των Windows Phones. Περί του Review τώρα, εμένα τα Windows Phones δεν με ενθουσίασαν μέχρι στιγμής χρειάζονται παραπάνω δουλειά. Η ποιότητα της οθόνης διαφέρει από αυτές των ανταγωνιστών, χρειάζεται μπροστινή κάμερα, ακόμα και η Motorola στο Budget Μοντέλο της έχει μπροστινή κάμερα και τα Windows σαν λειτουργικό έχουν αρκετά σημεία που θα έπρεπε κάποιος να προσέξει, ιδικά στα 10 με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η Microsoft πρόσφατα απόλυσε 7800 Υπαλλήλους του παραρτήματος Κινητής τηλεφωνίας τους, το οποίο δεν είναι και πολύ καλό σημάδι. Αλλά όπως είπα και πριν, ο κάθε χρήστης έχει την δική του άποψη και πρέπει να είναι σεβαστή. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις απλά πολύ δρόμο...

Είσαι χιλιόμετρα μακρυά...

Ως κάτοχος WP τα γράφω αυτά. Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα τα mobile λειτουργικά των 15 τελευταίων ετών (για τουλάχιστον 8-9 μήνες το καθένα). Πριν είχα BB Z10 και πιο πριν Samsung S3 LTE κτλ...

Εσύ σαν τί γράφεις; Ως μη κάτοχος της συσκευής WP που ειρωνεύεται;.. Δεν έχει καθόλου λογική. Αυτό οδηγεί σε flame war και δεν βοηθάει κανένα, που θα διαβάσει τα σχόλια, να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Τη γνώμη μου δε τη δίνω προσωπικά σε σένα έτσι κι αλλιώς (αλλιώς θα σου έστελνα pm). Απλά βαριέμαι να διαβάζω trollομυνήματα και φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος. Κάνε λοιπόν, τη χάρη στον εαυτό σου και τους υπόλοιπους και χρησιμοποιήσε επιχειρήματα. Αν θέλεις να προκαλέσεις κάποιον συγκεκριμένα και να ανοίξεις προσωπική συζήτηση, υπάρχουν και τα pm.

Δημοσ.

Δεν έχεις απλά πολύ δρόμο...

Είσαι χιλιόμετρα μακρυά...

Ως κάτοχος WP τα γράφω αυτά. Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα τα mobile λειτουργικά των 15 τελευταίων ετών (για τουλάχιστον 8-9 μήνες το καθένα). Πριν είχα BB Z10 και πιο πριν Samsung S3 LTE κτλ...

Εσύ σαν τί γράφεις; Ως μη κάτοχος της συσκευής WP που ειρωνεύεται;.. Δεν έχει καθόλου λογική. Αυτό οδηγεί σε flame war και δεν βοηθάει κανένα, που θα διαβάσει τα σχόλια, να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Τη γνώμη μου δε τη δίνω προσωπικά σε σένα έτσι κι αλλιώς (αλλιώς θα σου έστελνα pm). Απλά βαριέμαι να διαβάζω trollομυνήματα και φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μόνος. Κάνε λοιπόν, τη χάρη στον εαυτό σου και τους υπόλοιπους και χρησιμοποιήσε επιχειρήματα. Αν θέλεις να προκαλέσεις κάποιον συγκεκριμένα και να ανοίξεις προσωπική συζήτηση, υπάρχουν και τα pm.

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχω πχ iPhone για να μπορώ να εκφέρω άποψη περί iPhone; Αν είναι έτσι, ας μιλάει ο καθένας για τη συσκευή του αποκλειστικά. Για την ιστορία έχω υπάρξει κάτοχος WP στο παρελθόν και επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος όσο έμεινα από Android, έχω σχηματίσει αυτή την αρνητική εντύπωση. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάλι εγώ κι εσύ και όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα προϊόν που το ξέρουμε, το έχουμε πιάσει στα χέρια μας και το έχουμε επεξεργαστεί για ένα χ χρονικό διάστημα. Αν σου έλεγα ότι δουλεύω σε κατάστημα που πουλάει smartphones και έχω επεξεργαστεί το Lumia 640 εξονυχιστικά, τότε ο λόγος μου θα είχε άλλη βαρύτητα για σένα; Στο λέω.

"Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα τα mobile λειτουργικά των 15 τελευταίων ετών (για τουλάχιστον 8-9 μήνες το καθένα)." Κόντρες κάνουμε, για να δούμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε smartphones; Σοβαρά μιλάμε; Σιγά μην παίξουμε και υπερατού! 

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ακούσω επιχειρήματα ανοίγοντας flame, όχι να ξεκατινιαζόμαστε με κομψό τρόπο. Πες μου, τα WP είναι καλύτερα γι' αυτόν και γι' αυτόν το λόγο. Πείσε με. Μη μου λες "δεν είναι σωστό να λες τέτοια". Βρες μου μερικούς λόγους για να στηρίξεις τη θέση σου.  

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να έχω πχ iPhone για να μπορώ να εκφέρω άποψη περί iPhone; Αν είναι έτσι, ας μιλάει ο καθένας για τη συσκευή του αποκλειστικά. Για την ιστορία έχω υπάρξει κάτοχος WP στο παρελθόν και επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος όσο έμεινα από Android, έχω σχηματίσει αυτή την αρνητική εντύπωση. Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάλι εγώ κι εσύ και όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη για ένα προϊόν που το ξέρουμε, το έχουμε πιάσει στα χέρια μας και το έχουμε επεξεργαστεί για ένα χ χρονικό διάστημα. Αν σου έλεγα ότι δουλεύω σε κατάστημα που πουλάει smartphones και έχω επεξεργαστεί το Lumia 640 εξονυχιστικά, τότε ο λόγος μου θα είχε άλλη βαρύτητα για σένα; Στο λέω.

"Από τα χέρια μου έχουν περάσει όλα τα mobile λειτουργικά των 15 τελευταίων ετών (για τουλάχιστον 8-9 μήνες το καθένα)." Κόντρες κάνουμε, για να δούμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε smartphones; Σοβαρά μιλάμε; Σιγά μην παίξουμε και υπερατού! 

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ακούσω επιχειρήματα ανοίγοντας flame, όχι να ξεκατινιαζόμαστε με κομψό τρόπο. Πες μου, τα WP είναι καλύτερα γι' αυτόν και γι' αυτόν το λόγο. Πείσε με. Μη μου λες "δεν είναι σωστό να λες τέτοια". Βρες μου μερικούς λόγους για να στηρίξεις τη θέση σου.  

Πρώτον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μία συσκευή για ένα χρονικό διάστημα για να εκφράσεις την άποψη σου για το αν είναι καλή ή όχι και πες ότι σου λέει τα επιχειρήματα του, εσύ τι θα κερδίσεις, να το δούμε και έτσι, βλέπω πολλούς χρήστες με διάφορες μάρκες να σκοτώνονται στα φόρουμ ή να ανοίγουν τεράστιους διαλόγους για το ποια συσκευή είναι καλύτερη. Εγώ πχ γουστάρω τα iPhone και το λέω καθαρά, αν σε πείσω οτι είναι καλύτερο και πάρεις και εσύ. Εγώ τι θα κερδίσω; Τίποτα απολύτως. Ούτε για την Apple δουλεύω ούτε ποσοστά μου δίνει, άρα γιατί να φάω τον χρόνο μου και να προσπαθώ να βγάλω ένα κινητό καλύτερο από το άλλο;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...