Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε android, την πρώτη φορά που πάει μια εφαρμογή να ανοίξει μια σελίδα, σε ρωτάει με ποιο browser θέλεις να την ανοίξεις...

Το ίδιο ισχύει σε όλα τα προγράμματα...

Βραχυπρόθεσμη επιλογή λοιπόν.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βραχυπρόθεσμη επιλογή λοιπόν.

Τα προβλήματα του ceo του mozzila είναι 2.

1.προεπιλογή του edge (δεν σε ρωτάει)

2.Η ύπαρξη μόνο του edge στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Τι λέει ο developer... Δηλαδή και στα 10 tab έχει βίντεο να παίζουν; Στείλε link να τον κράξω λίγο.

Να έρθει από εδώ να του εξηγήσω από πρώτο χέρι πόσο ευχάριστο είναι να έχει πιάσει ο Firefox 1,7+ GB. Ανοίγεις tab, δεσμεύει μνήμη, κλείνεις tab, σιγά μην σου επιστρέψει όλη τη μνήμη, κρατάει φόρο.

Το about:memory πλέον έχει γίνει αγαπητό εργαλείο.

για το Youtube εγινε η κουβεντα, εσυ τι νομιζες οτι θα ειχαν τα tabs, html κειμενο?  :rolleyes:

μαλλον θα μεινεις με τo κραξιμο.

επισης αυτο με την μνημη που δεν απελευθερωνει, ειναι ενας ακομη μυθος που εχει επικρατησει απο την εποχη που πραγματι ο browser ηταν τεχνικα χαλια.

Δημοσ.

Τα προβλήματα του ceo του mozzila είναι 2.

1.προεπιλογή του edge (δεν σε ρωτάει)

2.Η ύπαρξη μόνο του edge στην εγκατάσταση.

O mozzila είναι για τον πέοντα, γι αυτό άλλωστε και δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ. Εγώ αναφέρθηκα γενικά στο ότι είναι λογικό μια εταιρία να προωθεί τα προϊόντα της-έστω και με το "ζόρι" χωρίς να επικροτώ κάτι τέτοιο για κανένα λόγο. Απλά μην έχεις απαίτηση η Google να προωθεί λόγου χάρη το Outlook και η Microsoft το GoogleSearch αντί του επαίσχυντου Bing.

Δημοσ.

Εγώ αναφέρθηκα γενικά στο ότι είναι λογικό μια εταιρία να προωθεί τα προϊόντα της-έστω και με το "ζόρι" χωρίς να επικροτώ κάτι τέτοιο για κανένα λόγο

ειναι λογικο αλλα ειναι και κατακριτεο επειδη το κανει εκβιαστικα.

τα ιδια κανει φυσικα και η Google, και χειροτερα.

Δημοσ.

ειναι λογικο αλλα ειναι και κατακριτεο επειδη το κανει εκβιαστικα.

τα ιδια κανει φυσικα και η Google, και χειροτερα.

O mozzila είναι για τον πέοντα, γι αυτό άλλωστε και δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ. Εγώ αναφέρθηκα γενικά στο ότι είναι λογικό μια εταιρία να προωθεί τα προϊόντα της-έστω και με το "ζόρι" χωρίς να επικροτώ κάτι τέτοιο για κανένα λόγο. Απλά μην έχεις απαίτηση η Google να προωθεί λόγου χάρη το Outlook και η Microsoft το GoogleSearch αντί του επαίσχυντου Bing.

Μην επαναλαμβανόμαστε :rolleyes:

Δημοσ.

για το Youtube εγινε η κουβεντα, εσυ τι νομιζες οτι θα ειχαν τα tabs, html κειμενο?  :rolleyes:

μαλλον θα μεινεις με τo κραξιμο.

επισης αυτο με την μνημη που δεν απελευθερωνει, ειναι ενας ακομη μυθος που εχει επικρατησει απο την εποχη που πραγματι ο browser ηταν τεχνικα χαλια.

Του λέει ο άλλος ότι έχει πρόβλημα με memory leak στο youtube.

Ρωτάει η προγραμματιστάρα πόσα tabs έχει ανοικτά (ΠΡΟΣΟΧΗ: πόσα tabs έχει ανοικτά συνολικά, όχι πόσα tabs με youtube videos).

Του λέει 10.

Κάνει αυθαίρετα την υπόθεση ότι κάθε tab θα έχει φορτωμένο youtube video, 10x100MB =1GB όλα μια χαρά, problem solved, πάμε για τσιγάρο.

Αν τον κράξει θα φταίει τώρα;

Εκτός αν έχει χαθεί κάτι στη μετάφραση και είναι όντως 10 tabs με youtube videos (που δεν το κόβω), ο προγραμματιστής θέλει φάπες.

• Like 1
Δημοσ.

προφανως ο προγραμματιστης τον ρωτησε ποσα youtube tabs ειχε ανοιχτα, οχι ποσα tabs ειχε γενικα ανοιχτα, αφου η συζητηση γινοταν σε bug report για youtube memory leak.

ξεκαθαρο και αυτονοητο για οποιονδηποτε με κοινη λογικη και γνωση της ελληνικης γλωσσας, αλλα προφανως οχι αρκετα για εσενα.

φταιω εγω τωρα να σε κραξω;  :devil:

Δημοσ.

προφανως ο προγραμματιστης τον ρωτησε ποσα youtube tabs ειχε ανοιχτα, οχι ποσα tabs ειχε γενικα ανοιχτα, αφου η συζητηση γινοταν σε bug report για youtube memory leak.

ξεκαθαρο και αυτονοητο για οποιονδηποτε με κοινη λογικη και γνωση της ελληνικης γλωσσας, αλλα προφανως οχι αρκετα για εσενα.

.Killik σε βλεπω αλλαγμενο τωρα τελευταια,τρολλαρεις αρκετα και δεν εχεις και το avatar με τον Αμερικανο ταγματαρχη και την κλασσικη υπογραφη ''...and that's how you scatter the roaches''.  Για να μην πω για εκεινο το ασυγχωρητο που ειπες για την Eva Green. Τι σου συμβαινει αραγε? :devil:

Δημοσ.

...αντί του επαίσχυντου Bing.

...άλλη καραμέλλα κι αυτή...

...μιά χαρά είναι τα αποτελέσματα του bing...

...και έχει και τις ωραιότερες φωτογραφίες στο web...

...σας βαρέθηκα...

...δεν ξαναδιαβάζω...

Δημοσ.

1)...άλλη καραμέλλα κι αυτή...

2)...μιά χαρά είναι τα αποτελέσματα του bing...

3)...και έχει και τις ωραιότερες φωτογραφίες στο web...

4)...σας βαρέθηκα...

5)...δεν ξαναδιαβάζω...

1) Τι σχέση μπορεί να έχει μία "καραμέλα" με το ότι εκφράζω την άποψη μου για ένα θέμα;

2) Όχι, δεν είναι μια χαρά. Είναι χάλια.

3) Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες, αλλά αδιαφορώ. Εγώ μπαίνω στο ίντερνετ για ενημέρωση-forums και μόνο.

4) Κρίμα.

5) Κρίμα again.

...Τελείες...γιατί...βάζεις...ε...;

Δημοσ.

Όπως πούμε το Android δε θα έπρεπε να είχε μέσα GoogleSearch και Gmail ε;

To Android να έχει αυτά που φτιάχνει η Google, αν θέλει κάποιος άλλο πρόγραμμα ας χρησιμοποιήσει τα χέρια του να κάνει install άλλα από το store.

Και στο κάτω-κάτω υπάρχουν τόσα alternatives για κάθε προϊόν, γιατί να μην σε ρωτάει και γι' αυτά (π.χ., όχι μόνο pain, αλλά gimp etc.).

Γενικά να σταματήσουμε να κοροϊδευόμαστε!

1) Τι σχέση μπορεί να έχει μία "καραμέλα" με το ότι εκφράζω την άποψη μου για ένα θέμα;

2) Όχι, δεν είναι μια χαρά. Είναι χάλια.

3) Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες, αλλά αδιαφορώ. Εγώ μπαίνω στο ίντερνετ για ενημέρωση-forums και μόνο.

4) Κρίμα.

5) Κρίμα again.

...Τελείες...γιατί...βάζεις...ε...;

'Αλλα θες εσύ κι άλλα οι άλλοι. Μια χαρά είναι η Bing και πανέμορφη.

Δημοσ.

3) Δεν το έχω προσέξει αυτό που λες...

...αν δεν έχεις προσέξει τις απίστευτης ομορφιάς full screen φωτογραφίες φύσης -με κίνηση + ήχο μάλιστα- που ανανεώνονται καθημερινά, τότε μάλλον δεν έχεις μπεί ποτέ στην ιστοσελίδα bing.com...

...οπότε & δικαιώνομαι γιά τα περί καραμέλλας...

• Like 1
Δημοσ.

Τις εξυπνάδες όλοι ξέρουμε να τις λέμε πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...