txcellas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Χτες έβαλα mint και προσπαθώ να δω τι παίζει. Έχω πολλές απορίες. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει ετσι για αρχή τουλάχιστον;
pmav99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 αν δεν γράψεις συγκεκριμένες απορίες, πως να σε βοηθήσει κάποιος;... 1
Oxygene Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Επίσης κάνε και τη δική σου έρευνα και για όποιες απορίες προκύψουν εδώ είμαστε. Μην περιμένεις μασημένη μπουκιά...
kesmarag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Χτες έβαλα mint και προσπαθώ να δω τι παίζει. Έχω πολλές απορίες. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει ετσι για αρχή τουλάχιστον; θα χρειαστεί να ρίξεις αρκετό διαβασμά, εαν δεν έχεις χρόνο αστο το linux για αλλή φορά!
rozali Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 δωστου μια 6μηνη ευκαιιρια να μαθεις λιγο τι παιζει κ μετα δεν υπαρχει επιστροφη. απλα θελει τν προσαρμογη του κ αυτο σαν καθετι νεο. ρωτα εδω οτι αποριες εχεις για αρχη κ μεις εδω ειμαστε. δεν πιστευω να εισαι gamer γιατι λαθος πορτα χτυπησες
txcellas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 so far so good που λενε και οι φιλοι μας οι ξενοι. Το netbook ανεπνευσε.. 2 Ερωτησεις μεχρι τωρα 1)Πως διαγραφουμε προγραμμα που εγκαταστησαμε; 2)Εγκατεστησα καποιες εφαρμογες για την κεντρικη οθονη (για καιρο κλπ) και δεν εμφανιζονται. Τι πρεπει να κανω;
rozali Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 1 απο το μενου εναρξης, δεξι κλικ πανω του και θα δεις τι θα σου βγαλει 2 κανα restart εκανες?? υγ. ποιο μιντ εβαλες? cinnamon, mate, xfce ??
txcellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 cinnamon φιλε. rafaella αν καταλαβα καλα.. για να boostarei λιγο το netbook υπαρχει κανενας τροπος; οπως στα windows το msconfig που απενεργοποιουμε κατι στοχεια εκκινησης.. Επισης εχω μονο 250 mb ελευθερο χωρο. Υπαρχει περιπτωση να ψιλο ´σερνεται' απο αυτο;
rozali Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 που? στον σκληρο δισκο ή στην μνημη ραμ?? κ στις 2 περιπτωσεις ειναι θεμα χοντρο αυτο.
txcellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 στο σκληρο δισκο.ssd εχω. Μπορω να κανω κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα