Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο θα τις παραλάβω,και θα δούμε!Αν δε δουλεύουν ξέρω ποιον να κυνηγήσω  :-D

αν πετυχεις ασυμβατοτητα σε DDR3 μνημες,  τρεχα........ και παιξε τζοκερ.....!!!!    τοσο πιθανο το θεωρω..!!!

• Like 2
Δημοσ.

Για το κουτί RAIJINTEK ARCADIA τι γνώμη έχετε;Αρχικά δεν είχα σκοπό να αλλάξω κουτί αλλά αυτό,στα 38€ μου αρέσει.Το έχει κάποιος;Είναι εύκολο με τα καλώδια;Παίρνει υδρόψυξη αν αργότερα θελήσω να βάλω;Τώρα έχω ένα full tower της chieftech κάπου 10 ετών.Αλλά το κακό είναι ότι μαζεύει πολλή σκόνη!!!

Αν το βρίσκεις γύρω στα 30-30κάτι ευρώ είναι οκ (για τα λεφτά πάντα) αλλά αν είναι να κάνεις καλή αναβάθμιση σε κουτί είναι προτιμότερο να δώσεις παραπάνω για κάτι ποιοτικότερο imo.

Δημοσ.

Μέχρι 50€ τι έχεις να μου προτείνεις;Δε θέλω να ανέβω στην τιμή άλλο.Αυτό που έχω τώρα βέβαια το είχα πληρώσει 140€ κάπου το 2004 αλλά η εποχή αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά μεταπήδησα σε Intel μετά από 16 χρόνια που ήμουν με AMD κι ευχαριστημένος.

Έχω παραγγείλει και αναμένω να παραλάβω σήμερα:

έναν INTEL PENTIUM DUAL CORE G3260 3.30GHZ LGA1150 - BOX

και την επόμενη εβδομάδα μια μητρική Gigabyte GA-Z97X-SLI

έχω και καινούριες μνήμες Gskill 2x4gb DDR3 κι έναν SSD OCZ trion 120gb.Και προς το καλοκαίρι σχεδιάζω να πάρω έναν i7.Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα σε intel.Είδα έναν H/Y με i7 πώς πήγαινε!!!

Δημοσ.

τι ειχες τελευταια απο AMD.....? 

και οταν λες  "πως πηγαινε", σε τι εννοεις?  

κι αν παραγγελνεις τωρα.... αφου αποφασισες να κανεις προς τα εκει.., γιατι δεν πας σε 

ΜΟΒΟ  http://www.skroutz.gr/s/7356972/Gigabyte-GA-Z170-HD3P.html

CPU   http://www.skroutz.gr/s/7546175/Intel-Pentium-Dual-Core-G4400-Box.html

RAM    http://www.skroutz.gr/s/7299964/Kingston-HyperX-Fury-8GB-DDR4-2400MHz-HX424C15FB-8.html

............που ειναι και φρεσκια πλατφορμα....?????

Δημοσ.

Είχα cpu AMD Sempron 140 M/B:Gigabyte GA MA785GT UD3

Όταν λέω "πήγαινε" εννοώ σε ταχύτητα ανοίγματος 20 αρχείων raw ταυτόχρονα στο photoshop,εφαρμογή κάποιων φίλτρων σε φωτογραφία κλπ.

Το είχα δει το 1151 αλλά έχω πάρει ήδη καινούριες μνήμες DDR3 και δεν ήθελα να τις αλλάζω.Επίσης εχθές παρέλαβα τον pentium 1150.Θα τον αναβαθμίσω μέχρι το καλοκαίρι σε i7.Για τη δουλειά που τον θέλω θα με καλύψει.

Δημοσ.

Είχα cpu AMD Sempron 140????    M/B:Gigabyte GA MA785GT UD3

Όταν λέω "πήγαινε" εννοώ σε ταχύτητα ανοίγματος 20 αρχείων raw ταυτόχρονα στο photoshop,εφαρμογή κάποιων φίλτρων σε φωτογραφία κλπ????????

Το είχα δει το 1151 αλλά έχω πάρει ήδη καινούριες μνήμες DDR3 και δεν ήθελα να τις αλλάζω.Επίσης εχθές παρέλαβα τον pentium 1150.Θα τον αναβαθμίσω μέχρι το καλοκαίρι σε i7.Για τη δουλειά που τον θέλω θα με καλύψει.

συγνωμη......... αλλα το τερματισες...!      

συνεκρινες το πως παει ο Μονοπυρηνος Sempron με τον  8πυρηνο i7 ........?????????   ημαρτον  δλδ....!!!!!!!!!!!!!!   περιμενα να υπαρχει μια απλη κοινη λογικη...........!!!!

αν συγκρινεις το Υugo με τη Ferrari...... το ιδιο ειναι....!!

Δημοσ.

Δεν έκανα καμία σύγκριση.Απλώς είδα ότι είχε ταχύτητα που μου άρεσε.Στο φορητό μου με i3 πάει πιο αργά αλλά και πάλι με καλύπτει αρκετά.Αν έγραφα "είμαι μεταξύ Sempron και i7 και είδα διαφορά" να έγραφες ότι έγραψες.Είναι προφανές ότι ο sempron μου 6+ χρόνια τώρα δεν είναι ανταγωνιστικός.Όταν είχα την πρώτη μου μηχανή,άνοιγε 10 raw ταυτόχρονα και δούλευε άψογα.Η καινούρια μηχανή βγάζει μεγαλύτερα αρχεία και δεν ανταποκρίνεται.

Ο  I7-4771 3.50GHZ είναι τετραπύρηνος όχι οκταπύρηνος.Όχι ότι έχει καμία σημασία για μένα.Αρκεί να μειωθεί λίγο η τιμή του.

Δημοσ.

sorry,  αν καταλαβα λαθος

απλα..., ετσι οπως το εγραψες, και κατοπιν της διευκρινησης που ζητησα, καταλαβα οτι  πηγες και δουλεψες ενα πισι με i7, το οποιο προφανεστατα θα ειναι πιο γρηγορο απο τον Sempron, ξεροντας - εχοντας την αισθηση του Sempron..! 

αν εχεις δουλεψει και σε πισι με 1090Τ/1100Τ - FX 8320/50/70, τοτε δεν θα ειχες τοση διαφορα σε ΑΙΣΘΗΣΗ..!  γιατι στην πραξη, δεν εχει KAMIA διαφορα..!!   μονο με BENCH, βλεπεις τις διαφορες που εχουν μεταξυ τους..!! 

οι ι7 ειναι 4 φυσικοι πυρηνες + 4 εικονικοι (HYPERTHREAD). αρα το λειτουργικο βλεπει 8. γι αυτο λογιζεται ως 8πυρηνος..!

σαφεστατα, αν αγορασεις τωρα πισι, στη θεση σου θα πηγαινα σε 1151 πλατφορμα... και οχι 1150. 

Δημοσ.

Αρχικά ήθελα AMD AM3+,Μετά διάβασα ότι θα εγκαταλειφθεί το socket και μου προτάθηκε το FM2+ αλλά δεν ήξερα πόσο θα το κρατήσει,και για να πάρω Α8 κλπ δεν μπορούσα τώρα.Έτσι είπα να πάω στο 1150.Το 1151 το είδα,αλλά έβλεπα μόνο πανάκριβους i5 i7 και κανένα φθηνό.Έτσι είπα να μείνω στο 1150.Αγόρασα DDR3 RAM 8gb που με έχουν καλύψει διότι πριν με τα 4gb "έσκαγαν" συχνά κάποια προγράμματα,αγόρασα κι έναν SSD.Οπότε αφού είχα τις μνήμες,το να πουλάω τις DDR3 2 μηνών,να προσθέτω χρήματα να πάρω DDR4 κλπ ανεβαίνει το ποσό.Έτσι θα τη βγάλω για λίγους μήνες με τον pentium και μετά θα πάω σε i7.Καλά να είμαστε,και τα άλλα λύνονται!

Δημοσ.

Αρχικά ήθελα AMD AM3+,Μετά διάβασα ότι θα εγκαταλειφθεί το socket και μου προτάθηκε το FM2+ αλλά δεν ήξερα πόσο θα το κρατήσει,και για να πάρω Α8 κλπ δεν μπορούσα τώρα.Έτσι είπα να πάω στο 1150.Το 1151 το είδα,αλλά έβλεπα μόνο πανάκριβους i5 i7 και κανένα φθηνό.Έτσι είπα να μείνω στο 1150.Αγόρασα DDR3 RAM 8gb που με έχουν καλύψει διότι πριν με τα 4gb "έσκαγαν" συχνά κάποια προγράμματα,αγόρασα κι έναν SSD.Οπότε αφού είχα τις μνήμες,το να πουλάω τις DDR3 2 μηνών,να προσθέτω χρήματα να πάρω DDR4 κλπ ανεβαίνει το ποσό.Έτσι θα τη βγάλω για λίγους μήνες με τον pentium και μετά θα πάω σε i7.Καλά να είμαστε,και τα άλλα λύνονται!

αν θες να εχεις μελλοντικη αναβαθμιση, ΜΗΝ μεινεις στο 1150...!  

πλεον μπορεις να βρεις, αρκετες επιλογες..!!  γιατι να μεινεις σε "νεκρο" πλεον socket..?  

μην κολλας στις μνημες, γιατι η μεταπωλητικη αξια του νεου πισι (αν χρειαστει, ποτε...), θα ειναι πολυ μεγαλυτερη, και η διαφορα στις τιμες των  DDR3-4  δεν ειναι πλεον τεραστιες....!

ποσο ειναι περιπου το μπατζετ που θα δωσεις για CPU-MOBO-RAM...?  

για ριξε μια ματια σε 

ΜΟΒΟ http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/499829/DDR4.html?keyphrase=1151

CPU  http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=1151

RAM  http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46386_499830/%CE%91%CF%80%CF%8C-6-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-8GB-DDR4.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...