Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για custom watercooling loop

omghi2u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω! Εχω αποφασισει να στησω ενα καινουριο PC , το case που περιμενω αυτες τις μερες ειναι το Corsair 780T , για αρχη το πρωτο πραγμα που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. Ειδα καποιες φωτογραφιες απο custom wc loops και βλεπω οτι σχεδον σε ολα τα κουτια εχουν βγαλει/λειπουν τα HDD cages. Τους σκληρους που ακριβως τους βαζουν? :Ρ Η μηπως εχουν μονο SSDs στα πλαγια? Γινεται να φτιαχτει custom loop χωρις να χασεις ΟΛΑ τα cages για τους δισκους? Αυτο για αρχη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Χαιρετω! Εχω αποφασισει να στησω ενα καινουριο PC , το case που περιμενω αυτες τις μερες ειναι το Corsair 780T , για αρχη το πρωτο πραγμα που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. Ειδα καποιες φωτογραφιες απο custom wc loops και βλεπω οτι σχεδον σε ολα τα κουτια εχουν βγαλει/λειπουν τα HDD cages. Τους σκληρους που ακριβως τους βαζουν? :Ρ Η μηπως εχουν μονο SSDs στα πλαγια? Γινεται να φτιαχτει custom loop χωρις να χασεις ΟΛΑ τα cages για τους δισκους? Αυτο για αρχη!

Αναλογα που θελεις να βαλεις ψυγεια , συνηθως οταν βγαζουν θεσεις σκληρων μαλλον εχει θεση για ψυγειο μπροστα το κουτι οποτε ενοχλουν οι θεσεις για σκληρους , τωρα αν θελεις να βαλεις μονο στην οροφη δεν νομιζω να εχεις προβλημα

ειναι αναλογος το μεγεθος το παχος και τα fpi,δεν πανε με το κομματι ακριβος αν δεν τα γνωριζεις ακριβως μπορω να σου στειλω οδηγο που τα εξηγει ολα αλλα ειναι στα αγγλικα

• Like 1

Εγώ πάντως έχω βάλει 2 45αρια Alphacool για cpu και 1 κάρτα γραφικών.Βέβαια το κουτί έχει πολύ χώρο και έχω αφήσει το 1 cage δίσκων.Αλλα παίζει ρόλο και ότι είπε ο christos12

Για την ακρίβεια, πάνε με το κομμάτι.

Αν και marginal, σαν κανόνας είναι ενα 120mm ψυγείο ανά component (cpu/gpu), χωρίς o/c.

Με ενα 360mm ή 2x240mm θα είσαι υπέρ καλυμμένος.

Έχω το 750d που έχει το ίδιο εσωτερικό με το 780.Θα μεταφέρω τους μηχανικούς σκληρούς στις 5.25 θυρες με adapters. Μελλοντικά, αν πεσουν και οι τιμές των μεγαλων ssd, θα τους καταργησω τελείως.

Alldaynews... με πούλησε η h220x :(

Για την ακρίβεια, πάνε με το κομμάτι.

Αν και marginal, σαν κανόνας είναι ενα 120mm ψυγείο ανά component (cpu/gpu), χωρίς o/c.

Με ενα 360mm ή 2x240mm θα είσαι υπέρ καλυμμένος.

Έχω το 750d που έχει το ίδιο εσωτερικό με το 780.Θα μεταφέρω τους μηχανικούς σκληρούς στις 5.25 θυρες με adapters. Μελλοντικά, αν πεσουν και οι τιμές των μεγαλων ssd, θα τους καταργησω τελείως.

Alldaynews... με πούλησε η h220x :(

Ελα ρε!!!!Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ εγώ ακόμη να την επιστρέψω στο κιτρινομαγαζο.

Θα αργήσουν να πέσουν δυστυχώς γαμώτο.Εγώ έχω 1 360αρι και 1 240αρι 45αρια όπως είπα και μάλλον θα καταργήσω τους μπροστινούς ανεμιστήρες του 900 για να βάλω άλλο ένα 240αρι

θα παραθεσω δυο links http://www.tomshardware.co.uk/forum/277130-29-read-first-watercooling-sticky#3718880

http://www.performancepsu.com/the-ultimate-guide-to-custom-watercooling-your-pc/

δεν λενε νομιζω για το παχος αλλα πεζει συμαντικο ρολο και αυτο,ενα ψυγειο που εχει 6cm παχος εχει πρακτικα διπλασια αποδοση απο ενα που ειναι 3cm.στα links θα καταλαβεις ποιο πολυ τα fpi και αν δεν καταλαβεις κατι παλι εδω ειμαστε :-)

• Like 1

Ελα ρε!!!!Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ εγώ ακόμη να την επιστρέψω στο κιτρινομαγαζο.

Και επειδή δεν παίζει να βρω αντλία ελέω capital controls, παω σε full custom με d5.

Επίσης το κανάλι του Jayztwocents στο Yt έχει καλούς οδηγούς για w/c builds.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...