zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από όλα τα arcades που έχω παίξει πάντως θα έλεγα ότι αυτά που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο είναι 3, δύο ποδοσφαιράκια κι ένα ράλι! Άνετα μπορώ να τα παίξω ακόμα! 1) Το ιστορικό tehkan world cup! Διπλό κατά κύριο λόγο (σαν αγώνας ταχύτητας έμοιαζε πιο πολύ για το ποιος θα βάλει τα πιο πολλά γκολ... ) αλλά και μονό ήταν το ίδιο διασκεδαστικό! 2) Virtua Striker 2, το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ.... 3) Sega Rally, επίσης το καλύτερο ράλι που έχω παίξει ποτέ! 3
Geosim79 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 hocus pocus.... knights of the round table sunset riders 1
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δυστυχως (για μενα) οι περισσοτεροι δεν θυμοσταστε αυτα που θυμαμαι εγω Η γεννηση ενος νεου κοσμου απιστευτου στα ματια μας την εποχη εκεινη Computer shops ανοιγαν παντου οπως και πειρατες που εκαναν περιουσιες 2
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ^Το Matchday; Ακριβως Θυμαμαι την πρωτη μερα οτι ειχα ξυπνησει στις 4 πριν παω σχολειο για να παιξω Μεχρι να φορτωσει η κασετα να ρυθμισεις το αζιμουθιο κλπ θελει καποια ωρα 1
warlock9_0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 .... τι παιχνιδάρα το descent. επίσης δε μπορεί να μην έχει μπει αυτό ακόμα 5
MT60RS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δυστυχως (για μενα) οι περισσοτεροι δεν θυμοσταστε αυτα που θυμαμαι εγω ισως θα ηταν ωραιο να εγραφες καποια στιγμη για την εν ελλαδι (παριζακι) ιστορια της φασης πχ pc, games, εφαρμογες, μαγαζια, πειρατεια, σεταρισμα καρτας ηχου κτλ 2
bedazzled Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Computer shops ανοιγαν παντου οπως και πειρατες που εκαναν περιουσιες Υπάρχουν άραγε πειρατές στις μέρες μας; Έχω χρόνια να περάσω από Στουρνάρη... έχουν ρημάξει τα πάντα εκεί πέρα.
Adon1s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 2) Virtua Striker 2, το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ.... Έχω αφιερώσει άπειρα κατοστάρικα στο συγκεκριμένο :') 1
omghi2u Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 τις εποχες του Playstation (1) γινανε ζαμπλουτοι οι πειρατες , μιλαμε τρελα φραγκα και χρεωναν και πολλα αν το καλοσκεφτουμε! 4
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Ας γράψω και για το μοναδικό παιχνίδι στρατηγικής που κατάφερε να με κρατήσει πολλές ώρες (πάρα πολλές!). Sid Meier's Civilization 2! Ας βάλω και το command & conquer και το commando, αλλά δεν είχα ασχοληθεί όσο με αυτό! Παιχνιδάρα! 2
adi32 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν άραγε πειρατές στις μέρες μας; Έχω χρόνια να περάσω από Στουρνάρη... έχουν ρημάξει τα πάντα εκεί πέρα. Πανε πια αυτες οι ενδοξες εποχες που καποιοι σου εγραφαν μια κασετα , δισκετα ή ενα cd και θησαυριζαν Επαιρνες το λεωφορειο και πηγαινες Στουρναρη ή σε μαγαζακια - σπιτια για να δωσεις το χαρτζιλικι για το outrun το Sensible Soccer κλπ Πλεον οι πειρατες ειναι πιο προσιτοι απο ποτε χωρις να βγεις καν απο το σπιτι 1
Runner25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 πρωτος υπολογιστης το 99 πριν παω στο κολεγιο. ειχα μεχρι τοτε game boy playstation αλλα τα βραδυα που καθομουν και επαιζα thief 1 η half life δεν ξεχνιουνται deus x 1 αλλο επος μου ρχονται φλασιδια τωρα το αλλο το θυμαται κανεις το undiyng του clive barker? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα