Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θυμαμαι (και προσπαθω να θυμηθω πως λεγοταν) που εμπαινα σε ενα σιτε κατι σαν chatroom αλλα με παιχνιδια και μπoρουσες να κανεις invite καποιον να παιξει μαζι σου, η εκανες δωματιο και περιμενες καποιος να μπει. Ειχε μπιλιαρδο, ταβλι και διαφορα αλλα.   Ηταν αυτο και το yahoo games γνωστα τοτε. Θυμαται κανεις το ονομα και αν υπαρχει αυτη η ιστοσελιδα ακομα;

το dod games λες ?

Δημοσ.

Amstrad cpc 464 και barbarian ρε γατάκια.   Με το κατσαβίδι στο χέρι να φτιάχνω το αζιμούθιο στο κασετόφωνο

Νομίζω ότι τα home και home micros είναι εκτός θέματος! :P

(Το barbarian μου άρεσε και μένα πάντως! )

• Like 1
Δημοσ.

Amstrad cpc 464 και barbarian ρε γατάκια.   Με το κατσαβίδι στο χέρι να φτιάχνω το αζιμούθιο στο κασετόφωνο

Σκεψου τα win7 σε κασετες....

• Moderators
Δημοσ.

Νew Zealand story!

Δε θυμαμαι αν το εχω ξαναγραψει αλλα ειχα κολλησει τρελα με αυτο το παιχνιδι. Βασικα αμα το βρω σε κανα emulator θα το κατεβαζα ανετα στο κινητο.

Δημοσ.

Νew Zealand story!

Δε θυμαμαι αν το εχω ξαναγραψει αλλα ειχα κολλησει τρελα με αυτο το παιχνιδι. Βασικα αμα το βρω σε κανα emulator θα το κατεβαζα ανετα στο κινητο.

Σίγουρα θα υπάρχει σε emulator! Εγώ είχα κολλήσει με το rainbow islands της ίδιας εταιρείας!

Rainbow_Islands_02.gif

• Like 2
Δημοσ.

Και για αλλαγή στις κασέτες, Magicland Dizzy και Livingstone Supongo. 

Δημοσ.

Τόσες μαζεμένες αναμνήσεις εδώ μέσα <3

Xenon II, Bombjack, Barbarian, Metal Slug, Moonstone, Ski or Die, Cruise for a Corpse, Dreamweb, Knightmare, Monkey Island, Vroom ... ok πάω να παίξω στην Amiga τώρα!

Επίσης θυμήθηκα και το Croc τώρα. Γλυκούλι παιχνιδάκι ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Moonstone

Dat girl.  :wub:

Target: Renegade στον 6128 με τον ξάδερφο. Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε αυτό ανάμεσα σε όλα τα άλλα (και είναι πολλά). Ίσως επειδή ο ξάδερφος είναι γαμάτος και βγάζαμε πολύ γέλιο. Παραδόξως αν και ο ίδιος είχα ZX Spectrum και το παιχνίδι θεωρείται κορυφή εκεί, δεν το έπαιξα ποτέ. Χωρίς ξάδερφο τι να λέει.

Και ένα πιο πρόσφατο... Να είσαι 15 και να βλέπεις εισαγωγή παιχνιδιού τίγκα στο cyberpunk και να σου τρέχουν τα σάλια τόσο πολύ που το αγοράζεις μόνο και μόνο από την εισαγωγή: κανα δυο χιλιάρικα (πόσο έκαναν τότε τα αντιγραμμένα? δε θυμάμαι). Να προκύπτει μετά από χρόνια ότι αγόρασες ένα από τα κορυφαία games όλων των εποχών: ανεκτίμητο.

• Like 1
Δημοσ.

Dat girl.  :wub:

Target: Renegade στον 6128 με τον ξάδερφο. Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε αυτό ανάμεσα σε όλα τα άλλα (και είναι πολλά). Ίσως επειδή ο ξάδερφος είναι γαμάτος και βγάζαμε πολύ γέλιο. Παραδόξως αν και ο ίδιος είχα ZX Spectrum και το παιχνίδι θεωρείται κορυφή εκεί, δεν το έπαιξα ποτέ. Χωρίς ξάδερφο τι να λέει.

online multiplayer και βλακείες....:D

Δημοσ.

Xenon II, Bombjack, Barbarian, Metal Slug, Moonstone, Ski or Die, Cruise for a Corpse, Dreamweb, Knightmare, Monkey Island, Vroom ... ok πάω να παίξω στην Amiga τώρα!

αν και δεινος gamer και με 2 μαλιστα θειους που ειχαν ηλεκτρονικα, αυτα που γραφεις πρωτη φορα τα ακουω και τα βλεπω "

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...