Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα σταματαει να δουλευει η εξωτερικη μοναδα . Εινια ενα LG NEO PLASMA 22αρι

Η εσωτερικη μοναδα εξακολουθει να δουλευει αλλα χωρις να βγαζει κρυο αερα

Τι μπορει να επαθε παιδια ? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η πλακέτα, είχε καεί. Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση και έγινε δωρεάν επισκευή.

Δημοσ.

Ξαφνικα σταματαει να δουλευει η εξωτερικη μοναδα . Εινια ενα LG NEO PLASMA 22αρι

Η εσωτερικη μοναδα εξακολουθει να δουλευει αλλα χωρις να βγαζει κρυο αερα

Τι μπορει να επαθε παιδια ? Ευχαριστω.

Δουλευει στην αρχη και κατα την διαρκεια της λειτουργιας του σταματαει η εξ. και μετα απο καποια στιγμη δεν ξανανοιγει?
Δημοσ.

Δουλευει στην αρχη και κατα την διαρκεια της λειτουργιας του σταματαει η εξ. και μετα απο καποια στιγμη δεν ξανανοιγει?

Ετσι ακριβως. Η εσωτερικη εξακολουθει να δουλευει .

Δημοσ.

Αυτα τα lg εχουν θεμα με τις πλακετες.και στο δικο μου lg βραχυκυκλωσε η πλακετα μολις τελειωσε η εγγυηση και εδωσα ενα 70αρι για να την κανω,το προβλημα ηταν ιδιο με το δικο σου και επιπλεον δεν εβγαζε ζεστο,για καινουρια πλακετα καλυτερα ναγορασεις αλλο κλιματιατικο...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα lg εχουν θεμα με τις πλακετες.και στο δικο μου lg βραχυκυκλωσε η πλακετα μολις τελειωσε η εγγυηση και εδωσα ενα 70αρι για να την κανω,το προβλημα ηταν ιδιο με το δικο σου και επιπλεον δεν εβγαζε ζεστο,για καινουρια πλακετα καλυτερα ναγορασεις αλλο κλιματιατικο...

Για 70 ευρω να αγορασω καινουργιο ???Εχει πανω απο 600 ενα τετοιο .

Δημοσ.

Για 70 ευρω να αγορασω καινουργιο ???Εχει πανω απο 600 ενα τετοιο .

Η δικια μου επισκευαζονταν και στιχησε 70 ευρω,αν χρειαστεις καινουρια τοτε το κοστος ειναι αρκετο,σε μενα ελεγαν περιπου 400 ευρω...καλυτερα ρωτα δυο τρεις ...

Δημοσ.

Άρα τα 70 ευρώ είναι κόστος επισκευής και οχι αντικατάστασης της πλακέτας.

Και 200 ευρώ να έκανε η αντικατάσταση δεν αξίζει, καλύτερα καινούργιο κλιματιστικό.

Δημοσ.

Επειδη θα ασχοληθω αυριο με το κλιματσιστικο η πληρωση με φρεον αν φταιει αυτο ποσο στοιχιζει ? Καπου αν δεν κανω λαθος εχω διαβασει οτι εχει απαγορευτει η χρηση του ? Ισως κανω και λαθος ...

Δημοσ.

Επειδη θα ασχοληθω αυριο με το κλιματσιστικο η πληρωση με φρεον αν φταιει αυτο ποσο στοιχιζει ? Καπου αν δεν κανω λαθος εχω διαβασει οτι εχει απαγορευτει η χρηση του ? Ισως κανω και λαθος ...

Δεν έχει απαγορευτεί η χρήση του, όλα τα ψυγεία και τα κλιματιστικά φρέον έχουν, απλά είναι φρέον νέου τύπου με άλλη χημική σύνθεση και οχι τα παλιότερα. Σε μηχάνημα με παλαιό φρέον το οποίο έχει σταματήσει να υπάρχει, θεωρητικά απαγορεύεται η κυκλοφορία. Πρακτικά τα περισσότερα συνεργεία έχουν μπουκάλες από το εμπόριο με παλαιό φρέον, εμείς κάναμε πριν 2 χρόνια πλήρωση σε ψυγείο με R22 που κανονικά απαγορεύεται και μας το είχε πει ψυκτικός. Τώρα στο θέμα κόστους, εξαρτάται από την ποσότητα που θα χρειαστεί, πάντως δε νομίζω να πάρει πάνω από 70 ευρώ, σε δικό μας συνεργείο δίνουμε 30 εκτός αν η ποσότητα του φρέον που θα βάλουν είναι πάνω από ένα όριο οπότε πληρώνουμε extra.

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε προχθες "μαστορας" συμπηρωσε φρεον , εκανε ένα υποτυπωδη καθαρισμο στην εσωτερικη μοναδα πηρε 40 ευρω και εφυγε .Μετα από 10 λεπτα το πρόβλημα επανηλθε.

Τον πηρα τηλ και ηρθε χθες το βραδυ κατά τις 10 και ανοιξε την εξωτερικη μοναδα και ειδε ότι ο πυκνωτης που είναι ενας ενώ από ότι ειπε στα πιο πολλα κλιματιστικα είναι δυο δεν εδινε εντολη να ξεκινησει ο ανεμιστηρας .Εκανε κατι πατεντες με καλωδια δικα του και ένα ακομα πιο μικρο πυκνωτή προσθετο και δουλεψε το κλιματιστικο  για κανα μισωρο που το αφησα γιατι πηγα για υπνο .Σημερα θα δειξει αν εχει φτιξαει . Κοστος  αλλα 25 ευρω  συνολο 65 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...