Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξύδι ξύδι και πάλι ξύδι.

Την πάτησα και εγώ έτσι. Φρίκη...

Το βάζω σε μπολ σε συντήρηση και κατάψυξη;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βάζω σε μπολ σε συντήρηση και κατάψυξη;

Ξεβιδώνεις ότι ξεβιδώνεται απο συντήρηση και κατάψυξή και τρίβεις.

Εμένα είχε τρέξει μέσα στους αεραγωγούς της κατάψυξης.

• Like 1
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θέμα, 

Βοήθεια!!! 

Ελειψα 2 μήνες και έβγαλα εκτός πριζας το ψυγείο από το φοιτητικό σπίτι να μην καταναλώνει ρεύμα αλλά έλα τώρα που γύρισα, στη κατάψυξη είχα αφήσει 2 κατεψυγμένα σακούλες φασολάκια και τώρα γύρισα και είδα τη κατάψυξη γεμάτο εντομακια ή κάτι τέτοιο και γεμάτο βρώμικο υγρό. Προφανώς, πέταξα τα φασολάκια, έβγαλα το υγρό με χαρτί κουζίνας από τη κατάψυξη και μετά καθάρισα καλά όλο το ψυγείο με νερό και ξύδι με πανί.

Τώρα βλέπω στη συντήρηση ότι ένας σωλήνας είναι μαύρος και δεν νομίζω να ήταν μαύρος ο σωλήνας πριν βγάλω το ψυγείο εκτός λειτουργίας. Τώρα που έχω καθαρίσει το ψυγείο να το βάλω στη λειτουργία ή όχι; Τώρα η κατάψυξη μυρίζει λίγο άσχημα με ξύδι. Ή να καλέσω καλύτερα επαγγελματία να το δει;  

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μιας κ ελειπα για κανα μηνα, ειχα βγαλει το ψυγειο απο την πριζα κ ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη. σημερα που το ξαναλειτουργω, βλεπω δε ψυχεται(μετα απο 3-4 ωρες). εχετε καμια ιδεα γιατί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ask είπε

μιας κ ελειπα για κανα μηνα, ειχα βγαλει το ψυγειο απο την πριζα κ ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη. σημερα που το ξαναλειτουργω, βλεπω δε ψυχεται(μετα απο 3-4 ωρες). εχετε καμια ιδεα γιατί;

ακους το μοτερ να δουλευει;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ακους το μοτερ να δουλευει;

το ακουω ναι.. το αφησα πανω απο 12 ωρες κ δεν επεσε καθολου η θερμοκρασια. επισης εχει την οσμη του μοτερ μεσα ( το ψυγειο αδειο ειναι προς το παρων φυσικα, μεχρι να δουλεψει). μπορω να τσεκαρω κατι πριν καλεσω τεχνικο σε περιπτωση π ειναι κατι οφθαλμοφανες η ευκολο ( πχ καθαρισμος απο κατι).

Δημοσ.

λογικα στο 10λεπτο πρεπει να φερνει παγωμενο αερα , κ πισω η σερπαντινα να καιει , αν οχι.........εχει διαροη φρεων καπου  δυστιχως τα καινουργια....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NEKTOYO είπε

λογικα στο 10λεπτο πρεπει να φερνει παγωμενο αερα , κ πισω η σερπαντινα να καιει , αν οχι.........εχει διαροη φρεων καπου  δυστιχως τα καινουργια....

πολυ πιθανο, απο τη στιγμη π υπαρχει κ οσμη μοτερ στο ψυγειο, σωστα; δεν ειναι κλειστο κυκλωμα;
ειναι ευκολη η επισκευη, η πρεπει να καλεσω τεχνικο ( φανταζομαι πως ναι); το κοστος περιπου..;!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ask είπε

το ακουω ναι.. το αφησα πανω απο 12 ωρες κ δεν επεσε καθολου η θερμοκρασια. επισης εχει την οσμη του μοτερ μεσα ( το ψυγειο αδειο ειναι προς το παρων φυσικα, μεχρι να δουλεψει). μπορω να τσεκαρω κατι πριν καλεσω τεχνικο σε περιπτωση π ειναι κατι οφθαλμοφανες η ευκολο ( πχ καθαρισμος απο κατι).

Και η κατάψυξη και η συντήρηση τίποτα; Τι ψυγείο είναι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Klausx είπε

Και η κατάψυξη και η συντήρηση τίποτα; Τι ψυγείο είναι;

ειναι ενα zanussi, με πολυ μικρη καταψυξη ( αφησα μια παγοθηκη αλλα τπτ, νερο). περιπου μεγεθος 1,4μ υψος. δεν ειδα μοντελο, και δυστυχως ειμαι εκτος σπιτιου. θα τσεκαρω αργοτερα το μοντελο.

Δημοσ.

λογικα, πρωτα, ο ψυκτικος λυνει καπια πραγματα, πρεσαρει το κυκλωμα με αερα , κ βλεπει στα μανομετρα αν πεφτει η πιεση , μετα,μπαλωνει το χαλκο η το αλουμινιο  ,πρεσαρει βλεπει  αν οκ , κανει κενο  ,βαζει φρεον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ask είπε

ειναι ενα zanussi, με πολυ μικρη καταψυξη ( αφησα μια παγοθηκη αλλα τπτ, νερο). περιπου μεγεθος 1,4μ υψος. δεν ειδα μοντελο, και δυστυχως ειμαι εκτος σπιτιου. θα τσεκαρω αργοτερα το μοντελο.

Έβλεπες πάγο στην κατάψυξη όταν δούλευε; Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν δουλεύει το μοτέρ πίσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Έβλεπες πάγο στην κατάψυξη όταν δούλευε; Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν δουλεύει το μοτέρ πίσω.

καθολου παγος. το μοτερ το ακουω αλλα δεν τσεκαρα κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...