Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φευγω σε 2-3 μερες για διακοπες και μιας και το ψυγειο ουσιαστικα το εχω αδειασει εντελως σκεφτομαι να το κλεισω για τις ημερες που θα λειπω αφου δεν θα χει πραγματα μεσα....
πρεπει να προσεξω κατι αν το κλεισω? καταρχην κανει να το κλεισω ενω δουλεψε λιγο? γιατι ειναι καινουργιο το ψυγειο και το χω 10 μερες περιπου....
πρεπει να αφησω τις πορτες του ανοιχτες μια μερα πριν φυγω οταν το κλεισω ή πρεπει να προσεξω κατι γενικα? ευχαριστω προκαταβολικα!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' οτι λενε, ναι αρκει να κανεις αποψυξη πρωτα και να το καθαρισεις για να μην μυρισει

http://www.refrigeration-engineer.com/forums/showthread.php?28855-Can-we-turn-off-the-fridge-freezer-for-6-months

http://traveltips.usatoday.com/should-unplug-refrigerator-long-vacation-107063.html

Δημοσ.

Δεν είναι απόλυτα σχετικό με το θέμα αλλά έχω να προτείνω έναν καλό τρόπο σε όσους φεύγουν για διακοπές,χωριά κτλ και αφήνουν τους καταψύκτες(ή καταψύξεις ψυγείων) τους ανοικτούς.

Βάζετε ένα παγάκι μέσα σε ένα χωνί και ύστερα το χωνί μέσα σε ένα ποτήρι. Αν όταν γυρίσετε δείτε πάγο στο ποτήρι(δηλαδή δεν δείτε το παγάκι) σημαίνει ότι για κάποιο χρονικό διάστημα δεν δούλευε ο καταψύκτης και ίσως τα τρόφιμα σας έχουν χαλάσει/αλλοιωθεί.

Επίσης καλό είναι να βάζετε ένα αυτοκόλλητο ή χαρτοταινία στο ψυγείο που αφήνετε να δουλεύει για παν ενδεχόμενο (την έχω πατήσει με χαλασμένη πόρτα κατάψυξης που άνοιξε και έγιναν όλα @#$@%)

Καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού..!  :-)

Δημοσ.

Επίσης καλό είναι να βάζετε ένα αυτοκόλλητο ή χαρτοταινία στο ψυγείο που αφήνετε να δουλεύει για παν ενδεχόμενο (την έχω πατήσει με χαλασμένη πόρτα κατάψυξης που άνοιξε και έγιναν όλα @#$@%)

Ρώτα και μένα που μετά από μπόρα έκανε διακοπή ρεύματος...φαντάζεσαι τι συνάντησα γυρνώντας, έτσι;

Δημοσ.

Αν το κλεισεις θα αφήσεις την πορτα του ψυγειου ανοιχτή, αλλιως θα μουχλαισει

οκ αφου κανει να το κλεισω, τοτε αφου το αδειασα θα το αφησω... ανοιχτη εννοειτε για οσο διαστημα απουσιαζω? δηλαδη αν λειψω 15 μερες...να το αφησω μεχρι να γυρισω? τοσο πολυ? ή για μια μερα ξερω γω?

το αυτό.... πόρτα ψυγείου ανοιχτή... 

Δημοσ.

Άσε, πριν 1 μήνα έπεσε ο γενικός στο εξοχικό και το ψυγείο δεν λέει να ξεμυρίσει από τα σάπια κρέατα. Μάλλον πάει για πέταμα ψυγείο 3 χρονών. Κλείσε το ή άφησε μέσα μόνο τρόφιμα συσκευασμένα που δεν κινδυνεύουν να βρωμίσουν.

Δημοσ.

Άσε, πριν 1 μήνα έπεσε ο γενικός στο εξοχικό και το ψυγείο δεν λέει να ξεμυρίσει από τα σάπια κρέατα. Μάλλον πάει για πέταμα ψυγείο 3 χρονών. Κλείσε το ή άφησε μέσα μόνο τρόφιμα συσκευασμένα που δεν κινδυνεύουν να βρωμίσουν.

Ξύδι ξύδι και πάλι ξύδι.

Την πάτησα και εγώ έτσι. Φρίκη...

Δημοσ.

Ποτε μην αφηνετε κρεατα αν λειψετε πολυ καιρο

Την ειχα πατησει ετσι με ενα μικρο ψυγειο στο μπαλκονι

Ειχε πεσει η ασφαλεια και οταν γυρισα και το ανοιξα πρεπει να ειχε μεσα ισα με 5000000 σκουλικια

Δημοσ.

Βάζεις στο οφ το παπαρακι που έχει μέσα το ψυγείο,ανοίγεις τις πορτες και αν δεν στέκονται βάλε μια καρέκλα ,ένα σκαμπο μπροστά .Βγάλε και την πρίζα μια και καλές διακοπές. Επίσης να θυμηθείς να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού και να την κλειδώσεις !!!!

Δημοσ.

τελικα φευγω σε 3-4 μερες απο τωρα....αν το κλεισω αυριο, μιας και το χω αδειο το ψυγειο και αφησω μονο τις 3 μερες μεχρι να φυγω ανοιχτες τις πορτες του και μολις φευγω τις κλεισω, δεν αρκει?
πρεπει να τις αφησω χυμα μεχρι να γυρισω?(γιατι μου φενεται πολυ)....

Δημοσ.

το φοιτητικο ψυγειακι το κλεινω απο διακοπτη του και απο την ασφαλεια και αφηνω πορτα ανοιχτη (ψυγειου :P :P ) απο αρχες περιπου ιουλιου εως μεσα σεπτεμβριου .. ναι αστο για οσο λειπεις , "ετσι κανουμε " απ οσο ξερω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...