KilliK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) σκέφτηκα να ανοίξω ένα τόπικ για να συκεντρώσουμε τις εφαρμογές, παιχνίδια,drivers και οτιδήποτε άλλο που παρουσίασε πρόβλημα με το Windows 10, αντί να ανατρέχουμε στα δεκάδες τόπικς για να δούμε αν υπάρχει λύση. όποιος θέλει γράφει με ποιο software είχε θέμα και αν/πώς το διόρθωσε. προς το παρόν, στο δικό μου σύστημα έπαξαν να λειτουργούν τα 1UP Bins και 7 Tasbkar Tweaker, Geforce Experience και Classic Shell. το Classic Shell εβγαλε beta που ειναι συμβατο με το 10, ενω οι developers των Bins και 7ΤΤ δήλωσαν πως δουλεύουν ήδη πάνω στα updates τους. το Geforce Experience αρνείται να τρέξει ακόμη και μετά απο clean install του 353.62 nvidia driver. ίδιο πρόβλημα φαίνεται να έχουν και άλλοι, οπότε δεν είμαι ο μόνος. ελπίζω να βγει γρήγορα κάποιο update. Site: GeForce Experience - Update 2.5.12.11 - Feedback thread - GeForce Forums σοβαρό θέμα είχα με το Kaspersky Internet Security 2015. Μετα το upgrade, δεν είχα ιντερνετ αφού το W10 το έκανε forced uninstall και αφήνοντας κατάλοιπα στο σύστημα μου, με αποτέλεσμα τα network/firewal settings να μην δουλεύουν καθόλου. παρόμοιο θέμα αντιμέτωπισα και άλλοι χρήστες με άλλα 3rd party AV/Firewall apps. η λυση ειναι να κατεβασετε το Kaspersky Removal Tool, να κανετε remove τα κατάλοιπα μέσω αυτού και μετά reboot και install εκ νεου του Kaspersky. υπόψιν ότι βγήκε και KIS 2016, το οποίο βρήκα καλύτερο απο το 2015 Site: Kaspersky Removal Tool Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2015 από KilliK 1
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Κι εγώ είχα θέματα με την κάρτα γραφικών της nvidia. Κατέβασα καινούργιους drivers για 10άρια και έστρωσε.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Παιδιά δεν παίζει το Watch Dogs. Με πάει μέχρι το κεντρικό μενού και μετά λέει πως σταμάτησε να λειτουργεί. Έχει άλλος παρόμοιο θέμα;
Occultist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εμένα, σταμάτησε να λειτουργεί το ArchiCAD SE 2013, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2015 από Occultist
guido Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 comodo firewall. θα βγει working version σύντομα, επίσης για κάποιο λόγο μου έγιναν unistall (δε μεταφέρθηκαν) προγράμματα όπως defraggler, cpu-z, ΗW Monitor κτλ τα οποία όσα πέρασα πάλι δουλευουν κανονικά
dimitris21gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δεν μπορώ να εγκαταστίσω το NetLimiter που είναι απαραίτητο σε αυτά τα win για να βάζω χαμηλό cap στα windows updates όταν αυτά γίνονται την ώρα που παίζω τίποτα online και το ping μου ανεβαίνει στον Θεό. Όταν πάω να τρέξω το set up μου λέει ότι προέρχεται από άγνωστο εκδότη και το κλείνει. Any ideas?
astrea966 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εγώ παρατηρισα ότι μετά το upgrade δεν δουλεύει το winrar.έκανα και νέα εγκατάσταση του προγράμματος αλλά τίποτα.δεν ξεκινάει καθόλου.εχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 comodo firewall. θα βγει working version σύντομα, επίσης για κάποιο λόγο μου έγιναν unistall (δε μεταφέρθηκαν) προγράμματα όπως defraggler, cpu-z, ΗW Monitor κτλ τα οποία όσα πέρασα πάλι δουλευουν κανονικά Μήπως τα είχες σε τίποτα portable εκδόσεις; Δεν μπορώ να εγκαταστίσω το NetLimiter που είναι απαραίτητο σε αυτά τα win για να βάζω χαμηλό cap στα windows updates όταν αυτά γίνονται την ώρα που παίζω τίποτα online και το ping μου ανεβαίνει στον Θεό. Όταν πάω να τρέξω το set up μου λέει ότι προέρχεται από άγνωστο εκδότη και το κλείνει. Any ideas? Δοκίμασες να τρέξεις το setup με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής; Προσπάθησε να κατεβάσεις το uac. Εγώ παρατηρισα ότι μετά το upgrade δεν δουλεύει το winrar.έκανα και νέα εγκατάσταση του προγράμματος αλλά τίποτα.δεν ξεκινάει καθόλου.εχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Εγώ το είχα το winrar (έκδοση 5.κάτι x64) και συνεχίζει να δουλεύει.
Losser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν μπορώ να εγκαταστίσω το NetLimiter που είναι απαραίτητο σε αυτά τα win για να βάζω χαμηλό cap στα windows updates όταν αυτά γίνονται την ώρα που παίζω τίποτα online και το ping μου ανεβαίνει στον Θεό. Όταν πάω να τρέξω το set up μου λέει ότι προέρχεται από άγνωστο εκδότη και το κλείνει. Any ideas? Κλείσε τα updates... Με admin σε cmd sc config wuauserv start= disabled net stop wuauserv Αν θέλεις να τα ανοίξεις sc config wuauserv start= auto net start wuauserv
guido Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μήπως τα είχες σε τίποτα portable εκδόσεις; nope. κανονικές εγκαταστάσεις
coffeex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ξέρει κανείς αν το Sandboxie παίζει με τα 10άρια; Έβαλα τα 10 σε virtualbox* αλλά παρόλο που γίνεται η εγκατάσταση του Sandboxie δεν τρέχει τίποτα μέσα από αυτό. *σε virtualbox δεν έπαιζε ούτε το visual studio 2015 αλλά σε vmware και κανονική εγκατάσταση ήταν οκ.
astrea966 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 επανερχομαι λοιπον με νεες πληροφοριες σχετικα με το προβλημα μου.ενω εκανα αναβαθμιση σε 10αρια σε δυο λαπτοπ και ολα δουλεψαν κανονικα στο τριτο παρουσιαστηκαν μερικα θεματακια με καποια προγραμματα.το winrar δεν ξεκινουσε καθολου και το antivirus nod32 δεν ξεκινουσε επισης.αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα προγραμματα αυτα τρεχουν μονο αν τα εκτελεσω ως διαχειριστης.οσον αφορα το winrar μικρο το κακο αλλα για το antivirus πρεπει να το κανω καθε φορα.η εγγραφη στη εκκινηση υπαρχει αλλα το προγραμμα το ξεκινα εκτος και αν το τρεξω εγω σαν διαχειριστης.ο λογαριασμος που εχει το φορητο ειναι τοπικος και ειναι διαχειριστης.τι μπορουμε να κανουμε ωστε να ξεκιναει τουλαχιστον το nod32 αυτοματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα