Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λύνουμε δένουμε μηχανές,διαγνωστικούε ελέγχους,ηλεκτρολογικά και ηλεκτρολογικά.έλεγχο πανελ κλπ.Μπες στο site να δεις κιολας τι μαθήματα έχει.

Δημοσ.

Lunaticbass θεσσαλονικη εισαι?

Δεν ξερω μου αρεσε οπως μου τα ειπαν στο ακμη αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι.πιο πολυ μου αρεσε στο δελτα που μου εδειξαν και το συνεργειο.Ξυνη δεν τρελαθηκα αλλα το καλο ειναι οτι εκει περνεις ενα ακομα χαρτι ξεχασα την ακριβη ονομασια καπως ncfl.

Στο ακμη πως ειμαι το συνεργειο ?

Εχει τα παντα απο διαγνωστικα εργαλεια κτλ?

Τη ακριβως χαρτη ειναι; στην μηχανοτρονικη μπορεις να φτιαξεις κινητηρα λυσιμο δεσιμο και κιβωτιο;

Στα ξυνη και δελτα ποσο πληρωνετε;

Δημοσ.

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ncfe+

αυτο ειναι τελικα το χαρτι που ελεγα

Φοιτώντας στη συγκεκριμένη ειδικότητα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα αποκτήσεις όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα σε καταστήσουν ικανό να εργαστείς σε επαγγελματικούς χώρους, όπου εκτελούνται εργασίες:

• Διάγνωσης / ανεύρεσης βλαβών
  • Ελέγχου καλής λειτουργίας
  • Επισκευής
  • Συντήρησης όλων των μηχανισμών και συστημάτων του αυτοκινήτου

Ειδικότερα, ο Τεχνικός Αυτοκινήτων Οχημάτων αποκτά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που τον καθιστούν ικανό να εκτελεί υπεύθυνα, εμπρόθεσμα και με επαγγελματική δεοντολογία τις σχετικές εργασίες στο αυτοκίνητο, ακολουθώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή. Εκτελεί τις εργασίες, τηρώντας τους κανονισμούς ασφάλειας εργασίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης, χρησιμοποιεί με σωστό τρόπο τα εργαλεία, τις συσκευές και τα όργανα ελέγχου για την άσκηση των παρακάτω καθηκόντων:

• Επισκευή (αποσυναρμολόγηση – συναρμολόγηση) των μηχανών εσωτερικής καύσης, των διαφόρων μηχανισμών  και συστημάτων του αυτοκινήτου
  • Διάγνωση βλαβών των μηχανών εσωτερικής καύσης, των διαφόρων μηχανισμών και συστημάτων του αυτοκινήτου, με τη βοήθεια σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων
  • Έλεγχο, ρύθμιση και συντήρηση των μηχανών εσωτερικής καύσης, των μηχανισμών και συστημάτων του αυτοκινήτου
  • Οργάνωση και συντονισμό των εργασιών στο χώρο του συνεργείου

Τα διδακτρα ειναι απο 2300 μεχρι 2800 τον χρονο

Δημοσ.

δεν πηγα ακομα τωρα θελω να ξεκινησω  και ειπα μπας και καποιος εχει πληροφοριες απλα αναρωτιεμαι αν οντως κανουν αυτα που λενε...

Δημοσ.

Αμα ειχατε συνεργειο και ερχονταν δυο να δουλεψουν ο ενας με χαρτι τεχνικου

Οχηματων και ο αλλος με μηχανοτρονικου ποιον θα περνατε;

Δημοσ.

Αν ήταν και οι δυο από ΙΕΚ.....ΚΑΝΕΝΑΝ :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε δυστυχώς οι Τεχνικοί Οχημάτων έχουν μεγαλύτερη πέραση.

Και εγώ μηχανοτρονικος τελείωσα και δεν βρίσκω πουθενά δουλεια.

Τόσα χρόνια σπουδών τσάμπα.

God damn it!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Η γνώμη για τη συζήτηση είναι οτι σίγουρα ως Τεχνικός Μηχανοτρονικής παίρνεις πιο σφαιρικές και ουσιαστικές γνώσεις για τη Μηχανολογία σε σχέση με πριν.Είμαι 2ο έτος στην Ακμή και γενικότερα είμαι ευχαριστημένος.Αρκετά καλή ποιότητα σπουδών,οι καθηγητές με αρκετές γνώσεις και ο εξοπλισμός μας δίνεται να ασχοληθούμε την ώρα του μαθήματος.Υπάρχει αυτοκίνητο στο εργαστήριο για λύσιμο,δέσιμο,διάγνωση βλαβών και σεμινάρια με την Κοσμοκαρ που σε εξειδικεύουν σε ακόμα πιο πολύ.Τα βιβλία δωρεάν που είναι και αυτό σημαντικό.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Η γνώμη για τη συζήτηση είναι οτι σίγουρα ως Τεχνικός Μηχανοτρονικής παίρνεις πιο σφαιρικές και ουσιαστικές γνώσεις για τη Μηχανολογία σε σχέση με πριν.Είμαι 2ο έτος στην Ακμή και γενικότερα είμαι ευχαριστημένος.Αρκετά καλή ποιότητα σπουδών,οι καθηγητές με αρκετές γνώσεις και ο εξοπλισμός μας δίνεται να ασχοληθούμε την ώρα του μαθήματος.Υπάρχει αυτοκίνητο στο εργαστήριο για λύσιμο,δέσιμο,διάγνωση βλαβών και σεμινάρια με την Κοσμοκαρ που σε εξειδικεύουν σε ακόμα πιο πολύ.Τα βιβλία δωρεάν που είναι και αυτό σημαντικό.

Φίλε θελω να γραφτώ στο Ακμη μπας και μου βρουν δουλειά. Λες να με δεχτούν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...