aikostas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδες θα ηθελα καμια γνωμη οπως εχει καμια εμπειρια με την ειδηκοτητα.<br><br><br> Θα ξεκινησω απο σεπτεμβριο απλα δεν ξερω σε ποιο ιεκ να παω.<br><br><br> Δελτα ακμη η ξυνη?<br><br><br> Εχουν καμια διαφορα η πανω κατω τα ιδια θα μαθεις?<br><br><br> Ευχαριστω. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2015 από aikostas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunaticbass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδες θα ηθελα καμια γνωμη οπως εχει καμια εμπειρια με την ειδηκοτητα.<br><br><br> Θα ξεκινησω απο σεπτεμβριο απλα δεν ξερω σε ποιο ιεκ να παω.<br><br><br> Δελτα ακμη η ξυνη?<br><br><br> Εχουν καμια διαφορα η πανω κατω τα ιδια θα μαθεις?<br><br><br> Ευχαριστω. Καλημέρα φιλε. Εγω παω στο ακμη και τορα μπενω στο δευτερο ετος.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος κυριως απο τις εγκαταστασεις κ τους καθηγητες. εχω μαθει πολλα πραγματα και το τμημα μου συμμετειχε και στο rally acropolis. μου ειπαν φετος οτι θα κανω πρακτικη στην κοσμοκαρ. αν γινει και αυτο, κομπλε. καλη επιτυχια κ σε σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ο τίτλος των ΙΕΚ πάντως είναι λίγο παραπλανητικός. Το έχουν σε παρένθεση "Μηχανικός αυτοκινήτων στα ηλεκτρονικά συστήματα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλημέρα φιλε. Εγω παω στο ακμη και τορα μπενω στο δευτερο ετος.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος κυριως απο τις εγκαταστασεις κ τους καθηγητες. εχω μαθει πολλα πραγματα και το τμημα μου συμμετειχε και στο rally acropolis. μου ειπαν φετος οτι θα κανω πρακτικη στην κοσμοκαρ. αν γινει και αυτο, κομπλε. καλη επιτυχια κ σε σενα. Και ποσο πληρωνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunaticbass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Και ποσο πληρωνεις; 2500 και εχω δωρεαν βιβλια και δωρεάν αναλώσιμα συνεργείου Ο τίτλος των ΙΕΚ πάντως είναι λίγο παραπλανητικός. Το έχουν σε παρένθεση "Μηχανικός αυτοκινήτων στα ηλεκτρονικά συστήματα". η ειδικότητα είναι μηχανοτρονική και γίνεσαι μηχανικός αυτοκινήτων,μοτοσυκλετών και σκαφών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Άρα κάποιος που είναι μηχανικός αυτοκινήτων,μοτοσυκλετών και σκαφών είναι μηχατρονικός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 2500 και εχω δωρεαν βιβλια και δωρεάν αναλώσιμα συνεργείου η ειδικότητα είναι μηχανοτρονική και γίνεσαι μηχανικός αυτοκινήτων,μοτοσυκλετών και σκαφών. Τα βιβλια τα εχει πουθενα στο ιντερνετ; Σε πολλα ιεκ καταργηθηκε για μηχανικος και εγινε μηχανοτρονικος Αλλα δεν ξερω αμα κανουνε τα ιδια μαθηματα η ασχολειται το αλλο ποιο πολυ με ecu Οτι θες για το αυτοκινητο το εχεις τζαμπα λαδια και τετοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunaticbass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τα βιβλία τα πήραμε τον Οκτώβριο που ξεκίνησαν τα μαθήματα.Οτι ανάγκη υπάρχει μέσα στην σχολή από λάδια κλπ τα καλύπτει η σχολή.Ναι είναι μηχανοτρονικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 και τη κανετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ναι είναι μηχανοτρονικός. Χαχ όχι δεν είναι! Είναι μηχανικός αυτοκινήτων,μοτοσυκλετών και σκαφών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Τα βιβλία τα πήραμε τον Οκτώβριο που ξεκίνησαν τα μαθήματα.Οτι ανάγκη υπάρχει μέσα στην σχολή από λάδια κλπ τα καλύπτει η σχολή.Ναι είναι μηχανοτρονικός. και τα σερβις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Lunaticbass θεσσαλονικη εισαι? Δεν ξερω μου αρεσε οπως μου τα ειπαν στο ακμη αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι.πιο πολυ μου αρεσε στο δελτα που μου εδειξαν και το συνεργειο.Ξυνη δεν τρελαθηκα αλλα το καλο ειναι οτι εκει περνεις ενα ακομα χαρτι ξεχασα την ακριβη ονομασια καπως ncfl. Στο ακμη πως ειμαι το συνεργειο ? Εχει τα παντα απο διαγνωστικα εργαλεια κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunaticbass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Lunaticbass θεσσαλονικη εισαι? Δεν ξερω μου αρεσε οπως μου τα ειπαν στο ακμη αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι.πιο πολυ μου αρεσε στο δελτα που μου εδειξαν και το συνεργειο.Ξυνη δεν τρελαθηκα αλλα το καλο ειναι οτι εκει περνεις ενα ακομα χαρτι ξεχασα την ακριβη ονομασια καπως ncfl. Στο ακμη πως ειμαι το συνεργειο ? Εχει τα παντα απο διαγνωστικα εργαλεια κτλ? Ναι Θεσσαλονίκη είμαι.Να ζητήσεις να δεις το συνεργείο.Είχα πάει και εγώ στο ΔΕΛΤΑ.Οκ εντυπωσιακό εργαστήριο αλλά μετράει η ουσία και στην ουσία μου φάνηκαν καλύτεροι.Μου το είχαν πει και μένα αυτό το χαρτί στο ξυνη.Το πληρώνεις και δεν είναι τπτ μπούρδες.Έχει αναλυτές καυσαερίων,διαγνωστικά μηχανήματα και μας αλλάζουν το αυτοκίνητο κάθε τόσο για να δουλεύουμε και άλλες μηχανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ωραιος σε ευχαριστω πολυ . Πες γενικα τι κανετε στο περιπου αν μπορεις εκτος απο τα μαθηματα? Ασχοληθηκατε καθολου με λαμαρινοδουλεια? Η φετος αν ξες κατι.. Γενικα μου τα ειπε πολυ ωραια απλα δεν ξερω αν οντως γινονται αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα