GreekMonkey Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να μάθω τι ακριβώς είναι το Visual Studio πρόγραμμα. Γιατί το βλέπω συνέχεια σε πολλούς τομείς της πληροφορικής και χρησιμοποιείται ευρέως αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Συγκεκριμένα έχω ακούσει ότι έχει compiler για την γλώσσα c. Ότι είναι text editor για πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Ότι εφαρμογές για να τρέξουν απαιτούν να είναι εγκατεστημένο αυτό το πρόγραμμα. Τι από όλα αυτά κάνει και γιατί είναι όλα μαζεμένα σε ένα πρόγραμμα; Άλλα παρόμοια υπάρχουν; Επίσης, γιατί βλέπω πως στο pc μου έχω εγκατεστημένες πολλές εκδόσεις από το πρόγραμμα αυτό (2012, 2010, 2005, 2008). Δεν θυμάμαι να εγκατέστησα κάτι εγώ.
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Επίσης, γιατί βλέπω πως στο pc μου έχω εγκατεστημένες πολλές εκδόσεις από το πρόγραμμα αυτό (2012, 2010, 2005, 2008). Δεν θυμάμαι να εγκατέστησα κάτι εγώ. Αυτά που έχεις περασμένα είναι τα runtime της visual C ,είναι μικρά πακέτα από αρχεία που χρειάζονται για να τρέξουν κάποια προγράμματα που είναι γραμμένα με το visual studio. Περνάνε αυτόματα όταν περνάς κάποιο παιχνίδι/εφαρμογή που τα χρειάζεται. Το visual studio ξεκίνησε με την ιδέα του να δώσει έναν πάρα πολύ εύκολο τρόπο στους προγραμματιστές να κάνουν τα προγράμματά τους ποιο «οπτικά» visual δηλαδή να προσθέσουν παράθυρα κουμπάκια κτλ αφού πριν από αυτό όλα τα προγράμματα ήταν dos,καθαρά γραμμή εντολής, ή έπρεπε ο προγραμματιστής να κάτσει και να φτιάξει δικό του τρόπο να δείχνει γραφικά,κάτι που είναι εξαιρετικά κουραστικό.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 ...ή αλλιώς αντικειμενοστραφείς προγραμματισμός, δηλαδη σου δίδεται ενα έτυμο αντικείμενο (κουμπί, πλαίσιο κλπ) και εσυ κάτω απο αυτό γράφεις τον δικο σου κώδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα