mixalaras1977 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σε ολους. θελω τη βοηθεια σας σχετικα με το πως μπορω να δημιουργησω partition σε σκληρο ssd. δοκιμασα αλλα δυστυχως δε μου δινει διαθεσιμο χωρο για κατατμηση,παρολο που ο δισκος ειναι σχεδον αδειος..μονο τα windows εχει μεσα.. παρακατω θα παραθεσω εικονα με το αποτελεσμα που μου βγαζει στην οθονη για να καταλαβετε ακριβως. ευχαριστω προκαταβολικα,ελπιζω να βρεθει λυση στο θεμα.
guardianx71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Πρώτα συρρίκνωση , μετά partition. Μειώνεις δηλαδή το partition c και μετά σε αυτό που ελευθερώνεις κάνεις ότι θέλεις. Αν δεν σε αφήνει δοκίμασε με κάποιο άλλο εργαλείο partition manager
mixalaras1977 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Πρώτα συρρίκνωση , μετά partition. Μειώνεις δηλαδή το partition c και μετά σε αυτό που ελευθερώνεις κάνεις ότι θέλεις. Αν δεν σε αφήνει δοκίμασε με κάποιο άλλο εργαλείο partition manager Φιλε καταρχην να σε ευχαριστησω για την απαντηση.. το προβλημα ειναι οτι δε μπορω καν να μειωσω το δισκο C γιατι δε μου δινει κενο χωρο.. αν προσεξεις στη φωτο,θα δεις οτι εκει που λεει στην επιλογη ''Μεγεθος διαθεσιμου χωρου συρρικνωσης σε ΜΒ'' ειναι 0,οποτε οποια τιμη και να βαλω απο κατω στην επιλογη ''Μεγεθος χωρου σε ΜΒ προς συρρικνωση'',και παλι δε μου ανοιγει την επιλογη ''Συρρικνωση''..αρα μηπως παιζει καποιο θεμα με τους συγκεκριμενους δισκους σε σχεση με τους παλιους? Να αναφερω κατι που ξεχασα να γραψω στην αρχη,οτι υπαρχουν στη φωτο 2 δισκοι..ο C ειναι ssd,ενω ο D και ο F ειναι ο δευτερος,αλλα μαγνητικος..
guardianx71 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το πιο πιθανό είναι να βλέπει αρχεία σε όλο το εύρος του δίσκου. Δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμα όπως το MiniTool Partition Wizard Pro που κάνει και αυτόματη μεταφορά αρχείων
mixalaras1977 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Το πιο πιθανό είναι να βλέπει αρχεία σε όλο το εύρος του δίσκου. Δοκίμασε με κάποιο άλλο πρόγραμα όπως το MiniTool Partition Wizard Pro που κάνει και αυτόματη μεταφορά αρχείων Μαλιστα...παιζει να ισχυει κατι τετοιο ε?θα το ψαξω οπως μου λες φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια..καλη σου μερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα